Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: m8karagoz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.512
Cevap
245
Favori
234.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Babam daha yeni emekli olacak.

Maaş taşıma başvurusu değil.

dosyanızda eksiklik var olsa bile size muhtemelen dönmezler.

Alo 170 - Sosyal Güvenlik Kurumu - (SGK) : Çalışma Hayatı İletişim Merkezi "ALO 170" i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

ayrıca mutlaka SGK bölge müdürlüğüne şahsen giderek kimliğiniz ile akibetini öğrenmenizdir. SGK emeklilik hakkından 30 gün öncesinden itibaren başvuruları alıyor. Bu kadar uzun sürenlerde duyduğum bildiğim bir eksiklik, çarpıklık vs olunca size dönmeleri olmuyor yada aylar sonra dönebiliyorlar . Hatta telefon açıp soranlara net cevap vermemişler. hemen Alo 170 sonra cimer vs devreye almışlar.

Ama ben kimi şahsen en yakın SGK bölge müdürlüğüne git sor dediysem süreç çok çok hızlanmış oluyor.

Yıllar önce kendi tecrübem bana sizin aynı ay birkaç şirkette aynı anda bildiriminiz gözüküyor vs dendi . Çalıştığım şirketin gene kendisine ait şirketleri arasında girdi çıktı yapmışlar. hatta birisinde aynı anda 2 bildfirim kabul edilmiş. memur olmaması gereken şeyler nasıl sisteme kaydedilmiş bişmiyorum bunun cezası var diyor. Şirketlerin bazıları kapanmış. sahipleri ölmüş. vs vb vd... bana kendin hallet diyor yada cezasını cebinden öde dedi. Orda adamı delirtirler bende müdürlerine çıktım dedim kalifiyesiz vasıfsız memurunuz bana şirket sahibi gibi konuşuyor. Ben çalışırken mağdur edilmişim şirket verse bile sisin kayıtlara bunu girmeniz mümkün mü diyorum yok blablabla.... neyse aklınız durur... siz 9bin küsür gün çalılırsınız sizi allem eder kallem eder düşük gün eksik gün eksik ödeme ile emekli ederler. KİMSE BANA OLMAZ DEMESİN. MAALESEF MAĞDURİYET YAŞAYAN HABERİ DAHİ OLMAYAN ÇOK KİŞİ VAR. şirketin usulsüzlüğünü şirket sahibi yöneticisi yerine yada kendilerinde hatası olduğu halde çalışana öde diyen devlet kurumundan bahsediyorum. Gelde şaşma, gelde güven. Elinizde çarşaf bordro 4 aylık ıslak imzalı olsa dahi bazı şeyleri çözemediler. ÇÖZMEDİLER. en baştan sinirlerinize hakim olmalı. Çünkü SGK size ödettriyor bedelini. Düşük maaş alıp kendi açığını kapatıyor maalesef. Birçok insan illallah getirip bir an önce emekli olayım derken bakıyorki bağlanan maaş düşük eksik. Şirketler, sahipleri, yöneticileri, muhasebecileri hatta YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİ dahi bazı şeyleri yapıp sorunlu olmaları gerekirken ortada yok oluyor. Birçok firma tasfiye olmuş, kayyuma gitmiş. Hatta sahibi benzin istasyonunu pompacıya yapmış. kendisi dolandırmış yurt dışında yaşıyor köpeği senbernard ile dağlarda kayakta. Dosyalar zaman aşımından kapanıyor. Kazanan ise sadece avukatlar. Bilirkişi dosyalarından bilirim bir çoğunu.

bu arada siz hele bir emekli olunda promosyon en küçük derdiniz olsun. Biri biter diğeri başlar. Siz sadece emekli olduğumda maaşım PTT den, adresime veya falanca banka falanca şubeden alayım demişsiniz. promosyon yapmanız için maaşınızın oluşup sgk tarafından sisteme düşmesi gerekiyor. Siz emekli olmamnıza sebebiyeti sorgulayın ama burda değil ilgili yerde. Üstüne düşün muhakak yukarda yazdıklarımdan fazlası var. Yazık ödediğimiz günler ve maaşımızızı almadan kendi maaş ve sizin adınıza kesilen primleriniz uçuyor. Maaşınız beklediğinizden az oluyor. Umarım hiç hak mağduriyeti yaşatmazlar.

-“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
    - En zekilerden biri olan A.Einstein: "Bileşikfaiz dünyanın 8.harikasıdır.Anlayan kazanır,anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008

• daniskası D kullanıcısına yanıt

ben farklı anlamışım. teşekkürler.

-“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
    - En zekilerden biri olan A.Einstein: "Bileşikfaiz dünyanın 8.harikasıdır.Anlayan kazanır,anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008
  • Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )
    Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )ssk.biz.tr
    SGK Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ve Danışma Hattı
    https://ssk.biz.tr/sgk-danisma-hattinin-hizmetleri-nelerdir

SGK Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ve Danışma Hattı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Türkiye’de sosyal sigorta hizmetlerinden emeklilik işlemlerine, sağlık sigortasından iş göremezlik ödeneğine kadar birçok alanda hizmet sunmaktadır. Vatandaşlar, SGK müşteri hizmetleri telefon numarası ve danışma hattı aracılığıyla merak ettikleri konularda destek alabilir, şikayetlerini iletebilir ve işlemlerini sorgulayabilirler.

SGK telefon numaraları, çağrı merkezi hizmetleri, il müdürlükleri ve e-Devlet üzerinden yapılabilecek işlemler detaylı şekilde ele alınmaktadır.

SGK Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

SGK ile ilgili tüm işlemler için en hızlı ulaşabileceğiniz numara ALO 170 çağrı merkezidir.

ALO 170 SGK Çağrı Merkezi

• 7/24 hizmet verir.
    • Türkiye’nin her yerinden sabit hatlar ve cep telefonları aracılığıyla aranabilir.
    • Sosyal güvenlik, emeklilik, GSS (Genel Sağlık Sigortası), işsizlik maaşı, iş kazaları ve diğer SGK işlemleri hakkında bilgi alınabilir.
    • SGK şikâyet ve ihbar hattı olarak da kullanılabilir.

Ücretlendirme:

• Sabit hatlar veya GSM tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    • Ücretlendirme, operatörünüzün belirlediği çağrı merkezi tarifesi üzerinden yapılır.

SGK Genel Müdürlüğü İletişim Bilgileri

• SGK Genel Merkezi – Ankara
    • Telefon: 0 (312) 432 10 10
    • Faks: 0 (312) 432 14 90
    • Adres: Ziyabey Caddesi No:6 Balgat, Çankaya / Ankara
    • Resmi Web Sitesi: www.sgk.gov.tr

SGK’nın merkezi, Ankara’da bulunmakta olup genel politika ve düzenlemeleri belirlemektedir. Ancak bireysel işlemler için ALO 170 çağrı merkezi veya SGK il ve ilçe müdürlükleri daha hızlı çözüm sunabilir.

SGK İl Müdürlükleri ve Şubeleri Telefon Numaraları

SGK’nın Türkiye genelinde 81 ilde müdürlüğü ve birçok ilçede şubesi bulunmaktadır.

İl ve ilçe müdürlükleri üzerinden yapılabilecek işlemler:

• Emeklilik başvuruları ve maaş işlemleri
    • Genel Sağlık Sigortası (GSS) işlemleri
    • İş kazası ve meslek hastalığı bildirimleri
    • SGK prim ödemeleri ve sorgulamaları
    • Bağ-Kur işlemleri
    • İşsizlik maaşı başvuruları

Not: SGK İl Müdürlüklerinin telefon numaralarına ulaşmak için resmi SGK web sitesindeki “İl Müdürlükleri Sayfası” ziyaret edilebilir. Alternatif olarak ALO 170 hattı aranarak en yakın SGK müdürlüğünün iletişim bilgileri öğrenilebilir.

SGK Üzerinden En Sık Sorgulanan Hizmetler ve Telefon Destek Konuları

SGK çağrı merkezi ve il müdürlüklerinden aşağıdaki konularda bilgi alınabilir:

1. Emeklilik İşlemleri ve Maaş Sorgulama

ALO 170 aranarak şu işlemler yapılabilir:

• Ne zaman emekli olacağınızı öğrenebilirsiniz.
    • Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı prim günleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
    • Emeklilik başvuru durumunuzu sorgulayabilirsiniz.

2. Genel Sağlık Sigortası (GSS) İşlemleri

• GSS prim borcu sorgulama ve ödeme bilgileri
    • GSS kapsamında sağlık hizmetlerinden nasıl faydalanılacağı
    • Sağlık güvencesi olmayanlar için devlet desteği ve gelir testi işlemleri

Not: GSS borçları, e-Devlet üzerinden veya SGK müdürlüklerinden öğrenilebilir.

3. İş Kazası ve Meslek Hastalığı Bildirimleri

ALO 170 üzerinden iş kazaları ve meslek hastalıkları hakkında şikâyet ve başvurular yapılabilir.

• İş kazası geçiren sigortalılar için SGK ödenekleri hakkında bilgi alınabilir.
    • Çalışanlar, işveren tarafından sigortasız çalıştırıldıklarını ihbar edebilir.

4. İşsizlik Maaşı Başvurusu ve Takibi

SGK çağrı merkezi, işsizlik maaşı almak isteyen vatandaşlara şu konularda yardımcı olur:

Uyarı: Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta olup SGK’dan prim bilgileri alınmaktadır.

5. Doğum ve Çocuk Parası Destekleri

ALO 170 üzerinden aşağıdaki yardımlar hakkında bilgi alınabilir:

• Doğum yardımı başvurusu ve ödeme detayları
    • SGK doğum izinleri ve süt parası desteği
    • Çocuk parası ve diğer sosyal yardımlar

e-Devlet Üzerinden Yapılabilecek SGK İşlemleri

SGK’ya gitmeden birçok işlemi e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

e-Devlet SGK Hizmetleri: www.turkiye.gov.tr/sgk

• SGK prim sorgulama
    • Hizmet dökümü alma (4A, 4B, 4C)
    • Emeklilik hesaplama ve maaş sorgulama
    • GSS borç ve ödeme bilgileri
    • İşsizlik maaşı başvuru takibi
    • Doğum parası ve diğer sosyal yardımlar

Önemli Not: SGK ile ilgili resmi işlemler yalnızca e-Devlet veya SGK müdürlükleri aracılığıyla yapılmalıdır.

SGK ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

1. ALO 170 Hattı Ücretli mi?

Evet, ALO 170 çağrı merkezi sabit hat veya GSM tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Ancak ücretlendirme operatörünüze bağlı olarak değişebilir.

2. SGK Çağrı Merkezine 7/24 Ulaşabilir miyim?

Evet, ALO 170 hattı 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

3. SGK İl Müdürlüklerine Telefonla Ulaşabilir miyim?

Evet, SGK il ve ilçe müdürlüklerine doğrudan telefonla ulaşabilirsiniz. En güncel telefon numaraları için SGK resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

4. SGK Çağrı Merkezi Üzerinden Resmi Başvuru Yapılabilir mi? Hayır, ALO 170 yalnızca danışmanlık hizmeti vermektedir. Resmi başvurular SGK müdürlüklerinden veya e-Devlet üzerinden yapılmalıdır.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

rica ederim.

Ay başında Alo 170 ile talep olusturdum, yazışmalar devam ediyor diye dönüş yaptılar. Şimdi tekrar arayıp talep oluşturdum. Olumlu olumsuz mutlaka bildirim yaparlar diyorlar.

Benim sorunum başvuru yaptığım yer izmit ssk olarak gözüküyor, çunkü en son izmite bağlı bir yerde sigortam yatti. Ancak bu ssk'ya gitme imkanimiz yok, ancak en yakın ssk'ya gidebilir. Genelde yardimci olmuyorlar, izmitten başvurmuşsunuz oraya gidin diye başlarından savıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Telefonu açsalar keşke..

En yakın SGK ya birkez daha gitmekte faide var. Artık sistem dijitale döndü. Geriye dönükte işlenmiş oluyor. Çok elzem yukarda bahsettiğim durumlarda ben ilçe bölge müdürlüğüne gidip işleme başlattıysam da, istanbul bölge müdürlüğü asıl ana bina eskiden ZEYREK SSK ya gidip arşivden dosya çıkartmıştık. Ama bu dediklerim çoook uzun süre önce idi.

Eğer çok ters yer değilse ben olsam mutlaka en yakın bölge müdürlüğüne de giderim. Bu arada baktınız elemanlar yan çiziyor hiç tereddüt etmeden müdüre gidin. Ayrıca bir bölüm var "hesaplama" gibi birşey idi. Orda sstemden benim göremediğim detayda baktı ekranından. Sanırım çift olan vs leri orda tespit etti. Ekranından bakıp renklere göre sorunu görüveriyordu. Sonra size söylüyor.

Aybaşından bu güne cevap vermemeleri aklıuma sanırım babanızın benim gibi işyerleri dağınırk çok karışık. Dosyaların birleşmesi vs diyeceğim ama dijitale geçtik artık diyorlardı pandemi öncesi birkaç tanıdık nazar değmesin işlemleri şube müdürlüklerinden aynı günde çözümlemişlerdi. Umarım tüm sorunları çözülür. Zbir ters durum yoksa şube müdürlüğüne genede mutlaka gitsin. Ben şube müdürlüğü girişinde banko vardı yardım masası müracaat gibi. Ordaki görevliden size zahmet şu kimlik kartımın dökümünü print edermisiniz demiştim, edevletten kendi döktüğüm , sonra yanımda bir klasörde eski işyerlerime ait ne kadar bilgi çarşaf bordro vs var ise yanıma alıp öyle yukarı servise çıkmıştım sorun olduğunda. Sizi zaten gerek yok gününüz tamam vs deselerde eksik gün ve sisteme bi şekilde girdiği halde kabul edilmeyen primleri es geçmeyin. ŞİMDİKİ AKLIM BİLGİM OLSA MUTLAKA CEBELLEŞİRDİM EMEKLİ OLMADAN ÖNCE. hatta bazı emekli dernekleri bizim hukuk servisim var neden emekli olmadan bize başvurmadınız demişlerdi.

Bazen bildiğim detayları fazlaca yazıyorum birilerinin işine yarar diye. İlla sizin durum böyle olur demek değil :P

• Karaelf1 kullanıcısına yanıt

20 binlik maaş promosyonuna gecersiniz

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )
    Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/i/status/2016572937101287597

detaylar maaş farkları vs bulabildiğim herşey.

Burası kalabalıklaşıp konunun özü BANKA PROMASYONLARI arada kaynamasın diye öbür başlıa yazdım. sonra sohbete dönüp konu başlığını bende dahil amacından saptırıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 29 Ocak 2026; 1:18:48 >
  • Geçen ay Kuveyt e geçiş için başvuru yapıldı.

Bu ay ilk maaş yattı.

+500 TL vadesi kart harcama iadesi geçen ay yattı.

+1500 TL fon alımına iade bu ay yattı.

+24.000 promosyon başvurudan 2 gün sonra bu ay yattı.

-1000 TL kredi kartı harcama iadesi bekleniyor.

-5x500TL fatura iadeleri bu ay fatura kesilmediği içi bekleniyor.

Ne yatıyorsa hepiciiiini vercektim amma ben de aç kalırsam yardım yapamam ki Emekli maaşımın yarısını hibe edeceğim

Mecliste çok yoruluyorlar en düşük emeklinin
    maaşını 20.000 yapmak için çok uğraştılar öyle yoruldular ki oy atmaya bile fırsat bulamadılar bazıları vakil iken kendileri için +1 oy atacak vekil atadılar

Bol bol dua edeceğim geçinemeyen bizim kendi ellerimizle seçtiğimiz vekillere

Ayrıca yarın cuma namazından sonra mendil açıp yardım toplayacağım

Haydi az çok demeyelim

Kiminin parası Kimin duası

Edit not:

elimde Hayat paydan aldığım Trendyol 400e 200 indirim yemek kodları var
    geçinemeyen mecliste yemek parasını fazla bulan zamlı bulan vatandaşvekillerine yemek parasının yarısı da benden

Eskiden son kullanma tarihi gelen ürünleri yakındaki çöpün kenarına bırakırlardı şimdi marketler fırsat reyonu diye tarihi geçen ürünleri nimettir tasarruf edelim diye çöpe atmayıp ucuza satıyorlar
    onlardan kaldıysa eve erzak alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 30 Ocak 2026; 1:51:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kasım ayında Annem Kuveyt Türk' ten 16000₺ promosyon aldı.Gelen maaş zammından dolayı iptal edip 20000₺ promosyona başvurabilir miyiz? Verdiğimiz 5 fatura talimatını süresi var mı? Eski promosyonu iptal ettiğimizde fatura vs. kazanımlardan geri alım olur mu?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.