Şimdi Ara

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
9
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pro cihazda görüntüler harika ama bu oyunun VR versiyonu çıkmasını bekliyorum sırf bunun için Pro değilde VR alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

Pro cihazda görüntüler harika ama bu oyunun VR versiyonu çıkmasını bekliyorum sırf bunun için Pro değilde VR alıcam.

VR destegi muhtemelen olmayacak bu oyunda. Olursa da Pro versiyonunda olur gelecekte cunku bu update ile standart PS4 grafiklerini geriye cekmisler frame rate'in stabil olmasi icin. VR cok islem gucu isteyen bir cihaz. Standart PS4'te yapilabilir mi zor, Pdo icin bile yapilmayacak deniliyor. 4k destegi de yok ayrica. Ama son update ile Pro grafikleri beni buyuledi oynadikca.

Gezegenlerin netligi yaklastikca o kadar guzellesmis ki ebatlarini hacmini daha net anliyorsunuz. Texture kaliteleri bayagi elden gecmis cok etkileyici olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.4 ile Pro ve regular PS4 farki asagida gif olarak. Kendim aldim ss'leri quality mode ve performance mode arasinda gecis yaparak. Pro'da Performance mode regular PS4 ile ayni kalitede ama stabil 60 FPS calisiyor. Ama genel olarak Pro'nun her oyunda uyguladigi bir supersampling teknigi var goruntuyu netlestiren. Standard PS4 te Performance mode'da aldigim bu goruntu yine bu kadar net olmayabilir yani.

Diger oyunlarda Elite Dangerous kadar fark yok ama Pro'da. Bu kadar oynadigim bir oyun olmasa almazdim Pro'yu ama bu oyunda cok fark yapmislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Eylül 2017; 18:27:45 >

• Bariz bir fark mevcut...

• Gene bir update gelmiş galiba şu an indiriyor bende..

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

Gene bir update gelmiş galiba şu an indiriyor bende..

Oglen 3 gibi geldi ufak bir update, serverlar 10 dk kapali kaldi acildi.

Update ile cok guzel bir detayi da duzeltmisler simdi farkettim istasyonlara giriste istasyonun girisine cok yakin inis bolgeleri vardi. Buyuk gemilerle cok sorun yasiyorduk giristen hemen asagi yonelirken. Bu girisler daha ileriye cekilmis cok iyi dusunmusler.

• Gezegen detaylari cok gelismis. Bir guncellemeyle oyun nefes aldi resmen.

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )

Bu gezegen atmosfere sahip bir gezegen olsa Star Citizen goruntusu derdim.

Gelecek update 3.0 olacakmis ve ucretli DLC olacakmis Horizons gibi. Bakalim ne geliyor. Parali olacagina gore beklentileri yuksek tutuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Eylül 2017; 2:59:20 >
  • hocam başlangıç için yararlanabileceğimiz bir kaynak var mı?
    zira oyunu aldım ama bir türlü başlayıp oynayamadım.önerebileceğiniz forum vs var mı?veya youtuber linki
  • 3.0 ne zaman yayınlanır acaba. Ayrıca giflerin farkı net gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

hocam başlangıç için yararlanabileceğimiz bir kaynak var mı?
    zira oyunu aldım ama bir türlü başlayıp oynayamadım.önerebileceğiniz forum vs var mı?veya youtuber linki

Bildigim kaynak yok ben yabanci forumundan cok sey ogrendim. En buyuk kaynak orasi. forums.frontier.co.uk

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylevi

3.0 ne zaman yayınlanır acaba. Ayrıca giflerin farkı net gösteriyor

3.0 Mart-Nisan gibi anca muhtemelen.

• Evet yeni bir ziyaretcimiz daha var. Thargoid Scout kendisi. Henuz bir gezegene carpmis halde rastgeldik. Gittim gordum inceledim.

Onceki gun koydugum goruntudeki Thargoid Interceptor idi. Ismini yeni ogrendik cunku onlari tarayabilecek cihaz icin Community Goal yeni bitti ve cihaz kullanima acildi. Adi Xeno Scanner. Bununla birlikte Thargoid gemilerine hasar veren silahlar da geldi. Anti Xeno Missile Rack ve Anti Xeno Multicannon. Bir de bu gemilerden doku ornekleri koparmamizi saglayan Research Limpet'ler geldi.

Asagidaki de Thargoid Scout'tan dusen maddeler. Thargoid Resin, arkasinda da Thargoid Technology Sample var. Profesor Palin bunlari isteyecektir kesin. Baska ne ise yarayacaklari bilinmiyor henuz. Tasimak icin Corrosional Resistant Cargo gerek yoksa gemiye hasar veriyorlar. CRC Palin'den alinabiliyor sadece.

Thargoid Scout'un oldugu sistemde devasa bir Bulk gemi vardi terkedilmis

4 tane ses kaydi link cihazlarini scan edip dinledim, bir sisteme ipucu aldim gittim ve orada da asagidaki goruntu, Thargoid Base.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Eylül 2017; 6:1:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Evet yeni bir ziyaretcimiz daha var. Thargoid Scout kendisi. Henuz bir gezegene carpmis halde rastgeldik. Gittim gordum inceledim.

Onceki gun koydugum goruntudeki Thargoid Interceptor idi. Ismini yeni ogrendik cunku onlari tarayabilecek cihaz icin Community Goal yeni bitti ve cihaz kullanima acildi. Adi Xeno Scanner. Bununla birlikte Thargoid gemilerine hasar veren silahlar da geldi. Anti Xeno Missile Rack ve Anti Xeno Multicannon. Bir de bu gemilerden doku ornekleri koparmamizi saglayan Research Limpet'ler geldi.

Asagidaki de Thargoid Scout'tan dusen maddeler. Thargoid Resin, arkasinda da Thargoid Technology Sample var. Profesor Palin bunlari isteyecektir kesin. Baska ne ise yarayacaklari bilinmiyor henuz. Tasimak icin Corrosional Resistant Cargo gerek yoksa gemiye hasar veriyorlar. CRC Palin'den alinabiliyor sadece.

4 tane ses kaydi link cihazlarini scan edip dinledim, bir sisteme ipucu aldim gittim ve orada da asagidaki goruntu, Thargoid Base.

bu ne harika detaylar en alttaki resimdeki Thargoid Base korku filminden çıkmış gibi muazzam güzel bir oyun bu, usta sen bu oyunu oynamayı bırakma lütfen galaksinin sana ihtiyacı var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Evet yeni bir ziyaretcimiz daha var. Thargoid Scout kendisi. Henuz bir gezegene carpmis halde rastgeldik. Gittim gordum inceledim.

bu ne harika detaylar en alttaki resimdeki Thargoid Base korku filminden çıkmış gibi muazzam güzel bir oyun bu, usta sen bu oyunu oynamayı bırakma lütfen galaksinin sana ihtiyacı var :)

Gidip gormek isteyen varsa Aries Dark Region DB-X D1-63 Gezegen A7 A

Lat: 25.5334
    Long: 78.1866

Cok guzel bir yapi. Icinde Thargoid Scavenger'lar var ufak ufak ucuyorlar etrafta. Zarar vermiyorlar. Scavanger'lar oyunda cok zamandir vardi yeni degil. Thargoid Base'e Unknown Artefact ve Unknown Probe ile giderseniz oradaki kapi da aciliyor. Icerisi sci-fi filmlerinden cikma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Eylül 2017; 13:34:41 >

• Commander Dante korkutuyorsun bizi...

• Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )

• Görüntüler harika...

• İllegal yolcu taşırken istasyona girerken scan edilmemek icin ne yapmamız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

İllegal yolcu taşırken istasyona girerken scan edilmemek icin ne yapmamız gerekiyor.

Silent running yapmalisin ucgen+L1. Geminin de isisini dusurmelisin dikkat cekmemek icin cunku isinmaya da baslayacak silent running yapinca. O yuzden heat sink kullanmalisin. 40 derecd civarlarini gecme silent runningde iken dikkat cekmemek icin.

• Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.