Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.002
Cevap
207
Favori
183.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuvvet Türk NFC olmadan işlem yapan uzaktan yeni hesap açılıyor.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162089852

hatta @1234Rambo forumdaşımız tecrübelidir. 2TL ile hallettim ben deyyuuuu hava atar bolubeyine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...
  • ts1461 T kullanıcısına yanıt
    Ben Pazartesi günü Albaraka Türk'e taşıdım ama Mobil üzerinden değil de direk şube üzerinden yaptım maaş taşıma başvurusunu.Dolayısıyla Mobil üzerinden yapılacak bir maaş taşımanın detaylarına hakim değilim.

Süreci özetlersem ; şubeye ilk danıştığımda bana öncelikle eski maaş bankamdaki blokeyi kaldırmam gerektiği söylendi ve bende eski bankama giderek blokemi kaldırttım.Ve tekrar Albaraka Türk'e gelerek maaş taşıma işlemlerini tamamladım.Yukarıdaki bir mesajımda yazdığım gibi ; Albaraka Türk çalışanları ile çok samimi bir ortamda gerçekleştirdik işlemleri.Ve bankadaki gişe çalışanları ile geçen diyaloglardan müthiş keyif aldım.

Ayrıca bir detay daha verirsem ; Albaraka Türk'e maaş taşıma aşamasında yukarıda bir arkadaşın paylaştığı Sim Kart Blokesi sorunuyla karşılaşmadım ben.Yani bu olay, kişisel bir sorunmuş gibi gözüküyor ama onda neden böyle bir sorun yaşandı bilemiyorum.

Son olarak Kuveyt Türk ile Albaraka Türk'ü promosyon şartları anlamında kıyasladığımda, Albaraka Türk daha mantıklı geldi bana.Çünkü iki bankayı kıyasladığımda net promosyon anlamında Albaraka Türk'ün şartları daha iyi zaten.

Ama yine de maaşını taşımak isteyen herkesin, farklı bankaların promosyon şartlarını bizzat değerlendirmesi en doğrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 22 Ekim 2025; 20:48:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sushi. S kullanıcısına yanıt
    Kredi kartından verebilirsiniz. Ben öyle yaptım. Hesaptan yapınca ben orada para tutmadığım için devamlı son öseme gününü takip et para yatır zor. Uygulamadan sanal kart açıp online alışveriş yapabilirsiniz. Sorun yok..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 22 Ekim 2025; 20:49:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitra kullanıcısına yanıt

kuveyt turk'te faturalara kredi kartından otomatik ödeme talimatı verildiğinde komisyon kesiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Forumun referans kısmına bakın, orda kod paylaşımları serbest, burada yasak, orada bir sürü paylaşım var, başlıklar var, sürüyle kod paylaşana rastladım. Seç al Beğen kullan birini.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Tamam teşekkürler ama bulamadım normal referans kodu paylaşimları var. Bana emekli maaş müşterisi lazım. Kriterlerde son 2 ay da emekli aylığı yatmış kişinin referans kodundan bahsediliyor. Link atarsaniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomen1987 -- 23 Ekim 2025; 0:47:30 >
  • Albaraka mobilden annem için taşıma yaptım. Sim bloke çıkınca telefon nosu olarak kardeşimin telefonuyla giriş yaptım görüntülü görüşmeyle müşteri oldu. Sonra mobilden promosyon başvurusu yaptım. Sonra şubeye gidip sim blokesini kaldırdık eksik imzaları imzaladık. Mobilden olmanın avantajları daha çok linkleri atıyorum.( en kötüsü + 5000 word puan var 1.linkte inceleyin. ) Bu ayın 10 unda taşıdık maaş bu ay eski hesaba yatar yetişmez dediler. Öyle de oldu. Kredi kartı banka kartı başvurusu da yaptık 20 si gibi kuryeyle geldi. Genel olarak gayet samimi çalışanlardı. Word özellikli kredi kartı olması avantajı bim,şok,a101 de en kötü buralarda kullanılabiliyor. Troy seçilirse kampanyaları daha fazla oluyor.

www.albaraka.com.tr
    Yeni Albarakalı 1.000’e 1.000 Ayrıcalıklı! | Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/yeni-albarakali-1000e-1000-ayricalikli-10

www.albaraka.com.tr
    Vade Farksız 85.000 TL’ye Varan Destek! | Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/vade-farksiz-kampanyasi

www.albaraka.com.tr
    Dijital Müşterilere Özel Pratik Finansman Kart | Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/dijital-musterilere-ozel-pratik-finansman-kart

www.albaraka.com.tr
    Bakiyenizi Artırın, Kazancınızı Katlayın! | Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/bakiyenizi-artirin-kazancinizi-katlayin

www.albaraka.com.tr
    TOD ile Ekran Başında Yeriniz Hazır! | Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/tod-ile-ekran-basinda-yeriniz-hazir

www.albaraka.com.tr
    Dijital Katılma Hesabı’na Özel Paylaşım Oranları! | Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/dijital-katilma-hesabina-ozel-paylasim-oranlari-9

www.albaraka.com.tr
    Albaraka Mobil\u0027de Şimdi \
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/seckin-firsatlar

www.albaraka.com.tr
    Albaraka\u0027da Masraflara Son! | Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/albarakada-masraflara-son

www.albaraka.com.tr
    Ücretsiz Ortak ATM Kampanyası | Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar/detay/ortak-atm-is-birlikleri

• TÜM KAMPANYALAR BU AYKİ . MOBİLDEN MUTLAKA KAMPANYALARA KATILIM YAPMANIZ LAZIM. YOKSA HARCAMALAR SAYILMAZ.

www.albaraka.com.tr
    Size Özel Kampanyaları Hemen Keşfedin! - Albaraka Türk
    https://www.albaraka.com.tr/tr/kampanyalar

WORLD KAMPANYALARI

bende dün akşam albaraka mobilden hesap açtırdım maaş taşıma işlemini mobilden yaptım

kredi kartı başvurum onaylandı sanal kart oluşturdu

ek promosyonlara 2 Otomatik Ödeme Talimatı ve 2500-tl wordl puan kredi kartı kampanyaları mobilde gözükmüyor onlara nasıl katılım sağlayacağız bilginiz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 23 Ekim 2025; 8:33:21 >

Neyse bugün bankanın önünden geçerken şubeye uğrar ve kendi referans kodumu öğrenebilirsem size referans olabilirim.Ama önce kendime ait referans kodumun olup olmadığını doğrulamam lazım.

Çünkü maaşını hafta başında taşıyan yeni bir müşteriyim ben.Bu yüzden önce bir doğrulayalım durumu.

-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • Mitra kullanıcısına yanıt

Umarım özelden yollarlar, siz mesaj kutunuzda gereksiz olanları silin, mesaj alımına açık olsun, mutlaka okuyan şartlara sahip olan yollar.

Bu arada 2 ay yatmış olması detayını iyiki yazmışsınız bunu bilmiyordum.

Ben şahsen tanımadığım ama forumdan bildiğim forumdaşlara sordum Albaraka referansı için kontenjanı dolmuş,

yani hem emekli hem 2ay ALBARAKA ya EMEKLİ MAAŞ yatan kıstası için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 23 Ekim 2025; 14:13:2 >
    .
    ..
    ...
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Bloke dediğiniz nedir yani banka kendi kendine mi bloke koyuyor?

Dedim ki " Ben hafta başında emekli maaşımı taşıdım.Emekli maaşı taşımada başkasına referans olabilir miyim?" diye sordum.

" Buna benzer kısa süreli bir referans sürecine denk gelmedik ama bize göre referans olabilirsiniz.Zaten referans dediğiniz şey sizin karşı tarafın referans olarak ad soyadınızı yazdırması, biz de ekrandan bu ismi kontrol edip referans olarak sizin hesap numaranızı ekliyoruz " dediler.

Dolayısıyla 2 aydır emekli maaşı alıyor olma zorunluluğundan v.s bahsetmediler.Yani süreçte ne olur, ne olmaz tam bilemem.Belki de en doğrusu Müşteri Hizmetlerini arayıp sormak.

-- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Evet, mevcutta emekli maaşı aldığınız bankada blokelisiniz.

Mesela benim 3 yıllık emekli maaş promosyon sürem geçen ay dolmuştu ve bu taahhüd süresi dolmasına rağmen bloke devam ediyordu.Bende bizzat şubeye gidip blokeyi kaldırdım.

Ama kolay bir süreç.Tüketici krediniz yoksa blokeyi hemen kaldırıyorlar ama eğer ki çektiğiniz bir kredi varsa o krediyi kapatmadan maaşınızı taşıyamazsınız zaten.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.