Şimdi Ara

Elo yükseldikçe feeder-afk sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1400 elo gold 5 0 lp idim 1 ay önce ve cidden her el afk falan neyse kendimi geliştirdim jungle oynamaya çalıştım falan 1800 elo gold 1 im şuan ve son 20 maçımda afk yok yani(rankedlarda) ama diamond da bile böyle falan konularınıda görmüştük bende mi problem var yoksa onlarda mı vardı?

• Plat = Elohell çıkınca anlarsın silverdan plata 15 günde çıktım. plattan dia ya 2 ayda. özellikle plat 5 de çogu oyun troll geliyodu bana plat 5 seriden 8 kere düsmüstüm umarım sana gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xisorz

Plat = Elohell çıkınca anlarsın silverdan plata 15 günde çıktım. plattan dia ya 2 ayda. özellikle plat 5 de çogu oyun troll geliyodu bana plat 5 seriden 8 kere düsmüstüm umarım sana gelmez

bi çıkalımda oranın feederinide tanıyalım gold 5 0 lp de çok kaldım ben 13 lp gelip 22 lp gidiyodu bir ara bakalım orda ne yapıcam :) yinede teşekkürler
  • Neyseki bu sene geçen seneye göre iyi geçen sene plat 5 den düşülmüyodu (inaktiflik harici). Abisi çıkarıyodu plata, nasıl olsa düsmüyorum diyip trolleyenler oluyodu
  • quote:

Neyseki bu sene geçen seneye göre iyi geçen sene plat 5 den düşülmüyodu (inaktiflik harici). Abisi çıkarıyodu plata, nasıl olsa düsmüyorum diyip trolleyenler oluyodu

+1
  • Geçen seneden iyi olduğu ortada zaten ama bir sıkıntı var arkadaşlar,bazı insanlar var burada oynayan gerçekten bunaltıyolar.Oyunu kaç kere silip yüklettiler bana !
  • quote:

Neyseki bu sene geçen seneye göre iyi geçen sene plat 5 den düşülmüyodu (inaktiflik harici). Abisi çıkarıyodu plata, nasıl olsa düsmüyorum diyip trolleyenler oluyodu

Düşme yokken ''Nasıl olsa çıktım şeyimde değilsiniz''.Düşme yolu bir açıldı şimdi ''Ya beyler lütfen kaç maçtır kaybediyorum düşücem lütfen düzgün oynayın''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Dota 2 MMR BOOST YAPILIR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silverda 10 oyunun 6'sında AFK varsa, Diamondda 10 oyunun 4'ünde AFK var. Çok bir fark yok aslında ama azalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Düşme yokken ''Nasıl olsa çıktım şeyimde değilsiniz''.Düşme yolu bir açıldı şimdi ''Ya beyler lütfen kaç maçtır kaybediyorum düşücem lütfen düzgün oynayın''

Hahaha +1
  • Gold 5 te 28 lp geliyor 13 gidiyor bana şu an umarım çok kalmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.