Yiğenim senin düşünce tarzınla konuşuyorum. Aslında kendi kendine cevap veriyorsun farkında değilsin. Ben RTE yi savunmam. Kk yı da savunmam. Şu haklı bu haklı demem. Sadece sana olmuş olan olayı anlatıyorum. Sen ise kendi kafanda kurduğun dünyada benim öyle yorumladığımı zannediyorsun. Kendi kendine gerilip duruyorsun. Sizin gibileri zaten çok rahat şekilde yönlendirebiliyorlar. Neyin gerçek neyin sahte olduğunu ayırt edemiyorsun ki. Güldürdün kardeşim. Yaşça biraz daha olgunlaşman gerekiyor. İleri de bu yazdıklarına, şu an herkesin güldüğü gibi sende güleceksin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emeklilerin durumunun gayet iyi olması (4. sayfa)
-
-
emekliler dayanışma konusuna girip, "emekliler suçlu, evropa'da öyle mi, emekliler pazarda limon satın" diyecek tıynette zavallılar var. bunların farklı modelleri onlar da. tek dertleri, ülkeyi çökerten partiye aman laf gelmesin. kk sesegayı batırdı yalanlarını atmaya devam etsinler. sosyal güvenlik sistemini batıran ampul olunca, hemen suçlu ararlar. popülizmin kralını yapan, vergilendirme sistemini adaletsizliğin nirvanası yapan partiye toz kondurmazlar. son yerel seçim sonuçları bile bunları akıllandırmaya yetmedi. artık erken seçimde, seve seve akıllanacaklar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Başkan ben şunu merak ediyorum. Eurobond dan anlamadığım için soruyorum. Yaşım 35.
15 sene aralıksız eurobond biriktireyim. Gene böyle asgari ücretin bir tık üzeri hesapla sen. 50 yaşıma gelincre bu birikmiş eurobonların uzerine eklemesem aylik maaş gibi çekmeye başlasam aylık ne kadar maaş cekebilirim. Bu bana kaç sene yeter ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş bir bitmedi emekli, öğretmen memur konuları. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Abicim sende emekli ol güzelse, sende öğretmen ol, sen de memur ol. Kim tutuyor seni. Milletin maaşı çenenizi yorup duruyor.
-
Emekliye en büyük kazığı hokomet attı ama hala oy veriyorlar komedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam youtube da eurobond ile ilgili kapsamlı açıklamalar var.
bir iki düzeltme yapayım.
eurobond ların kupon ödemeleri us için 6 ay , eu için 12 aylıktır.
1000 ve katları şeklinde alabiliyorsunuz.
alış satış fiyatları ülkenin ekonomik stabilitesine göre değişmekte.
vakıfbank ın sitesinden bugünkü duruma göre eurobond alış satış kupon fiyatlarını görebilirsiniz.
vakıfbanktakiler türkiye cumhuriyetinin eurobondlarıdır.
Özel kurumların eurobondları daha caziptir ama riskleri daha yüksektir. vergi mevzusu da var. bizim eurobondlarda gelir verisi olayı 250.000 sonrası olmalı ( kira , temmettü alayının toplamı )
https://www.vakifbank.com.tr/tr/hesaplama-araclari/tahvil-bono-hesaplama-araci
www.hisse.netEuroBOND mevzusu hakkinda sohbet II - Page 183https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=53870&page=183&p=6839394#post6839394
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X