Teşekkürler. Bloke olan mevcut bankaya gitmek gerekiyor mu? Sanıyorum maaşın taşınacağı banka bütün işlemleri hallediyor olmalı diğer bankaya gitmeden. |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (341. sayfa)

-
-
bloke olan bankaya gideceksiniz bazıları online da kaldırabilir m.hizmetlerini arayın
-
3 senelik taahütünün 6 ayı kalmış...Zamanında 450tl almışız...Şimdi aynı banka 2750tl veriyor...Cayma hakkını kullanıp, kalan süre için bedel ne kadarsa ödeyip sözleşme yenileyebilir miyiz? Yoksa başka bankaya dire geçmekmi lazım? Bankadan memnunuz o bakımdan soruyorum...
-
cayma hakkını kullan şube veya m.hizmetlerinden sonra tekrar internet bankacılığı mobil şube veya m. hizmetlerinden promosyon imzala 2750 alırsın muhtelemen iş bankasında yakınım öyle yapmıştı 6 ay önce eskiyi iptal edip 150 tl miydi ne hesaptan aldılar sonra başvurdu tekrar 2000 yatırmışlardı
-
Benim babamın garantide hiç hesabı yok o görüntülü konuşmayı beceremez şubeye gitsek benim davet koduyla 250 tl ben kazanabilir miyim acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı bankadan iptal edip yeni sözleşme yapabilirsin. Ben ykb dan yaptım.
@atademir33 @yirthan Teşekkürler, bugün halledicem...
-
İptal talebini telefondan mh den halledebilirsin.
Kaç rl kaldıysa ödemen hesaba atıyorsun onlar hesaptan parayı çekiyorlar sen de bloke kalkmış oluyor tekrar telefonla veya cepten promosyona başvuruyorsun. Maaşınla beraber yada 1 gün önce promosyon yatıyor.
Tabi bu ykb için anlattıklarım.
Diğer bankalarda benzer süreçler işliyordur.
garanti online olarak iptal cayma yapılamıyor sanırım.
-
Caymayı halletim, ama Finansbank tekrar promosyon ödemesi vermiyormuş bu şekilde...Bankadan memnundum ama mecbur taşıyacam, bloke kalkarsa taşımayıda yarın hallederim...
Garanti, İş Bankası ve Akbanka maaş taşıyıp sorun yaşayan varmı?...Özellikle İş bankası promosyonu sıkıntısız yatırıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 18 Nisan 2022; 15:4:12 > -
Hocam davet kodunu nerden alacağız,ben ve babamın garanti hesabımız var ,babam ziraatten alıyordu garantiye taşısak ,izlememiz gereken yol nedir?Ziraatte bloke var mıdır?Yıllardır ziraatten alıyor.
-
https://www.garantibbva.com.tr/emekli-maas-odemeleri
davet için burda
https://www.garantibbva.com.tr/emekli-maas-odemeleri#accordionContent6
Emekli Yakınını Davet Et Kampanyası
Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabilecektir. Kampanya kapsamında tüm Garanti BBVA müşterileri, 1 Nisan - 30 Nisan 2022 tarihleri arasında başka bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için davet edebilecek ve 250 TL nakit ödül kazanabilecekler.
Nasıl Davet Ederim?
Davet eden kişi Garanti BBVA Mobil > Başvurular > Emekli Bankacılığı >Emekli Yakınınızı Davet Edin adımından davet kodu oluşturur ve davet edeceği kişi ile paylaşır.
Davet Edilen Kişi Ne Yapmalı?
Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yapar. Başvurular > Emekli Bankacılığı>Emekli Maaşı Taşıma akışına girer. Promosyon tercihi alanında “Evet İstiyorum” ve Davet Kodu ile Maaşımı Taşıyacağım” tercihini işaretleyip “Davet Kodu” alanına arkadaşından almış olduğu kodu girer ve tüm maaş belgelerini onaylayıp maaş taşıma işlemini gerçekleştirir.
Davet Edilen kişi şubelerimizden de davet eden kişiden alacağı kod ile maaş taşıma işlemini gerçekleştirebilir. Bunun için daha önce almış olduğu davetiye kodunu işlemler sırasında şube personeli ile paylaşması ya da şube de işlem sırasında üretilip davet edene SMS yolu ile gönderilen davetiye kodunun davet eden tarafından kendisi ile paylaşılması sonrası şube personeline ileterek maaş taşıma işlemlerini tamamlatabilir.
Davet edilen kişi son 30 gündür Garanti BBVA‘dan emekli maaşı almamış olmalıdır. Davet edilen kişinin ilk maaş ödemesi ve promosyon ödemesini alması sonrasında takip eden en geç bir (1) iş günü içinde davet edenin maaşın yatırıldığı Vadesiz TL hesabına nakit ödül aktarılır.
Kimler Davet Edebilir?
Garanti BBVA aktif müşterisi olan herkes davet edebilir.
Kimler Davet Edilebilir?
Davet edilen kişinin emekli maaşını başka bir kurumdan alıyor olması ve son 30 gündür Garanti BBVA ‘dan emekli maaşı almamış olması gerekmektedir. Davet edilen kişi kampanyaya yalnız bir (1) maaşı için dahil olabilir. İki (2) ve daha fazla maaşını taşıması durumunda kampanyaya dahil olamaz.
Nakit Ödül Bilgileri:
Davet eden: Kampanyadan maksimum 10 defa yararlanabilir. Örneğin 10 arkadaşını davet edip maaşını taşımasına referans olduğu takdirde maksimum 250 TL *10 =2500 TL nakit ödül kazanabilecektir.
Davet edilen: Emekli Yakınını Getir Kampanyası kapsamında ek bir ödül almamaktadır. Emekli maaş taşıma promosyon kampanyasından yararlanabilir
Kampanya Detayları
- Emekli Yakınını Davet Et kampanyası 1 Nisan – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabilecektir.
- Davet eden müşteri davet kodunu paylaştığında kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
- Davet kodu kullanımı promosyonlu banka değişiklik işlemlerinde kullanılabilir.
- “Emekli Yakınını Davet Et “kampanyası kapsamında, Garanti BBVA aktif müşterisi olan herkes ,başka bir kurumdan emekli maaşını alan tanıdığını/yakınını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için davet ederek 250 TL nakit ödül kazanabilecektir.
- Davet edecek kişi Garanti BBVA Mobil > Başvurular > Emekli Bankacılığı >Emekli Yakınınızı Davet Edin adımından davet kodu oluşturur ve davet edeceği kişi ile paylaşır. Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yapar. Başvurular > Emekli Bankacılığı>Emekli Maaşı Taşıma akışına girer. Promosyon tercihi alanında “Evet İstiyorum” ve Davet Kodu ile Maaşımı Taşıyacağım” tercihini işaretleyip “Davet Kodu” alanına yakınından/tanıdığından almış olduğu kodu girer ve tüm maaş belgelerini onaylayıp maaş taşıma işlemini gerçekleştirir.
- Davet Edilen kişi şubelerimizden de davet eden kişiden alacağı kod ile maaş taşıma işlemini gerçekleştirebilir. Bunun için daha önce almış olduğu davetiye kodunu işlemler sırasında şube personeli ile paylaşması ya da şubede üretilip davet edene SMS yolu ile gönderilen davetiye kodunun davet eden tarafından kendisi ile paylaşılması sonrası şube personeline ileterek maaş belge onayları ile birlikte taşıma işlemlerini tamamlayabilir.
- Davet eden, kampanya koşullarının sağlanması durumunda davet ettiği her bir kişi için 250 TL nakit ödül kazanabilecektir.Davet eden kişi kampanyadan en fazla 10 kez yararlanabilir. Maksimum alabileceği nakit ödül tutarı 2500TL’dir.
- Davet eden müşterinin ödül kazabilmesi için ; davet ettiği kişinin ilk maaş ödemesi ve promosyon ödemesini almış olması gerekmektedir. Koşul sağlanmasını takip eden 1 iş günü içerisinde davet edenin Vadesiz TL hesabına nakit ödül tutarı aktarılır.
- Nakit ödül yüklemesi; davet eden müşterinin aktif Vadesiz TL hesabına yapılacaktır.(Müşteri halihazırda bankamız emekli maaş müşterisi ise emekli maaşının yatırıldığı Vadesiz TL hesabına ,mevcut emekli maaş müşterimiz değil ise en son hareket gören Vadesiz TL hesabına ödeme gerçekleştirilecektir.)
- Nakit ödül yüklemesi sırasında davet eden müşterinin aktif Garanti BBVA müşterisi olması ve aktif Vadesiz TL hesabının olması gerekmektedir.
- Davet edilen kişinin emekli maaşını en az 30 gündür başka bir bankadan alması gerekmektedir.
- Davet edilen kişinin birden fazla emekli maaşı varsa sadece tek bir maaşı ile kampanyaya dahil olabilecektir.
- Davet eden, dilediği kadar kişi için davet kodu oluşturarak paylaşabilir. Davet edeceği her bir arkadaşı için ayrı bir davet kodu oluşturması gerekmektedir.
- Günlük davet kodu alma limiti yüz(100)dür.
- Başarılı bir maaş taşıma işleminde kullanılan davet kodu ,ikinci bir defa kullanılamamakta olup tek sefere mahsustur.
- Oluşturulan davet kodlarının oluşturuldukları andan itibaren otuz (30) gün geçerlilik süresi vardır. Bu süre sonunda geçersiz olacaktır.
- Davet edilen müşteri emekli maaş taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırırsa ya da taahhüt süresi dolmadanmaaşını farklı bir kuruma taşırsa, kalan süreye bakılarak kıstelyevm usulüyle ödenen nakit ödül tutarı davet edenden iade alınır.
- Geri alım sürecinde davet eden müşterinin nakit ödül ödemesi yapılan hesabında bakiye bulunmaması durumunda diğer hesaplarından tahsilat yapılabilecektir.
- Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve internet Bankacılığından, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir.
- Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
-
kim olmuyor dedi bilmiyorum ama ,
QNB FinansBank yapanlar oldu diye biliyorum ( hatta gemiş mesajlarda burda da okudum sanırım diye anımsıyorum) . Şube yapmam derse, çağrı merkezini yada var ise özel emeklilik hattını arayın , sizi kaçırmak istemeyeceklerdir. 2750 TL den zahmetsiz yararlanırsınız. Şube müdürü ilede telefon açıp isteyin görüşün, siz kaybedersiniz taşırım dersiniz.
https://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi
Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı
sorduğunuz 2. aşama ise göreceli. Ama herbanka şartlarını yerine getirdiğinizde sıkıntısız geçikme olmadan promasyonu yatırır.A için maaşı aldığınız gün diğer bankaya taşırsanız , diğer ayı muhtemelen yeni bankadan aldığınız an itibariyle aynı gün veya bankasına göre 2-3 gün en geç 1 hafta densede aynı gün yatırılır. ( ama aynı bankadan 2-3 emekli maaşı olup da alan o bankadan promasyon genelde alamaz 1 kez alır. O sebeble sorunuzu tam cevaplamamız için sgk işçive bağkur emeklisi bilgimle yanıtladım, emekli sandığı memur emeklilileri maaşı peşin aldıkları için galiba emin değilim 3 aylık toplu alan da var imiş, onlarında maaş yatma ve promasyon süreci değişebilir, yanıltmıyım. Önceki mesajlarda sorduğunuz ve sormadığınız hatta sorup cevap alıp sonrasında aklınıza takılan her sorunun cevabı kuvvetle muhtemel var.
-
Teb bugün yattı 2750 TL
İlaç kesintilerini baz almamışlar
250 TL davet yatmadı şube daha önceden yararlananlar tekrar olmuyor dedi ama kampanya şartlarında göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 19 Nisan 2022; 17:14:17 >
sen zaten hazırlıklıydın.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152335174
hadi hayırlısı .
250TL referans kampanyası çok şaibeli. kafalarına göre. yıllar önce bankadaki eleman sanki kendilerini referasn yada tanıdıklarını gösterip sizn üzeinizden o zaman 100 TL leri kaptığını ima etmişti. Haberiniz dahi olmuyor. ( merakslısına not maalesef doğru, sadece Tc ve telefon girilirdi onay gerekmezdi, artık çoğu banka bu yolsuzluklar sebebli referans kodu ve doğrulaması çıkarttı, emekliyi her yerden söğüşlüyorlar , banka personeli dahi)
250TL davet içinde her kanaldan bence şansını dene. olumsuz olacağını düşünme , kimbilir bazısına denk gelmeyen sana denk gelir. Çağrı merkezi, şube, şube müdürü, , mobilden yaz, internet siteden yazılı yaz. emekli hattı var onunla konuş TEB den sözlü yazılı saldır bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 19 Nisan 2022; 17:19:59 >
-
2020/9 uncu ayda 1000 tl almışız denizden,iş bankasındanda 2020/10uncu ayda taşınmış büyük ihtimal 750 filan aldık diye hatırlıyorum şimdi verilenlere bakınca arada dağlar var..
-
çok gibi gözükmesin bu bir bankaların lehine finansman olayıdır.
çoğu emekli hatta birkaçı benim dayımgiller :D şaka değil maaşı benim 3bin TL me göre katbekat fazla, ama ziraat bankası diye tutturmuş, hatta bırak faizde tutmayı, bazen şehirdışında oluyor, genelde kaplıca kaplıca geziyorlar. İnan bana 3-5 ay çekmediği kaldığı oluyordur. Banka için bulunmaz nimet. Sıcak para, Vadesizde faizsiz vs. ayrıca mesela havale , eft , fast mı yatıracak, apartman aidfatı mı yatacak açar telefon müşteri temsilcisine masrafını daha fazla öder, mobil kullnmaz, internet şube keza öyle, şubeye gitse zaten daha fazla para alır. Ama sorsan ziraat dünyanın en iyi bankası. Halam da sanırım halkbankasında sebebi yazlık ta tek o var, senenin 6 ayı kışlıkta, 6 ayı yazlıkta. Oda bırakır parayı birkaç ayda bir çektirir birine. Faiz vs yok.
banka bu örnekler harici, mesela mekliye masrafsız , düşük kredi vs der , emekliyi bağlar başka bankaya yollatmaz blokesi vardır bekler. eli mahkum.
daha nice hinlikler. telefonda pazarlamacıdır her bankacı. ) mecburen kota doldurma zorunluluğu var, yada yükselmesi için seni kazıklaması bankayı kara geçirmesi şart) kota , prim derdiyle ziraat az mı emekliyi dolandırdı biride validem, güya fon aldırmış. ama devamlı sat al, hep komisyon masraf, işlem hacmi yaratmış. para yerinde saymış. dokunmasa daha avantajlı. Kredi karto verir birkaç kampanya göz boyar zorla para harcatır.
özellikle masrafsız der, düşük faiz der, ya mutlaka çapanoğlu vardır, ya hayat sigortasından vurgun verir, ya başka masraf lomisyon adı gizli saklı niyeti kötü bankacuılık enstrümanları devreye girer.
heleki maaşını alan , birde emekli olandan dahi havale, eft, hatta FAST masrafı alan, hatta 16 dan sonra geç eft daha fazla, gecesi ayrı, haftasonu tarifesi ayrı. mobilden 3 tl, internetten 5, şubeden 15 gibi alakasız mesnetsiz keyfi uygulamalar. Hiç masraf almayan bankada var, otoboka herşeye masraf komisyon alanda var.
bunları yazdım asıl durum banka emekliyi yolsun kaz gibi ama hakkını versin oda nerde. özel sektör çalışanları , bazı sağlık çalışanlarıo, baro üyeleri, il bazında, banka bazında, iube bazında bize verilen promasyonun 2 katı, 3 katı, 4 katı hatta daghada fazlasını alıyorlar. Darısı başımıza dedik ama maalesef.
örnek olarak :
inan bana özel sektör maaştan bağımsız promasyonları dudak uçuklatan rakamlarda. Sağlık personeli, baro mensubu, oda mensupları, vs vs vs ama maalesef herkesin gözü emeklinin alamadığında :D
yakında umraım daha iyileşek diye diye 1 ileri 2 geri olduk aslında.
https://ulastirmamemursen.org.tr/dhmide-rekor-maas-promosyonu-17-000-tl
DHMİ maaş promosyonu ihalesi, DHMİ Genel Müdürlüğü Yöneticileri, Genel Yetkili Sendika Ulaştırma Memur-Sen Yöneticileri ve İş Bankası, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Yapı Kredi Bankası, Akbank ve Vakıfbank temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. İhaleyi 23. turda 17.000 TL promosyon veren Vakıfbank kazandı.
DHMİ Genel Müdürlüğü personeli maaş promosyonu ihalesi, 5 yıllık süreyi kapsayacak ve Mart 2022 ve Mart 2024 tarihlerinde iki taksitte ödenecek.
https://www.memurlar.net/haber/1021712/iyte-de-rekor-maas-promosyonu.html
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde 1140 akademik ve idari personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi 28 Mart 2022 tarihinde Rektör Prof. Dr. Yusuf BARAN, Genel Sekreter Barış ALAMDAR, daire başkanları ve yetkili sendika olarak Eğitim İş İzmir 4 Nolu Yükseköğretim Şubesi Temsilcililerinin katılımıyla gerçekleşti.
12 bankanın katıldığı ve oldukça çekişmeli ilerleyen promosyon ihalesinde en yüksek teklif sahibi İş Bankası Urla Şubesi oldu. İş Bankası'nın 17350 TL'lik son teklifi Eğitim İş Temsilcilerinin ısrarı sonucu 17500 TL'ye tamamlandı.
İhale sonucunda 48 ay boyunca personel başına aylık 364 TL ile Türkiye rekoru kırıldı. Toplamda 17500 tl tüm persononele eşit ve tek seferde 15 Mayıs 2022'de ödenecek.
İhale sonrası yetkili sendika olarak Eğitim İş temsilcilik başkanı Cengiz DUYUK: "Kamu kurumlarında son 6 ay içerisinde yapılmış olan maaş promosyon ihalelerinden derlediğimiz veriler ışığında İYTE personelinin ortalamanın çok üzerinde ve hak ettiği promosyon rakamını yakaladığına inanıyorum.
https://www.kamugundemi.com/ogretmen-banka-maas-promosyonunda-yeni-rekor/3706/
Öğretmen Banka Maaş Promosyonunda Yeni Rekor!
Öğretmen maaş promosyonlarıyla ilgili rakamlar sürekli değişiyor. En son verilen maaş promosyonuyla bir rekora imza atıldı.
11.01.2022
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yer alan öğretmenler, maaşlarının yanı sıra bankalardan maaş promosyonu da alıyorlar. Maaş alınan banka ile görev yapılan İl ya da İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri arasında anlaşma yapılıyor. Bu anlaşma neticesinde öğretmenlere maaş promosyon ödemesi yapılıyor.
PROMOSYON TUTARLARI İLLERE GÖRE DEĞİŞİYOR
Öğretmenlerin maaş promosyonları görev aldıkları il/ilçe ve İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine göre değişkenlik gösteriyor.
Kütahya Merkez İlçe Maaş Promosyon İhalesi 10 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi yaptığı açıklamada, ihale komisyonuna dahil olduklarını, tüm çalışanların hak ve hukukları gözetilerek ihalenin sonuçlandırıldığını ifade etti.
REKOR MAAŞ PROMOSYONU !
Kütahya Merkez İlçe Maaş Promosyon İhalesi neticesinde banka ile yapılan anlaşmada öğretmenlere 10.040 TL promosyon verilmesi konusunda mutabık olundu. Bu zamana kadar yapılan promosyon ihaleleri arasından en yüksek sonuca ulaşıldı.
2022 İÇİN EN YÜKSEK PROMOSYON 8500 TL İDİ
2021 yılının Aralık ayında Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile banka arasında yapılan anlaşma neticesinde 5160 TL ödenmesine karar verilmişti. Pendik de 2021 yılı bitmeden bankalarla promosyon anlaşması imzaladı. 2022 yılı için anlaşılan promosyon miktarı 8500 TL idi.
-
Halkbanktan 2 yıl önce promosyon aldık, 11 ay kaldı, 750 lira almıştık.
Şimdi iptal edip Garantiye geçince kaç lira Halkbanka ödememiz gerekir, 750 nin tamamını mı ödemeliyiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır mesela 36 aya karşılık 750 aldınız ya 12inci ayda çıkmak istiyorsunuz o zaman 250 ödeyip çıkıyorsunuz hocam geri kalan ayları paraya bölüyorlar kısacası
-
Teşekkür ediyorum, bir de HalkBank kredi kartının borcunun ödenmesi ve kapatılması filan gerekiyor mu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X