Şimdi Ara

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
9
Favori
18.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )


    Oyunun Adı: Elite Dangerous
    Çıkış Tarihi: 27 Haziran 2017
    Platformlar: PS4 / PS4 Pro / PC / Xbox One
    Geliştirici: Frontier Developments
    Yayıncı: Frontier Developments
    Oyun Fiyatı: 74 TL
    PSN Store Linki: Elite Dangerous



    Devasa boyutta çoklu oyunculu bir uzay destanı olan Elite Dangerous, bağlı bir galaksi, gelişen bir hikaye ve Samanyolunun tam boyutlardaki bütün galaktik büyüklüğü ile açık dünya oyun macerasını modern jenerasyona taşıyor.

    Sadece küçük bir uzay gemisi ve birkaç kredi ile başlayan oyuncular, çağ ötesi ve tehlike dolu bir galakside hayatta kalmak ve unutulmaz Elite rütbelerine ulaşmak için yetenek, bilgi, zenginlik ve güç kazanmak için gereken her şeyi yapıyor. Galaktik süper güçlerin ve yıldızlararası savaşların çağında, her oyuncunun hikayesi, eşsiz bir şekilde bağlantılı oyun deneyimini ve gelişen hikayeyi etkiliyor. Devletler çöküyor, savaşlar kaybediliyor ve kazanılıyor. İnsanlığın sınırı, tüm oyuncuların eylemleri tarafından yeniden şekillendiriliyor.

    400 Milyar Yıldız Sistemi. Sonsuz Özgürlük. Kendi İzini Bırak..



    Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )
    Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )
    Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )




    Elite Dangerous - Flight Assist Off




    Elite Dangerous - Playstation 4 Gameplay




    Elite Dangerous - Launch Trailer | PS4




    22.07.2017
    Yapımcı ekip Elite Dangerous için 10 yıl daha destek vereceklerini açıkladı.
    http://wccftech.com/bra...angerous-going-10-years/https://www.reddit.com/...e_dangerous_keeps_going/

    25.07.2017
    1.05 Update ile Primary hesaplarda DLC problemi cozuldu!(@Dante'e teşekkürler)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 11 Mayıs 2020; 21:56:7 >







  • Ufak notlar ekleyeyim herkesin yararina olsun;



    - supercruisedayken gireceginiz istasyona veya gezegene yaklasirken 10 saniye kaldiginda hizinizi yuzde 70 civarina cekin. Yorunge sizi firlatmaz bu sekilde. Oldu da gec kaldiniz, gezegene en yakin sekilde gecin ki yer cekimi sizi yavaslatsin.



    - thruster hiz artirip azaltmasini r1 l1 den alip sag analog ileri ve geriye atayin. Asagi yukari gitmeyi de r1 l1 e atayin. Yer degistirin bu iki kontrolu. Savaslarda sag analogla hizlanip yavaslamak cok daha etkili cunku hizlanip yavaslamaniz gerekecek savaslarda. Bir parmak r1 deyken bir parmak r2 ates etmek zor oluyor.



    - hiz gostergesinde mavi bir bolge var gordugunuz uzere. O mavi alan demektir ki hiziniz o noktadayken gemi manevra kabiliyetini en iyi sekilde yapacaktir. Supercruisedayken de mavi alan hedef bolgeye disengage olmaniz icin en optimum hizdasiniz demektir.



    - savas sirasinda hiziniz cok onemli. En hizli halde savasmayin manevra alamazsiniz. Mavi bolgede kalin ve asagi yukari atesleyicileri de bol kullanin hep hareket halinde kalin.



    - flight assist off surusu ogrenin pratik yapin. (Ucgen + r1 flight assist off). Savas aninda flight assist kapali savasmak size buyuk avantaj verir. Ornegin dusman gemiyi arkanizdan bir turlu atamadiniz, hep arkanizda sizi onune gecirmenize izin vermiyor. Hiz mavi alandayken birden flight assist kapatip oldugunuz yerde donebilirsiniz. Bu anda geri geri gidiyor olacaksiniz ama ayni zamanda arkanizdaki gemiye tam donmus olacaksiniz. Bu anda boost kullanip kendinizi toparlayabilirsiniz. Bol pratik ile cozukur bunlar.

    - illegal yolcu tasirken veya calinti kargo tasiyorsaniz istasyona girerken polislerin taramasima maruz kalabilirsiniz. O yuzden istasyona disengage oldugunuzda ucgen + l1 ile silent mode a gecis yapin. Sizi tarayamayacaklar boyle. Dikkat silent mode geminin egzoslarini iceriye verecek egzos isigi gorunmesin diye. Bu da geminin isisini artiracak. O yuzden cok fazla silent mode da kalamazsiniz. Ya heat sink kullanip isiyi disari atmaniz lazim ya da bir sure sonra silent mode dan cikmaniz lazim.

    - bazi istasyonlarin girisini bulamayabilirsiniz. ozellikle top gibi olanlar. Suna dikkat edin istasyonlar her zaman istasyon girisine gore saat yonunun tersine dogru doner. Istasyonun girisi de, her zaman bu yorungenin tam ortasindadir. Tabii iki tane tam ortasi var biri bir taraf digeri tam arka tarafi. Bu Iki taraftan hangisinin istasyon girisi oldugunu da saat yonunun tersine dondugunu goz onunde bulundurup bulabilirsiniz

    Aklima geldikce yazarim baska puf noktalari.
    Son teknik problemler giderildiginden beri uzuun suredir sessiz sedasiz devam ediyorum yolculuga. Hemen hemen 2 aydir medeniyetten uzaktayim. Yolculuga galaktik merkeze diye basladim ama yolda o kadar bolge aklimi celdi ki hep bir taraflara yoneldim. Dolasa dolasa gidiyorum. Su an medeniyetin cok uzaginda bir sistemde ufak bir topluluk kesfettim oraya gidiyorum 4 bin ly kaldi. Starportta bir tamirat yapmak gerek atladikca hull integrity gocuyor. Shield da almamistim yola cikarken agirlik yapmasin diye.



    Uzun zamandir gezdigim dolastigim yerlerden ufak manzaralar atiyorum. Bu manzaralari kesfettikce oyuna daha da hayran kaliyorum. Daha neler neler vardir kim bilir. Toplam - 3 hafta 6 gun 16 saat - lik bir oynayis suresine gelmisim ve hala daha neler vardir kimbilir diyorum cunku hicbir sey gormedim gibi geliyor

















































    Burasi da bulundugum nokta





  • Çok merak ediyorum bu oyunu.Aşırı fazla gerçekçi görünüyor

    Şu olay herhalde oyunu oynayan tek bir kişinin başına geldi başka hiç video yok böylehttps://m.youtube.com/watch?v=NU4mqBugiuk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladığınız da ilk başlarda çok sıkılacaksınız. Ne yapmanız gerektiğini bilmeyeceksiniz. Baştan söyleyeyim çok zaman yer bu oyun. Biraz da sabırlı olmanız lazım para kazanmak biraz zor. Uzay hastaları için gerçekten güzel bir oyun.
  • LeviAthan-C- , ekleyin bir de oyunu öğretin çok meraklıyım ^^
  • No man sky dan guzel ve gercekci duruyor Denemek lazim.Yeni Turkiye Ataturk istasyonuna da ugrariz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu kardeşlikle alan var mı?Horizon eklentisi iki hesaba da geçiyor mu?
  • Iconic kullanıcısına yanıt
    usta horizons ayrı satılıyor zaten eğer aynı hesaptan alınmışsa veya paket halinde deluxe olarak alındıysa hem pri hem sec aynı şekilde faydalanır hesapta ne var ise (pri/sec kuralları dahilinde tabii ki)
  • oyunu ps4 pro da deneyen varmı 60 fps mi acaba ?
  • Ben de yarın eve gidince alacağım oyunu. Yıllar önce babamın muhasebe işlerinde kullandığı 386 işlemcili bilgisayarda oynardım. Artık evli ve son derece casual bir oyuncu olarak ne kadar zaman harcayabilirim bilmiyorum ama birlikte oynamak isteyenler Thausael olarak PSN'den ekleyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Commander edition mu yoksa normal sürümü mü almak lazım? Birde oyunu öğrenmesi çok mu zor uzun sürer mi?

    Oyunu oynayan bilen arkadaşlar zahmet olmazsa biraz bilgilendirirse cok sevinirim simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horizons tek başına yetmiyor illa deluxe paket ya da ayrı ayrı almak gerekiyor yakın zaman dq indirim olurmu acaba steamde indirimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirici videolar gerekli hala çözebilmiş değiliz soğumayalım oyundan ^^ ayrıca 149 liralık olan içerisinde atmosfersiz gezegenlere iniş vesaire özellikleri barındıran horizons pakedini alırsanız ancak oyun adam olur diye çok yerde okudum, ben de öyle yaptım ama ne inebiliyor ne kalkabiliyorum ne beceriksizim :D
  • 15, 15 gb arası
  • No man's sky's bile severek oynayan varsa bu oyunu direkt alması gerekir. No man's sky'in stereoidli versiyonu bu. Coook daha detaylı ve tam bir uzay simülasyonu. Nms gibi tek tuşla kalkayim ineyim yok mesela. Onun disinda nms'nin vaad edip bir halt vermedigi bir cok sey elite dangerous da var. Ben de kisa surede ps4'e alacagim. Oynayacaklarla haberlesebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    No man's sky's bile severek oynayan varsa bu oyunu direkt alması gerekir. No man's sky'in stereoidli versiyonu bu. Coook daha detaylı ve tam bir uzay simülasyonu. Nms gibi tek tuşla kalkayim ineyim yok mesela. Onun disinda nms'nin vaad edip bir halt vermedigi bir cok sey elite dangerous da var. Ben de kisa surede ps4'e alacagim. Oynayacaklarla haberlesebiliriz.

    Oyun da yanlizca amac kargo tasimak uzerine mi? Birde online modu nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HasMachate


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    No man's sky's bile severek oynayan varsa bu oyunu direkt alması gerekir. No man's sky'in stereoidli versiyonu bu. Coook daha detaylı ve tam bir uzay simülasyonu. Nms gibi tek tuşla kalkayim ineyim yok mesela. Onun disinda nms'nin vaad edip bir halt vermedigi bir cok sey elite dangerous da var. Ben de kisa surede ps4'e alacagim. Oynayacaklarla haberlesebiliriz.

    Oyun da yanlizca amac kargo tasimak uzerine mi? Birde online modu nasil

    Tasimak degil. Kesif, savas, materyal bulma gemi gelistirme ticaret vs.



    Kesif ve savas bu oyunun en can alici ozellikleri. Online modu acij dunya tarzi tek bir server var ama milyonlarca gezegen var. Dolastikca baskalariyla karsilasabilirsiniz savasabilir veya bir sey yapmayabilirsiniz. Savastikca yalniz savas puani tarzi bir seyiniz yukseliyor ve aranmaya basliyorsunuz.



    Nasil oynadiginiz size bagli yani. No man skyin vaadedip yapamadigi hemen her sey bunda fazlasiyla var. Ben uzay ve evrene cok ilgili oldugum icin NMS bile bana guzel geldi. Elite dangerous ama cok cok daha detayli. Gemiyi surmeniz inip kalkmaniz bile cok zorlayacak baslarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante


    quote:

    Orijinalden alıntı: HasMachate


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    No man's sky's bile severek oynayan varsa bu oyunu direkt alması gerekir. No man's sky'in stereoidli versiyonu bu. Coook daha detaylı ve tam bir uzay simülasyonu. Nms gibi tek tuşla kalkayim ineyim yok mesela. Onun disinda nms'nin vaad edip bir halt vermedigi bir cok sey elite dangerous da var. Ben de kisa surede ps4'e alacagim. Oynayacaklarla haberlesebiliriz.

    Oyun da yanlizca amac kargo tasimak uzerine mi? Birde online modu nasil

    Tasimak degil. Kesif, savas, materyal bulma gemi gelistirme ticaret vs.



    Kesif ve savas bu oyunun en can alici ozellikleri. Online modu acij dunya tarzi tek bir server var ama milyonlarca gezegen var. Dolastikca baskalariyla karsilasabilirsiniz savasabilir veya bir sey yapmayabilirsiniz. Savastikca yalniz savas puani tarzi bir seyiniz yukseliyor ve aranmaya basliyorsunuz.



    Nasil oynadiginiz size bagli yani. No man skyin vaadedip yapamadigi hemen her sey bunda fazlasiyla var. Ben uzay ve evrene cok ilgili oldugum icin NMS bile bana guzel geldi. Elite dangerous ama cok cok daha detayli. Gemiyi surmeniz inip kalkmaniz bile cok zorlayacak baslarda.

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante


    quote:

    Orijinalden alıntı: HasMachate


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    No man's sky's bile severek oynayan varsa bu oyunu direkt alması gerekir. No man's sky'in stereoidli versiyonu bu. Coook daha detaylı ve tam bir uzay simülasyonu. Nms gibi tek tuşla kalkayim ineyim yok mesela. Onun disinda nms'nin vaad edip bir halt vermedigi bir cok sey elite dangerous da var. Ben de kisa surede ps4'e alacagim. Oynayacaklarla haberlesebiliriz.

    Oyun da yanlizca amac kargo tasimak uzerine mi? Birde online modu nasil

    Tasimak degil. Kesif, savas, materyal bulma gemi gelistirme ticaret vs.



    Kesif ve savas bu oyunun en can alici ozellikleri. Online modu acij dunya tarzi tek bir server var ama milyonlarca gezegen var. Dolastikca baskalariyla karsilasabilirsiniz savasabilir veya bir sey yapmayabilirsiniz. Savastikca yalniz savas puani tarzi bir seyiniz yukseliyor ve aranmaya basliyorsunuz.



    Nasil oynadiginiz size bagli yani. No man skyin vaadedip yapamadigi hemen her sey bunda fazlasiyla var. Ben uzay ve evrene cok ilgili oldugum icin NMS bile bana guzel geldi. Elite dangerous ama cok cok daha detayli. Gemiyi surmeniz inip kalkmaniz bile cok zorlayacak baslarda.

    Gemi surmek zor demissiniz oyun asiri simulasyon degildir umarim. No mans sky severek oynadim ve oyunu platinledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lubuoguz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante


    quote:

    Orijinalden alıntı: HasMachate


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    No man's sky's bile severek oynayan varsa bu oyunu direkt alması gerekir. No man's sky'in stereoidli versiyonu bu. Coook daha detaylı ve tam bir uzay simülasyonu. Nms gibi tek tuşla kalkayim ineyim yok mesela. Onun disinda nms'nin vaad edip bir halt vermedigi bir cok sey elite dangerous da var. Ben de kisa surede ps4'e alacagim. Oynayacaklarla haberlesebiliriz.

    Oyun da yanlizca amac kargo tasimak uzerine mi? Birde online modu nasil

    Tasimak degil. Kesif, savas, materyal bulma gemi gelistirme ticaret vs.



    Kesif ve savas bu oyunun en can alici ozellikleri. Online modu acij dunya tarzi tek bir server var ama milyonlarca gezegen var. Dolastikca baskalariyla karsilasabilirsiniz savasabilir veya bir sey yapmayabilirsiniz. Savastikca yalniz savas puani tarzi bir seyiniz yukseliyor ve aranmaya basliyorsunuz.



    Nasil oynadiginiz size bagli yani. No man skyin vaadedip yapamadigi hemen her sey bunda fazlasiyla var. Ben uzay ve evrene cok ilgili oldugum icin NMS bile bana guzel geldi. Elite dangerous ama cok cok daha detayli. Gemiyi surmeniz inip kalkmaniz bile cok zorlayacak baslarda.

    Gemi surmek zor demissiniz oyun asiri simulasyon degildir umarim. No mans sky severek oynadim ve oyunu platinledim.

    O kadar sim olsaydı konsola gelemezdi sanırım Elite daha detaylı derken içerik olarak daha zengin gibi söyledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante


    quote:

    Orijinalden alıntı: lubuoguz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante


    quote:

    Orijinalden alıntı: HasMachate


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    No man's sky's bile severek oynayan varsa bu oyunu direkt alması gerekir. No man's sky'in stereoidli versiyonu bu. Coook daha detaylı ve tam bir uzay simülasyonu. Nms gibi tek tuşla kalkayim ineyim yok mesela. Onun disinda nms'nin vaad edip bir halt vermedigi bir cok sey elite dangerous da var. Ben de kisa surede ps4'e alacagim. Oynayacaklarla haberlesebiliriz.

    Oyun da yanlizca amac kargo tasimak uzerine mi? Birde online modu nasil

    Tasimak degil. Kesif, savas, materyal bulma gemi gelistirme ticaret vs.



    Kesif ve savas bu oyunun en can alici ozellikleri. Online modu acij dunya tarzi tek bir server var ama milyonlarca gezegen var. Dolastikca baskalariyla karsilasabilirsiniz savasabilir veya bir sey yapmayabilirsiniz. Savastikca yalniz savas puani tarzi bir seyiniz yukseliyor ve aranmaya basliyorsunuz.



    Nasil oynadiginiz size bagli yani. No man skyin vaadedip yapamadigi hemen her sey bunda fazlasiyla var. Ben uzay ve evrene cok ilgili oldugum icin NMS bile bana guzel geldi. Elite dangerous ama cok cok daha detayli. Gemiyi surmeniz inip kalkmaniz bile cok zorlayacak baslarda.

    Gemi surmek zor demissiniz oyun asiri simulasyon degildir umarim. No mans sky severek oynadim ve oyunu platinledim.

    O kadar sim olsaydı konsola gelemezdi sanırım Elite daha detaylı derken içerik olarak daha zengin gibi söyledim.

    Güzel haber hocam sagolasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.