Şimdi Ara

Elit Bir Bayan Nasıl Tavlanır ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elit Bir Bayan Tavlamak İstiyorum 23 25 Yas aralarında Fakat Ne Gerek Bana Yardımcı olursanız cok sevinirim:D

• PARA !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1_haki_1

PARA !!!!!!!!!!!!!!!!!

PARA BENDE YOK GİBİ HACI OKADAR COK YANİ PARA VAR .
  • Hem paran var hemde buraya nasıl kız tavlarım diye konu açıyosun :D Bence sende iş yok. Paraları bize dağıt birazda işe yarasın.
  • ARKADAŞLAR NE YAPMAM GEREK DİYE SORDUM FARKLI YORUMLAR ALIYORUM LÜTFEN...
    ÖNCELİKLE GİYİM NASIL OLMALI
    ARABAM NE MARKA OLMALI
    VSVS
  • KIZ = PARA

KIZxPARA = ELİT BAYAN(tiky...vs) ERKEK+ PARA = MÜKEMMEL BİRİ (kızların gözünden)

O ZAMAN PARA = ∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1_haki_1

KIZ = PARA

KIZxPARA = ELİT BAYAN(tiky...vs) ERKEK+ PARA = MÜKEMMEL BİRİ (kızların gözünden)

O ZAMAN PARA = ∞

Sorun Çözülmüştür Teşekkür ederim hemen DOLAR'dan Gömlek yaptırim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elit bayan yoktur az votka vardır
  • Naptın yeğen yav
  • Çok paraya ihtiyacın yok aslında.
    Siyah Pantolon, Mavi gömlek(slim fit)(Kolları kıvıracaksınki saatinde görünsün) , Kahverengi kemer, kahverengi kordonlu saat, kahverengi ayakkabı(asla sivri burun ve parlak olmamalı), saçları inek yalamış gibi yapma ve yürü ELİT ortamlara ve istediğin bayana yaklaş. O olmadı öbürüne oda olmadı başka birine sonunda elde edersin birini
  •  Elit Bir Bayan Nasıl Tavlanır ??
  • Beyaz BMW M3(Buna zaten kadınlar kapıyı açsan gelir)

güzel bir elbise
  • yahu seni paran için sevicekse vur döte rahman gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

Hem paran var hemde buraya nasıl kız tavlarım diye konu açıyosun :D Bence sende iş yok. Paraları bize dağıt birazda işe yarasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

Elit Bir Bayan Nasıl Tavlanır ??

• böyle bir soru sorduğuna göre helpless horny vakası seziyorum.iyileşmek için bol bol keraneye gidilecek.
  • hatuna gore degişir.. yası cok onemli sen 23-25 demissin.. bu durumda ne kadar akıllı gorgulu okumus kendini geliştirmiş olsada bir kız sonucta kızdır.. kısacası maldır bu 1.. sabrın olacak..

oyle konusup duracak ondan bundan ,daha derin konularda konusmak isteyecek standart bir erkeksen bile konustukları yaptıgı cıkarımlar vs. sana cok komik gelecek yapacak bişey yok.. oncelikle sabır lazım.. ne derse huyuna gitme %70 git fikrine eklemeler cıkarmalar yap ama tam tersinide soyleme..

2.si bwm mercedes vs. bu tarz arabalar iş gorur apaçimsi eklemeler cıkarmalkar olamasın.. gri siyah yada beyaz uygundur renk için..
    ayrıca vucudun varsa thirt kot guzel gider yoksa gomlek takılacaksın mecburen.. ayrıca vucudun varsa bile gomlek vagecilmezin olacak..

duzgun turkcen olacak kibar olacaksın ama yeri gelincede hayvanlar gibi sevisecegin sinyalini vereceksin..

senin icin demiyorum ama elit kız bircok erkegide cebinden cıkartabilir.. girdigi konu hakkında fazla bilgin yoksa derinlere inme o sana gulmesin sonra.. vs. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

hatuna gore degişir.. yası cok onemli sen 23-25 demissin.. bu durumda ne kadar akıllı gorgulu okumus kendini geliştirmiş olsada bir kız sonucta kızdır.. kısacası maldır bu 1.. sabrın olacak..

oyle konusup duracak ondan bundan ,daha derin konularda konusmak isteyecek standart bir erkeksen bile konustukları yaptıgı cıkarımlar vs. sana cok komik gelecek yapacak bişey yok.. oncelikle sabır lazım.. ne derse huyuna gitme %70 git fikrine eklemeler cıkarmalar yap ama tam tersinide soyleme..

2.si bwm mercedes vs. bu tarz arabalar iş gorur apaçimsi eklemeler cıkarmalkar olamasın.. gri siyah yada beyaz uygundur renk için..
    ayrıca vucudun varsa thirt kot guzel gider yoksa gomlek takılacaksın mecburen.. ayrıca vucudun varsa bile gomlek vagecilmezin olacak..

duzgun turkcen olacak kibar olacaksın ama yeri gelincede hayvanlar gibi sevisecegin sinyalini vereceksin..

senin icin demiyorum ama elit kız bircok erkegide cebinden cıkartabilir.. girdigi konu hakkında fazla bilgin yoksa derinlere inme o sana gulmesin sonra.. vs. vs.

cok gzl anlatmısın eline saglık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.