Şimdi Ara

Elixir-Stone-Tablet Yakmadan + Basmanın%70-80 arasında Başarılı olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: wert_46

ne cavabı istiyon yuzsuz yussuz valla aga çok morelim bozuk gitti maller paralar 0 tukettim bittm ben bittim

aeuhaıuehıahea. sürüden ayrilan 1 koyun kendini uçurumdan atmi$, diğer koyunlarda onu izlemi$..
  • level 43üm şuan ve 42 iken bow umu +1 den +3 e 3 gün boyunda günde birer kez luckypowder ile bastım ve oldu.
    hatta üstüne lvl42 yüzüklerimi +3 yaptım
    omuzluğuda +3 yaptım.
    hergün 1kez upgrade yapıyorum ve çok düşük bi ihtimal yanıyor.
    rahatım şuan
  • ışınlanma teknolojisi (!) öncesi 3'de sıfır. bi elixir 2 de tabletim yanmıştı. ulan bi deniyeyim en fazla 5k gider dedim. ve 2 elixir ve 1 tablet yanmadan bastım bilmiyorum belki şans ama bence ışınlanmanın etkisi var.
  • Bence çok yanlış bir firikdesin arkadaşım sen silaha basılan taşların çoğu çok düşük bir ihtimalle yanıyor bence tp olmakla bir ilişkisi yok diyorum...
  • Yusuf abi ne kadar teşekkür etsem az yaa çok saol wallahi harika bi yöntem
  • ben bişi anlamadımmm
  • adamın teki 52+2 spearı 500k ya satıyodu aldım şu ışınlanma teknelojisini kullanıyım dedim 52 +0 oldu npc ye 343k ya sattık
  • paylaştığın için çok teşekkürler kardeş..+2 bowu +3 yaptım ömr-ü hayatımda ilk defa sevindirik oldum yaf..tekrar teşekkürler kardeş
  • Bu iş Levelle ilgili olmasın ? Basma Yakma işi ?
  • Ne olursa olsun + yı ard arda basmayın.. Hele hele bi de patlayınca hırs yapıyosun ..

Yanında bi eleman varsa " ya patlarsa " diyosa ve sende
    " Patlamazsa ... " diyosan işte o an bittigin andır..
  • thks
  • hiçbirşeyle alakası yok tamamen şans, sizinkide tesadüftür bence
  • baslık biraz eskimiş olsada benim ettiğim zararı diğer arkadasların etmemesi için küçük bi uyarı olsun die söliim dün gece 52+3 glavieye yaklasık 11m harcadım +4 ü görmedi bile ve suan +1 :) söylenenleri yaptım +2 ye geldiği zaman haybeden acc elix le basarısız olana kadar dandik bi yüzüğe bastım yüzüğü yaktıktan sonra ısınlandım yandı gittim kestim geldim yandı baska chara aldım yandı yandı yandı ... bi arkadasın dediği gibi hırs yapınca daha kötü olucak lan bu dedik olmadı bence cok fazla kasmamak ve pahalı bile olsa pazardan almak en mantıklısı 52 olana kadar alchemy le falan hiç işim olmamıstı bundan sonrada olmaz greece de wea elix kalmadı 1 saat içinde en az 50 tane toplıyınca :)

bu arada yusuf kardese kendine fayda sağlayan bilgiyi bizimle paylaştığı için tesekkur ederim

benim ettiğim zararı umarım diğer arkadaslar etmez herkese ii oyunlar
  • ARKADASLAR DENEMEK İSTİYORSANIZ BU OLAYI BENCE DAHA BASİT ŞEYLERDE DENEYİN MESELA ACCESUAR ELİXRLE YAPIN ..
  • 35 lvllık Heaven Cutting Glavie mi +2 den +4 yptm 2 basısımda da etkılı bı sonuc gosterdı oasıs dekı arkdaslar 3M ım kaldı yardmmm wolf u mu sattım :(
  • Tamer kardesimiz yazmadıgım birsey hakkında beni uyardı, Restart edipte denemeninde + bir etkenini gordugum olmustur bunuda belirtmek isterim. Birde bu yazdıgım iyi niyetli yazıyı begenmeyen veya kendinde basarılı olmamıs kardeslerimizden rica ederim; "Sacmalık" vs gibi ezik sözler kullanmayın. İşine yarayan veya yaramayan olabilir diye belirtmistim.

Sıralamayı tekrar edersek; Cok onemli bir denem icin restart elx veya stone basılacak itemi yeni chara aktarıp ısınlanarak basıyoruz. + şansımızında olması cok onemli.

Saygı ve sevgiler.
    Yusuf
  • sayın yusuf kardesime burdan tesekkur ediorum 52+2 den 3 cıkartamadığım silahı aldı ve +3 yaptı ve bu arkadasla oyun içinde ilk görüşmemizdi silahı arkadasa verdim saolsun 3 yaptı bana geri verdi kesinlikle iyi niyetli bi arkadas icratıyla bunu belli etti bizlere silkroadda guvenebilincek insanlar olduğunu gösterdi tekrar teşekkurler
  • Şu yöntemi deneyenlerden biriyim.Çok iyi yöntem ama +5 ten +6 ya gidemedim o silahta deli oldum.56 kalkanıma 4 elixirle +4 yaptım bi ton sey bastım ve sonuc mükemmel.
  • ben mavi glavie ye +3 bastım +4 yı basarken yandı
    ama bir gün arayla bastım hepsini . içime dert oldu
    hele lvl 24 gibi bi noktada 1m bosa gittiği düşünülürse off.
    en iyisi lvl 30 dan aşağıysanız satın 30 dan yukarıysanız saklayın.
    40dan yukarıysanız basın ki boşa gitmesin.
    TABİ BU BENİM GÖRÜŞÜM.
  • kayserili_kral_turk
    onbaşı
    buraya nasıl resim koyacam

yardımcı olsanız biraz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.