Şimdi Ara

Elton 55'' EL55UAL08 Ultra HD DUAL LED 2599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
16.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen duyan var mı nasıldır? Cazip duruyor özellikle 9 taksit olması güzel.

Ürün Özellikleri.

3840 x 2160 Ultra HD
    Dahili Smart Uydu Alıcı
    HDR
    Dahili WİFİ
    1000hz
    2x10w ses çıkışı
    3 x HDMI
    3 x USB ( Media Player )
    Ethernet girişi
    2 Yıl Sunny Garantisi Altında

Elton 55'' EL55UAL08 Ultra HD DUAL LED 2599 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sitesinden bakinca sahibi elton john gorunuyor.
  • 2700 e regal vardı geçenlerde. Hatta 2400e awox vardı. Yine de paylaşım için teşekkürler. 9 taksit olayı için belki düşünen olur.

• Taksitli fiyatı 2742 TL. Peşin fiyatı böyle. Awox 55 de 2299 TL oldu en son hala satışta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4RT4L

Taksitli fiyatı 2742 TL. Peşin fiyatı böyle. Awox 55 de 2299 TL oldu en son hala satışta.
    Smart değil,

Arkadaşlar
    55 Inc smart TV yani Netflix özellikle iyi olan, sadece uydu ve Netflix için Kullanılacak, 9 taksitli en mantıklı ne var acaba

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Smartı awox için mi dediniz? Awox alanlar netflix 1080 olarak gösteriyor demişlerdi, sanırsam sarı rengi biraz farklı kullanan varsa yorum yapabilir. Bu elton da sunny marka. Regal var vestel üretimi netflix 4k açıyormuş, 2700 leri gördü şu an 2900 civarı en düşük 9 taksit arıyorum dersen awox ve regal gg de var world karta.
  • Bence pahalı smartı yok içinde 2000 olsa düşünülebilirdi ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birileri şu hertz olayına bir el atsa keşke. Gerçek hertz değerini yazmak şart olup yazılımsal hertz değeri yazmak yasak olmalı.
  • Öncelikle geçende bir arkadaş yazmıştı ama tekno mağazaları gezince daha iyi anladım. Eskiden bu forumda Philips mi alsak sony mi ya da samsung lg yok ya yerli olsun vestel mi diye tartışırken şimdi bir çok yere axen, hi level, elton, seg, Sunny markaları dolmuş. Ben bu markalar kötü demiyorum. Lakin mevcut durumda daha iyileri demek ki satılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 3 Nisan 2019; 2:20:16 >
  • Bu ürün vestel olabilir mi? Bence fiyatı uygun gibi.

Axen ile aynı galiba. Aşağıdaki linkte özellikler birebir uyuyor. Vatanbilgisayarda 800hz yazıyor gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 3 Nisan 2019; 7:28:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ciddi ciddi almayı düşünüyorum marka meraklısı biri değilim fakat dört dörtlük bir kullanım sunarmı, bilgisi iyi olanlar yazsin lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Sunny ile aynı hz değerlerini dikkate almayın tüm paneller bu fiyat aralığında 50hz..
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Awox android tv. Eger yazilimdan alayan bir kullanici alirsa cok rahat eder. İcindeki netflix uygulamasi problemli ama apk yukleyince 4k aciyor. Custom rom bile var. Sarilar garip ama beni rahatsiz etmedi. Xbox kol destegi de var android oldugu icin. Bir suru emulator kurdum oyun da oynuyorum. Sikayetim yok

• ürünü ben satın aldım. ürünün görüntü kalitesi çok güzel. hdmi-arc hdmi-cec özellikleri var mı bilemiyorum. onu deneyeceğim. ben raspberry pi 3 b + modeli ile deneyeceğim. hdmi 1 inci portta arc yazıyor. kanal listesini tarattım sadece türksatı tarayınca kanal listesi çok hızlı idi. hotbird kanal listesini de ekleyince yavaşladı.

benim için çok önemli olan hdmi-cec özelliği. bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
  • oguz707 O kullanıcısına yanıt
    Sorun aynı hatta benzer özellikler için istenen fiyatlar uçuk düzeyde. Bütün hepsi neredeyse aynı panel aynı board kullanıyor. Sony belki farklıdır. Ama panel belli. Aradaki fark ile istenen fiyat arası uçurum var. İki saçma sapan özelliğe istenen para 2 kat. O da iki sene sonra smart denen özelliğe destek bitiyor. Oldu aynı tv.

Çok zengin değilsen al ucuz panel kullan.

• kidalabama K kullanıcısına yanıt
    Ürünün özellikleri ile ilgili detaylı liste varsa resim atabilir misin?

• Android boxım var ,awox yada bunualıp kullansam mı bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K4RT4L

Smartı awox için mi dediniz? Awox alanlar netflix 1080 olarak gösteriyor demişlerdi, sanırsam sarı rengi biraz farklı kullanan varsa yorum yapabilir. Bu elton da sunny marka. Regal var vestel üretimi netflix 4k açıyormuş, 2700 leri gördü şu an 2900 civarı en düşük 9 taksit arıyorum dersen awox ve regal gg de var world karta.
    dolandırılmanın yasal oldugu tek ulke olduk ultra hd alınan tv hd cıkıyor
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    ps4 de 4k görüntü alınıyor diyor alanlar bilemeyeceğim, lisans dan dolayı olabilir. Bir çok monitör ve mini tv de hd olmasına rağmen 1080 destekleyebiliyor. Kullanıcılarına sormak lazım daha net bilgiyi verirler. Bu bahsedilenler awox ile alakslı elton değil yanlış anlaşılmasın
  • Merhabalar
    Bu üründe Netflix gibi smart programlar mevcut mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.