Arkadaşlar merhaba, Honda Civic aracıma satın alır iken orjinal DVD playerının yerine double din bluetoothlu navigasyonlu Motevo (KF-HC1) media player monte ettirmiş idim. (http://www.motevo.com.tr/honda_civic.html) Biliyorum ki ELM-327 OBD cihazları ile bir nevi çok fonksiyonlu araç bilgisayarı PDA, laptop tarzı cihazları ile görüntülenebiliyor. Motevo (KF-HC1) Navigasyon çalıştırdığına göre üzerinde bir tür işletim sistemi olmalı ki muhtemelen Windoes CE'dir. Benim sorum şu olacak; -Bu işletim sistemini öğrenebilmenin 1 yolu var mıdır? -Eğer WinCE benzeri bir işletim sistemi var ise (ana menü ya da navigasyon menüsüne) torque tarzı bir programı player a yükleyip çalıştırmak mümkün olabilir mi? (Bluetooth ya da kablo ile) Biliyorum biraz zor ve karmaşık bir soru ama buradan başka bir yerde de cevap bulabileceğimi sanmıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Motevo'da kullanılan işletim sistem,i WinCE 6'dır. Çok fazla müdahale sansınız yok diye biliyorum. Yani Car Computer olarak kullanmayı düşünüyorsanız fazla zorlamaya gelmez.
Bu arada benimde CRV'im var bende bundan taktırmayı düşünüyorum. Fakat navigasyonu Ndrive, siz memnunmusunuz Ndrive'dan? haritaları nasıl ? Cihaz tüm isteklerinizi karşılıyor mu? Geri vites kamerası nasıl ? 7" mi ekranı ? bana yeni serileri 8" ekranlı dediler fakat bununla ilgili bilgi bulamadım.
Hızlı cevap için teşekkürler,
Ben Motevo İstanbul ile görüştüm. 8"'in olduğunu söylediler,(KF-CRV) daha yeni bir ürünmüş istersem Igo primo da verebileceklerini fakat lisanslı olanın ndrive olduğunu söylediler. Ben de lisanssız istemediğimi söyledim. Geri vites kamerasının plaka lambası sökülerek takıldığını öğrendim. Fakat gece görüşlü değilmiş, siz gece iyi bir görüş alabiliyormusunuz ? Malesef yurt dışından getirtme riskine giremiyorum, gümrük falan sıkınt olabilir diye. Televizyon çekimi nasıl sizinkinde ?