Bildirim
Elo yükseldikçe feeder-afk sayısı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Plat = Elohell çıkınca anlarsın silverdan plata 15 günde çıktım. plattan dia ya 2 ayda. özellikle plat 5 de çogu oyun troll geliyodu bana plat 5 seriden 8 kere düsmüstüm umarım sana gelmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Xisorz
Plat = Elohell çıkınca anlarsın silverdan plata 15 günde çıktım. plattan dia ya 2 ayda. özellikle plat 5 de çogu oyun troll geliyodu bana plat 5 seriden 8 kere düsmüstüm umarım sana gelmez
bi çıkalımda oranın feederinide tanıyalım gold 5 0 lp de çok kaldım ben 13 lp gelip 22 lp gidiyodu bir ara bakalım orda ne yapıcam :) yinede teşekkürler -
Neyseki bu sene geçen seneye göre iyi geçen sene plat 5 den düşülmüyodu (inaktiflik harici). Abisi çıkarıyodu plata, nasıl olsa düsmüyorum diyip trolleyenler oluyodu -
quote:
Neyseki bu sene geçen seneye göre iyi geçen sene plat 5 den düşülmüyodu (inaktiflik harici). Abisi çıkarıyodu plata, nasıl olsa düsmüyorum diyip trolleyenler oluyodu
+1 -
Geçen seneden iyi olduğu ortada zaten ama bir sıkıntı var arkadaşlar,bazı insanlar var burada oynayan gerçekten bunaltıyolar.Oyunu kaç kere silip yüklettiler bana ! -
quote:
Neyseki bu sene geçen seneye göre iyi geçen sene plat 5 den düşülmüyodu (inaktiflik harici). Abisi çıkarıyodu plata, nasıl olsa düsmüyorum diyip trolleyenler oluyodu
Düşme yokken ''Nasıl olsa çıktım şeyimde değilsiniz''.Düşme yolu bir açıldı şimdi ''Ya beyler lütfen kaç maçtır kaybediyorum düşücem lütfen düzgün oynayın'' -
Silverda 10 oyunun 6'sında AFK varsa, Diamondda 10 oyunun 4'ünde AFK var. Çok bir fark yok aslında ama azalıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd
Düşme yokken ''Nasıl olsa çıktım şeyimde değilsiniz''.Düşme yolu bir açıldı şimdi ''Ya beyler lütfen kaç maçtır kaybediyorum düşücem lütfen düzgün oynayın''
Hahaha +1 -
Gold 5 te 28 lp geliyor 13 gidiyor bana şu an umarım çok kalmam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X