Şimdi Ara

elixir !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende bi protecter bide shield var ne kadar eder bu elixirlar sizce. pazarı gezdim ama satan göremedim

• elixir(shiled) zorlarsan 50k elixir(protector)45k civarı satarsın en fazla 5k oynar
  • saol tşkler bilgi için
  • Avatarlar aynı ya bende aynı kişi cevaplıyor sandım elixir 45k protector 45k her gören alır benim felsefem bu mesela
  • ebnde ikisinide en fazla 40k ya satarsın
  • ben projector 50k ye sattım
  • Bu sekilde olmaz bi fiyat listesi cıkartmamız lazım.Eger hemen satmak istiyorsan kac tane olursa olsun.

Shield : 30k

Protector : 30k

Accessory : 30k

Weapon : 170k

bu fiyatlara Oasis serverinda benim tarafımdan verilmektedir.eger satmak isteyen varsa bu fiyatlara hemen alabilirim.Adet farketmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnt Priest Takı.
    14 yıl önce açıldı
    elixer fiyatları ..
    19 yıl önce açıldı
    +8 ELIXIR FLAME
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shield 35 olsun fiyat listesi yannış
  • Xianda weapon elixir en az 220k ya satıolıodu.Hemde kapıs kapıs.Simdi tabletler çıktı iste.
  • venicede de ortalama 200-180k arası gidiyo...gecengün 5 tane sattım 1dk ya gitti
  • pardon 15 dk dicekim
  • OASISDE 180 K DAN GIDIO BNM SILAHI +5 LEMEK ICIN 4 TANE HARCADM MANİ BITTI HALA 5 OLMADI DELIRTICEK BENI BU SILAH

• valla birini 42k sattım ama troyda weapon 240 ile 250 arası satıyorlar benimde şansım var 2 tane weapon çıktı onlarıda satarsam çepte 700k civarı param olcak
  • ohhhh yaşadın desene
  • TroYda eskiden elixir piyasası çok yuksekti Elixir Weapon 250 k dan falan gidiodu. Git gide bu fiyat düştü. Şu anda TroY da elixir weapon 210-190 arası genelde 200 e satılıo. Protector 50K, Shield 30-25 K , Accesoryy nin yüzüne bakan yok 25 K dan alan belki çıkar. Ben acc leri direk NPC ye satıyorum. Hiç uğraşmıom WTS Acc elixir falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.