Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
242.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Aldım bi tane gözlükçü arkadaşa gösterdim çakma dedi bu gitti 68₺ geçmiş olsun cümlemize konu sahibi kitledi herkese çakma göZlük.

Bu gercek mi alanlar orjinal oldugunu soylemisti. Baska gozlukcuye soran olmadi mi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Hangi modeli aldınız hocam çakma derken cam mı çerçeve mi nasıl anlamış yani?

Ben daha kargodan teslim almadım ürünü kapıda ödemeydi olmazsa almam.

Camı çakma hocam,ucuz diye balıkmlama atladık pataldı. bende yeğene verdim.ucuz etin yahnisi yavan olur Diye boşuna dememişler.

• radko kullanıcısına yanıt
    Zaten işkilleniyordum baya kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye ?
  • S. Todd kullanıcısına yanıt
    bende garipsedim dün kargolanacak dendi kargolanmadı. tekrar aradım ürün yok dendi bu sefer temin edilip yollanmasını bekliyorum. ucuz olmasının sebebi olarak elde kalan modeller olarak düşünüyorduk. insanın aklına başka şeyler geliyor şimdi. bilemiyorum açıkçası beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iron nick -- 16 Mart 2017; 13:17:38 >
  • Ben dedim size aga camı sahteyse zaten gözlüğün ne anlamı kalıyor.iade edebilenler etsin bence hemen

• KAPIDA ODEME Yapmayi bekleyen cok adam var benim gibi. Alan bikac kisi daha gozlukcuye sorarlarsa cok makbule gececek

• Garanti bankası havale bilgisi elinde olan var mı? Ben kaybettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun verdigim 3 gozluk siparisi bugun kargoya verilmis urunler orjinal gozukuyor

• çakma olma ihtimali düşük geldi bana. websitelerinde bayi girişi falan gördüm yalnımıyorsam, bu durumda ithalatçı olmuyor mu şirket?
    ayrıca atasun optikte de eski sezon mustang osse gözlükler bu fiyatlara yakın ama 90 tl değil tabi.

eğer araya sezonunda 1000 2000 tl satılan tagheuer chanel gucci vb. markaları da karıştırıp böyle çok ucuz 100 liralara falan satıyorlarsa şüphelenmek için neden var tabi. markaya göre konuşmak lazım, tagheuer/gucci ile bir guess diesel yada mustang osse gözlük bir değil marka değer olarak.
  • Bende kredi kartiypa tek cekim aldim. Bugun email geldi kargoya verilmistir. Ama kargo takip numarasi yaziyor. Hangi karoya verildigi felan yazmiyor.

• bu arada eğer repklikaysa ama kaliteli replikaysa yani orjinaline çok benziyorsa bile yinede kesinlikle takmayın, satın almayın.

direkt çöp.

gözle ilgili çok ciddi risk taşıyor orjinal olmayan camlar, çünkü orjinaline yakın kalitede mi uv filtreliyor yoksa sadece rengi koyu ama gözün .... belliyor asla bilemezsiniz. gidip bir laboratuara verip uv filtreleme oranını ölçtürmeniz lazım ki o da zaten 100 liraya aldığınız gözlükten pahalıya gelicektir.

önümüz de güneşli sezon ona göre.
  • Gözlükler orjinal görünüyor benim modellerimde geldi

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

• ben de sordum gözlükçüye, ürünler orjinal dedi
  • yakınında gözlükçü olanlarda sorabilir mi? çok kararsız kaldım şimdi
  • şimdi şöyle bir olay var Diesel lerde bazı ürün kodlarını arattiginiz zaman düz gözlük çıkıyor. yani reçeteli gözlük çerçevesi. aslında güneş gözlüğü değil.

fakat burda güneş gözlüğü

zaten cama baktığınız zaman değişik bir cam belli yani güneş gözlüğü camını kesip orjinal çerçeveye takmışlar.

Bu şekilde 3 model gördüm ben

diğer modeller orjinal

• Abi optik bu adamlar hayatımda sahte ürün satan optik görmedim.bu eczanenin çakma hap satma ihtimaliyle aynı adam kaç yıldır bu işi yapıyor neden sağlığımızla oynasınki

• quote:

Orijinalden alıntı: Biomedic

Garanti bankası havale bilgisi elinde olan var mı? Ben kaybettim.

Yeni sipariş verir gibi ödeme seçeneklerine kadar ilerleyip ödeme bilgilerine ulaşabilirsiniz.

• sioux kullanıcısına yanıt
    Camları çakma hocam inanmayılor hala gidin düzgün bi gözlükçüye gösterin güneş gözlüğü olmadığını söyler.birde neden çakma satsın diyorlar ya geçen sene koca mert optik izmir de bile 60,70₺ ye çakma gözlük sattığına şahittim😂

• arkadaşlar az önce müşteri hizmetlerini aradım ürünler orijinal elinize ulaştığında numarasından sorgulayabilirsiniz dediler. Merve optikden geliyormuş kaşede basılıyor denildi.

• tolga645 T kullanıcısına yanıt
    Ne dicekti çakma gözlükmü satıyoz👻Ya diesel tshirt alamazsın 98₺ ye,fakat gaza gelip çakma gözlüğü aldık ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 16 Mart 2017; 14:32:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.