< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (301. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Sevgili arkadaşlar annemin çift emekli maaşı var yıllardır ziraat bankasında emekli maaşlarını ayrı ayrı taşıyarak iki farklı promosyon alabiliyor muyuz?
-
emekli maaşı ile yaşamaya çalışanın Allah yardımcısı olsun. başka bir yardım yok çünkü. şubat faturaları gelince anlarsınız ne demek istediğimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 17 Ocak 2022; 13:31:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı bankadaysa tek promosyon alır, farklı bankalara taşınsa 2 promosyon alır mı bilmiyorum
-
Yeni maaşlar edevlete girildi. Ben şimdi kontrol ettim
4A için ben kendi emekli maaşımı kontrol ettim.www.turkiye.gov.tr
4A Emekli Aylığı Kesintilerihttps://www.turkiye.gov.tr/4a-emekli-aylik-kesintileri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 17 Ocak 2022; 16:36:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4c henüz yuklenmemiş.
-
-
Kredi kesintileri var taşıdığımızda sıkıntı olur mu?
-
devam eden kredi kapanmadan banka tasima blokesini cozmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%25 lik "dev" zammı alınca ne yapacaksınız? alemden aleme mi akacaksınız? bence akmayın, elektrik ve doğalgaz faturasını bekleyin. o zaman dev'in cüce olduğunu daha net göreceğiz.
Maaşı 2500 altında olup, yeni karar sonrası 2500'e tamamlanacak olanlar, kontrol edebilir mi acaba 2500 olmuş mu?
Ayri bankalar olmasi lazim iki promosyon alirisiniz ben öyle yaptım is bankasi ve denizbank ama deniz banki degistircem teb yada yapi kredi karar veremedim henüz
haber tarihine baktınız mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e devlette güncellenmilş 2500 tl olmuş(4 c)
-
emekli sandığı mı ?
Ocak 2022 aylık fark çalışmaları nedeniyle sistem geçici olarak kapatılmıştır.
diyor hala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 17 Ocak 2022; 21:54:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4b.1500 tl idi maaş şuan 2500 olmuş.Banka promosyonu içinde 3 gün önce başvuru yapmıştık e devlete yansımış şuan
-
-
Ben bugün bankaya gittim son maaşa bakarlar o da 1500 düşük promosyon alır dedi. Kadın sorduğum hiç bir şeye doğru cevap veremedi bu arada. Bu söylediği şeyin de doğru olduğunu düşünmüyorum. Şuan teb den uzatsak 2750 alır mıyız aceba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X