Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba;

1-Bounty yaptıktan sonra yaptığın sistemde ki herhangi bir istasyona git ve giriş yap. Çıkan menüde contact olmalı. Oradan security sekmesinden vurduğun kaçakların ödemelerini alabilirsin.

3-Combatlarda tüm gücü silaha vermelisin. Onu da klavyede ki yön tuşları ile ayarlayabilirsin.
    Eğer sağ yön tuşuna basarak arttırırsan tüm güç silahlara gelecektir. Sol yön tuşuna basarsan tüm güç kalkana gelecektir. Eğer yukarı yön tuşuna basarsan tüm güç hız yani thurster'a gelecektir.
    Aşağı yön tuşuna basarsan hepsine eşit olarak dağıtır. Combatlarda silaha, kalkanın dağıldığında sola, kaçarken veya seyahat ederken yukarıya basman mantıklı olacaktır.

2-Rare trade sanırım yapmak istediğin para kazanmak için Bounty kadar kar getirmez. Bence uğraşma.

4-Görevler esnasında, görevin olduğu sistemlerin içinde bulunan tüm gezegenleri tarayıp haritasını çıkar scanner ile. Böylece o haritaları da satma şansın var. Bunu yaparken de aradığın hedefleri bulmuş olacaksın.

5-Ticaret için oyun başında verilen gemiler ile bir şey elde edemezsin. En mantıklı credit kasma yolu Bounty Hunting. Daha büyük gemiler ile rare trade yapman gerekiyor.

Sorduğun sorulara verilebileceğim cevaplar bunlar. Bende 2 aydır falan oynuyorum. Epey kastım güzel bir kaç gemi aldım. Sormak istediğin soru olursa tekrar yazarsın.

Kolay gele...

• powerplay update in mantığı nedir? malum liderleri neye göre seçeceğiz? türkçe geniş bir açıklaması yokmu bu update in yahu
  • oyunu yeni aldım alışmaya çalışıyorum, isteyen steam eklesin
  • Bu oyun çok yanlız oynanan bir oyun ya..
    Muhabbet edilecek birini bulmak çok zor.. makina başında saatler öylece geçip gidiyor.

Beyler wing yapmak isteyen var mı?
    Genelde Lave civarında dolanıyorum.
    isimle kişi arayıp bulmak diye birşey var mıdır?
    oyundaki isim "cmdr sabi"

Eğer bulabilirseniz takılmak keyif olur..
    Bu arada powerplay hiç kasmadım. çok gereksiz birşey gibi gözüküyor gözüme.
    Vulture'ımı alayım da başlarım artık iyice milleti avlamaya. Cobra ile pek olmuyor.
  • Arkadaşlar oyuna giremiyorum play dediğimde birşey olmuyor :( bir yardım etseniz
  • arkadaşlar 2 gündür oyuna giremiyorum play dediğimde hiç bir değişiklik olmuyor bir arkadaş daha aynı durumda bilenlerin görenlerin insaniyet namına yardımı bekleniyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: krasimir39

Arkadaşlar oyuna giremiyorum play dediğimde birşey olmuyor :( bir yardım etseniz

Oyun türkçe windowslarda çalışmıyor şu anda.
    Windows'un görüntüleme dilini değiştirerek deneyebilirsin.
    Eğer o opsiyon yoksa mecbur patch bekliyorsun

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=155210

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalesayar -- 12 Haziran 2015; 9:22:41 >

• teşekkürler arkadaşım :)
  • lalesayar L kullanıcısına yanıt
    Denedim ama olmadı windows güncelleştirmelerini yaptım gene olmadı :( dediğin gibi artık çıkacak yeni patch i bekleyeceğiz.
  • baslat>denetim masasi>bölge ve dil>bicimler sekmesinden biçim yazan yerdeki türkce türkiye olani ingilizce birlesik krallik yapip sorunsuz bir sekilde oyuna girebilrsiniz

olmadiysa bicim ayari ingilizce birlesik kralli olarak kalmis bi sekildeyken oyunun launcherindeki option kisimda Validate Game Files a tiklayip gerekli güncellemeleri yapmasini bekleyip oyuna girebilirsiniz

oyunda su an anlamadigim bi sekilde ingilizce haric diger bicimleri ve dilleri kabul etmiyor
  • Oyunun minumum sistem gereksinimlerinde dx11 yazdığı için almamıştım, geçen hafta demosunu indirdim bendeki dx10 kartla herşey full optimize bi şekilde oyun çalıştı, oyunun satın alacağım umarım elimde patlamaz
  • baslat>denetim masasi>bölge ve dil>bicimler sekmesinden biçim yazan yerdeki türkce türkiye olani ingilizce birlesik krallik yapip sorunsuz bir sekilde oyuna girebilrsiniz

olmadiysa bicim ayari ingilizce birlesik kralli olarak kalmis bi sekildeyken oyunun launcherindeki option kisimda Validate Game Files a tiklayip gerekli güncellemeleri yapmasini bekleyip oyuna girebilirsiniz

oyunda su an anlamadigim bi sekilde ingilizce haric diger bicimleri ve dilleri kabul etmiyor

teşekkürler arkadaşım günlerdir oyuna giremiyordum çözüm çalışıyor.
  • muzobjk85 M kullanıcısına yanıt
    Sağ ol kardeşim
    Ama oyunu sinirden sildim şimdi yeniden yükleyip deneyeceğim
    İnşallah olur bu kez
    Birde ben oyunu steam den aldım bu bir sorun oluşturmaz dimi ?

Düzenleme: Tamam oldu kardeşim çok sağ ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krasimir39 -- 19 Haziran 2015; 1:49:07 >
  • Oyunu almayı planlıyorum. Var mı oynayan buralardan?
  • var yeni başladım acele et gel :)
    nick: maviasura

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 22 Haziran 2015; 1:18:59 >
  • Oyunu kotalı internet ile oynayan oldu mu acaba 5 gb kotayı doldurur mu eve de sürekli indirme yapıyordu yeni sistemlere gittikçe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SABI, LONDRAKAN ve MAVIASURA sizleri oyun içinden ekledim, rumuzum DUBARA, umarım görüşürüz :)
  • Oyun için nickim " McMandius ". Wings yapıp birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.
  • Power play hakkında bilgi verecek olan var mı ? (kapsamlı)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.