Şimdi Ara

Els grammar inside and out vs Fundamentals Of Academic English

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2019)
Giriş
  • İngilizceden anlayan arkadaşlar ben baştan sona grammar çalışmak istiyorum,seviyem az çok var. iki kitap arasından hangisini seçersiniz,ne için seçtiğiniz ve seçtiğiniz kitabın diğer kitaba göre avantaj yada dezavantajlarını söylerlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 13 Ağustos 2011; 21:38:02 >

• 2. Kitabi duymadim hic ama els 1994den beri oss sinavlarina yardimci kitap olarak killanilmakta.son derece basit ve sade, seti ile de cok kaliteli oldugunu ortaya koyuyor.
  • ELS iyidir.Bir dönem bende kullandım.Sonra Upgrade Your English mi ne onu aldım Upgrade diyor ama başlangıç seviyesinin bile altında neyse
    ELS iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

ELS iyidir.Bir dönem bende kullandım.Sonra Upgrade Your English mi ne onu aldım Upgrade diyor ama başlangıç seviyesinin bile altında neyse
    ELS iyidir.

ELS'nin hepsini bitirdin mi sıkıcı ve ağır diyorlar.Birde ben baktım indexi yetersiz gibi bir ayrıntıya bakmak istediğinde sayfayı bulmak zor olacak gibi bunun yanında diğer kitap hakkında bilgin var mı ?
  • els yıllardır var ve kaliteli bir set..

şahsen onunla hazırlandım geçen sene ve bu sene kocaeli üniversitesindeyim inş. (ing öğrt.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

els yıllardır var ve kaliteli bir set..

şahsen onunla hazırlandım geçen sene ve bu sene kocaeli üniversitesindeyim inş. (ing öğrt.)

Çok ayrıntılı(gereksiz ve yorucu ayrıntılar) diyen ve bu ayrıntılardan dolayı sorun çıkarır diyen mesajlar gördüm.Siz katılırmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 13 Ağustos 2011; 22:14:33 >
  • Living English Structure diye bir kitap vardı.
    Çok iyiydi. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    English Vocabulary in Use
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

els yıllardır var ve kaliteli bir set..

Çok ayrıntılı(gereksiz ve yorucu ayrıntılar) diyen ve bu ayrıntılardan dolayı sorun çıkarır diyen mesajlar gördüm.Siz katılırmısınız ?

evet gereksiz ayrıntılar var,ama onları sıyırdığınız zaman tam ihtiyacınız olanlar kalıyor geriye,gerçekten çok iyi ayrıntılar da var,set iyi takip edilirse gerçekten yararlı..

• sağ ol cevap için
  • Bence yabancı yayının kaynaklarından çalış universitede zorluk çekiliyor.Els gramer kitabı reading i ve 35 tane dergisini bitirmiş biri olarak sölüyorum.Chambrigde yada Oxford' dan bakabilrisin.Çünkü ingilizce dil bilgisini en iyi native speaker lar verebilir.Ayrıca els tarzi kitaplar yds ye yönelik hazırlıyorlar.Kalıcı olmuyor.Görüşüm ve tavsiyem budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLNoo

Bence yabancı yayının kaynaklarından çalış universitede zorluk çekiliyor.Els gramer kitabı reading i ve 35 tane dergisini bitirmiş biri olarak sölüyorum.Chambrigde yada Oxford' dan bakabilrisin.Çünkü ingilizce dil bilgisini en iyi native speaker lar verebilir.Ayrıca els tarzi kitaplar yds ye yönelik hazırlıyorlar.Kalıcı olmuyor.Görüşüm ve tavsiyem budur

Bu kitabı hazırlayanlar arasında zaten native speaker denen zat-ı muhteremler var.
  • Hiçbirini. Çık git Avustralya'da veya ingilizce konuşan bir ulkede 6 ay-1yil kal. Ingilizcen muhteşem olur. Ben 5 yıl kaldım philadelphiada bir Amerikalı kadar biliyorum ingilizceyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.