< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
|
Mirim, kadim forumdaşım, kağıdın aTası papirüs Şubedekiler yanlış biliyor olabiliyor, Albaraka özelinde değil, bihaber olabiliyorlar. Kuveyt Türk de mesela referans sadece mobilden gelende ile yarıyor, TEB de TC no, emeklintahsis no, cep tel no, isim soyad ile bile yapıldı zamanında, Bazı bankalarda süresi içinde yani 1 ay sonra buhar olur ile yaramazdı. Forumda REFERANS KODU PAYLAŞIMI SERBEST YERDEN alıntı yaptım. Kod paylaşımı Yönetim ve Forum kurallarınca burda yasak. Forumda referans kısmında serbest. Birkaç kişi paylaşmış yukarda yazdığım halde. Kod almak basit mobilden , MH, internet, şube vs çeşitli yolları var. Albaraka mobilden alınıyor zahmetsizce sanırım. Ref kodu emekli olmadan da işe yarar yani dün hesap aç , referans al bugün paylaş, MOBİLDEN ALBARAKALI OLANA BİRÇOK KAMPANYAFA İŞE YARAR. şubeden ref işe yaramaz. Çünkü AÇIKCA MOBİLDEN GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMEYLE YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL DER. ![]() ![]() ![]() ![]() Forum referans kısmında herkes serbestçe paylaşım yapabilir. Buradan sorana özelden yollanır . 2 ay emekli yatma olayını bilmiyorum, mobilden yeni gelen için öyle zorunluluk yok, çünkü emekli olmatanada bir sürü kampanya var. Başka bir bilgim yok, özel bir kampanya şartı olabir ondan yararlanmak isteyen olabilir. Saygılarımla sevgilerimle. Sümer çivi yazsısını biz kil tabletlere yazardık, papirüs çıktı Mısır da. Firavun idik Mısır'a şimdi kaldık çorap ile nasır'a Sürçü lisan ettiysek affola < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 23 Ekim 2025; 20:53:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 23 Ekim 2025; 19:4:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bir şansınızı deneyin. Hülle evliliği ;) Referans BELKİ sonradan mobil uygulamadan giriliyordur. Yani birinin eski referansını bulun yani sizden önce Albaraka mı olsun. Mümkünse kontenjanı dolmayan olsun ki onada referans dan kazanç kazandıracak olmuş oluyorsun. Bi dene arkadaş referansı kısmı sonradan doldurulabilir bazı banka ve mobil uygulamalarda. Ben Albaraka şu ve mobili olmadığından yerini araştıramadım, yoksa görsel atardım. Sen mobil uygulama ve görüntülü görüşmeyle yeni hesap açsaydın SENDE EKSTRA KAMPANYALAR olucaktı, sonradan ister görüntülü ister mobil ister şubeden EMEKLİ MAAŞ TAŞIMA VE EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURURDUN. Ufak bir taktik hatası olmuş oldu. Ben Albaraka ya mobil artı görüntülü görüşme sim blokesi olmasaydı birkaç kıyaktan faydalanacaktım. Emekli maaş taşıma yapmayacaktım. Bunları o sebeble okumuştum sağda solda. Bir sene ref bul bir en azından biri kazansın ;) sen şubeden geldin ama belki bazı arfadaş ref kampanyaları gözükür bu hülle evliliği ile yararsa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 23 Ekim 2025; 22:8:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Olayın sizin lebinize/pozitif olmasına sevindim. Banka yerine emekli kazansın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hocam albarakada referans için ben maaş taşıma işlemi yaparken 8 haneli sayıdan oluşan müşteri numarası istedi onu girdim müşteri olurkende ayrıca davet kodunu girdim (250-tl wp yatmış bu arada) keşke ekran görüntüsü alsaydım uygulamada o kısımda 500-tl hediye şeklinde bilgi vardı. albarakanın sistemi pek düzgün işlemiyor garip bir banka < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 24 Ekim 2025; 9:14:56 > |
|
Şuanda henüz hiç bir ödül alamadık. 2 fatura otomatik ödemeye verildi ama onlarında henüz günü gelmedi. Maaş gelip, faturalar ödenip, kredi kartı harcaması yapılıp (yani tüm gereksinimleri karşılayınca) ne kadar promosyon aldım, nasıl başvurdum hepsini yazacağım hocam. Maaşı bekliyoruz şuanda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 24 Ekim 2025; 12:53:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Aynısı Kuveyt Türk içinde olmuş. Bazıları hem mobilden yeni müşteri olup 300TL altınparapuan almış , yeni gelene mobil ve görüntülü hesap açana, referansını kulandığıda ayrıca 500TL kazanmış, sonrada bir de 500TL ilk harcamaya geri kazanım olmuş. Sizinde Albaraka MH arayıp 500 TL isteyin , hem sözlü hem yazılı, ya tutarsa, Kuveyt Türk MH bana referans ile mobilden görüntülü gelenler birkaç kampanyadan çifter yararlanabilir, talep yapın dedi. Albaraka da aynısı belki işe yarar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
YokMUŞ deniyor, hatta bazısı 2 fatura yeter dedi, ben gayriresmi belli bir ay, adet, yıl vs kısıtlı yol diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Mobilden yeni gelen 1 FT 100+500 2 FT 150 +500 3 FT 250+500 4 FT 500 5 FT 500 TL Hepsini aldım yazanlar var. Gayriresmi ben eğer alsaydıö evdeki diğer emekli alana 5 faturayı verip ordanda cukkakardım. Benim tanıdığım ilk 3 faturaya 100+150+250 toplam 500 TL aldı, 500er LED 2 aydır talep olduğu halde henüz yatmadı. Ama 4. Ve 5. Faturaya 500er TL yatmış. İlk 3 ü mobilden gelene idi , diğerleri emekli maaş taşıma ve promosyon başvurusu haklıydı. İlk 3ün 500TL leri 2 emekli maaşı yattığı halde yatmadı, Kredi kartına 1000gl yatmadı, banka kartına 500tl yatmadı. Kurallara uyduğu halde. Emekli promosyonu ilk ay sıkıntısı yani kampanya oturmamış. Ama onun referans verdiği bazıları hepsini aldım demiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bunuda unutmayın THY Uçak Bileti Alımına 2.000 TL İndirim Fırsatı! | Kuveyt Türk Katılım Bankası https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/thy-ucak-bileti-alimina-2000-tl-indirim-firsati |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Ekim 2025; 15:2:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İlk sayfaya git. İlk mesajın bitiminin altında en beğenilen yorumu oku. Orada Kuveyt Türk mobilden emekli maaş taşıma nasıl yapılır ve hangi promosyonlardan ne kadar kazanırsın bilgisi mevcut. O mesaja + olarak söyleyeceğim şu; Fatura talimatı kampanyası 2 tane var. Biri normal kullanıcılar için 3 fatura toplamı 100+150+250 TL olmak üzere 500 TL. Diğeri emekli müşteriler için olan 5 fatura için toplam 2500 TL. Eğer sen mobilden müşteri olduğunda her ne kadar kampanya şartlarında "Başka kampanyalar ile birleşmez" dese de birleşiyor. Somut örnek ben. Toplam 5 faturadan 3000 TL yattı. Kredi Kartı kampanyasında da aynı fatura kampanyası gibi 2 adet kampanya var. Biri normal kullanıcılar için 300 TL harcamaya 300 TL altın Puan diğeri emekliler için 1000 TL harcamaya 1000 TL altın puan. Eğer sen 1000 TL harcama yaparsan her iki kampanyadan da yararlanıyorsun. Yani toplam 1300 TL altın puan.. Benim 1300 TL altın puan yattı. Kredi kartı ekstresi kesilince o altın puanlar otomatik açılan altın hesabına gram altın olarak yatıyor. Sen ister bu hesapta altın birikimi yapabilirsin ister TL'ye çevirip normal vadesiz hesabına atıp alışverişte kullanabilirsin.. |
|