Masterpasse kaydettim, gsm numarasini girince cikar umarim odeme ekrani oyle bir deneyecegim. Gene de bir talep olusturayim garanti olsun. Her yerde geçerli değilmiş maalesef. Talebi oluşturdum kartı bekleyeceğim. Bayağı da heveslenmiştim alacağım bir şey vardı. Neyse geç olsun güç olmasın. Gerçi bu hem geç hem güç oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 15 Ağustos 2025; 22:43:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (59. sayfa)

-
-
maaşını 24'ünde alan bir emekli, maaşını şimdi taşısa kuveyttürk'ten bu ay alması mümkün değil, değil mi? ona bağlı olarak promosyonu da bu ay alamaz?
-
Akbank şubeye gitmeden kalan promosyonu iade edip maaşı taşıma şansı var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bir kaç bankada promosyon miktarları ( Yükselmiş ) değişmiş ama hala en yüksek 27.500 TL... İlk sayfayı güncelledim. İlk sayfaya da yazdığım gibi değişiklik olduğunda bana özelden yazarsanız en yakın zamanda güncellerim. Şimdiye kadar uyarı ile değişikleri haber veren arkadaşlara teşekkür ediyorum... Birlikte katkı sağladıkça bu post gelişecek ve daha yaralı olacaktır..
-
Bu naapmışlar böyle ya.. Nakit veren yok nerdeyse hep aşamalı tuhaf işler
Garantideydi, bu ay süresi doluyor. Yine Garanti en mantıklısı göründü gözüme aşamalarını epey bi tamamlayabileceğimiz olarak
-
Nasıl? Dialog kanalıyla mı
-
11 ağustosta e devletten maaşı kuveyttürke taşıdık peşine hesap da açtık ama dün maaş yine garantiye yattı. bu normal mi, gelecek ayki maaş mı kuveyttürke yatacak ?
-
Normal
Evet
Kuveyt Türk e taşıyacaklar için önemli uyarılar !!!
Kuveytturk deki avantajlar ( 1000 TL puan + 500er TL fatura) maaş yatıp maaş müşterisi olduktan sonra yararlanılması gerekiyor. Yoksa maaştan önce yaparsanız bunlar verilmiyor.
SGK maaşınızı Kuveyte yatirsin
Mobilden emekli bankacılığı kısmından promosyon başvurusu yapın
Promosyon u alın
Sonra talimatları verin
Sağlam karttan da ilk ve tek seferde en az 1000tl alışveriş yapın
Davet kodu ile mobilden müşteri olursanız ekstra 500tl harcama iadesi kazanabilirsiniz
Davet kodu isteyene verebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam e-devletten mi taşıma işlemi yapılmalı? şubeden yapınca promosyon falan her şey paket olarak geliyor sanırım.
-
İki yerden de yapabilirsiniz ama her türlü maaşın yatmasını bekliyorlar.
Mobilden davet kodu ile müşteri olun ekstra 500 iade kazanin
E devlette bankayı değiştirin
Maaşın yatmasını bekleyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok teşekkürler
-
Garantideki yeni sigorta poliçesine 2000’i almak için DASK yaptırsak iş görür herhalde değil mi?
İş görmeyebilir.
"Yeni alacakları Evim Garantide, Kasko veya Tamamlayıcı Sağlık Sigortalarından birine 2.000 TL Bonus kazanacaktır."
Yazıyor. Emin olmak için telefon açıp sormak lazım.
-
arkadaşlar babam bankaya gidemez. şu anda da en iyisi kuveyt turk gozukuyor. tavsiye eder misiniz? bir de bütün işlemleri bankaya gitmeden halledebilir miyiz acaba? teşekkürler şimdiden...
-
şimdi yazınızı gördüm hocam.
pederi geçenlerde taşıdık kuveyt e. bu ay değilde önümüzdeki ay (eylül) buradan alabilirsiniz maaşı dedi bankadaki arkadaş. ama 3 adet oto ödeme talimatı verdim ben böle bişi olduğunu bilmiyordum. kk nıda kullanmaya başladık.
şimdi sorum şu bu oto ödeme talimatlarını iptal etsek maaş yattıktan sonra tanımlasak dediğiniz gibi alabilirmiyiz bu ek ödülleri ? kk ndan alışveriş yapmaya devam etsek alabiliriz sanırım 1000 sağlam puanı gibi düşünüyorum. ne dersiniz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X