Şimdi Ara

Elite Dangerous ve Star Citizen için Joystick Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdiden geçmiş Kadir Gece'niz kutlu olsun.

Başlıkta belirttiğim 2 oyun için joystick arıyorum ki çok fazla bütçe ayıramayacağım.

Sizlerin kullandığı ve tavsiye edeceğiniz joystickler var mı?

Benim aklımda şu iki joystick var:

http://www.amazon.com/gp/product/B001CXYMFS/ref=s9_psimh_gw_p147_d0_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=118ZYTHJR7EA759X9V9W&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

http://www.amazon.com/Hercules-2960706-Thrustmaster-T-16000M-Flight/dp/B001S0RTU0/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1436869814&sr=1-7

En son seçtiğim joystick, Logitech Extreme 3D Pro'nun yerine seçildi. Daha iyi diyorlar.

Evet arkadaşlar bunlar dışında tavsiye edeceğiniz varsa önerilere açığım. Ama lütfen makul bir seviyede olsun.

İyi günler.

• Herhangi bir görüş yok mu, arkadaşlar?
  • Arkadaşlar 1 gün sonra kesin alınması gerekecek. Lütfen hızlı olalım.
  • Secimlerin ikiside cok guzel.Zaten uygun fiyata alinabilecek en iyi joylardan ikisini secmisiniz.Ama tabi daha yuksek ucretler odemeyi dusunurseniz Saitek ust model joylarinada bakabilirsiniz.Ayrica bu joylar ile her turlu ucak sim oyunlarinida oynayabilirsiniz.
  • Thrustmaster T-Flight Hotas X'tan şaşma derim.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. X55 kafama oturan en iyi seçenek ama maalesef 500 lira verebilecek bir bütçem yok eğer 300 olsaydı alabilirdim.

Bunlar haricinde tavsiye edeceğiniz ve bu ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz?

Bir çoğu T-6K demiş, bazıları HOTAS X.

HOTAS X için fazla deadzone ve çok kalitesiz malzemeler kullanılmış denmiş.

Diğeri için THROTTLE eksik denmiş ki gerçekten bu eksik ama stick gayet iyi denmiş. Deadzone olayı yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35050C1E8 -- 15 Temmuz 2015; 0:51:19 >
  • Kullanışlılığa bakacaksın sen Throttle ile birlikte alabileceğin en iyi joysticktir hotas x.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisinide kullanmadigim icin bilemeyecem.Ama yorumlarin dogru oldugunu varsayarsak T-6K almaniz daha akillica olur.Throttle sorununuda fazla buyutmeye gerek yok , rahatlikla klavyeden bu iside yapabilirsiniz.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Evet, joystick çok önemli bir durumda. Ondan vazgeçmek oyunu mahvetmek anlamına gelir bence de.

Siz ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kancan2087

Evet, joystick çok önemli bir durumda. Ondan vazgeçmek oyunu mahvetmek anlamına gelir bence de.

Siz ne kullanıyorsunuz?

Bende eski bir Saitekin alt model joyu var.
  • https://flightsimcontrols.com/store/

gaz kolu ve sticki bulabılırsen satın alabılırsın
  • Hotas x kullanıyorum gaz kolunun oyuna kattıgi boyut bambaska.joistigi mükemmel değil ama seni kesinlikle uzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararsız bıraktınız beni.

Ne yapsam acaba?

Einhander için bana yolladığınız linkte şöyle bir durum var, Ağustos sonrası gönderilecek deniyor.

Ve benim bugün siparişimi vermem gerekiyor.

Ya da bana bütçe arttır derseniz olabilir.

Şu an mesela 40 Euro bütçem var. 60 yapabilirim, 70 olabilir.

Edit: T.6K'yı alıp başka throttle alabilirim ama çok pahalı olmasın dostlar ve bulunabilir olsun, stoklarda falan olsun. 30 euro kafi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35050C1E8 -- 15 Temmuz 2015; 13:03:08 >
  • Dostlar aklıma şu fikir geldi.

https://flightsimcontrols.com

Sitesinde Defender Cobra M5 Joystick rev.B gördüm. Ama stokta yok bunun üzerine T-6K almayı düşünüyorum. Yani beklemem gerekir mi ki zaten geleceği bile yazmıyor.

T-6K kesin alayım diyorum bugün. Throttle eksik şimdi bu siteden Gametrix ECS throttle bunu alayım diyorum. Başka ucuz throttle ve kalite olan da yok. Bunu da Ağustosta alsam. Nasıl fikir.

T-6K ve ECS Throttle.
  • o ikisine vereceğin para yerine Saitek x52 al aşağı yukarı aynı fiyata denk gelir.
     Elite Dangerous ve Star Citizen için Joystick Önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 15 Temmuz 2015; 16:41:37 >
  • Bir hotas X almak vardı ama piyasada da bulunmuyor ki...
    Logitech stickle hiç aram yok valla!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.