Şimdi Ara

Elise Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elise oynamak isteyipte oynayamadığım şampiyonlardan. Geçen akşam rüyamda gördüm garip . Bu günde free lerde oynamak istiyorum. En verimli olduğu yer neresi ( mid , solotop , jungle ) ? Mana yetiştiremiyorum kabiletleri 21-0-9 girsem nasıl olur ?

• 3 taraftada oynar elise ama genellikle jungle gider. Kabiliyetler hakkımda bilgim yok fakat solomid adlı sitede açıklayıcı bir şekilde bulabilirsin.
  • Rune ve kabiliyetleri biraz araştırma ile bulursun zaten verimli yeri açık ara orman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9-21 mastery
    Penetration marks-Armor Seal-MR Glyp-M.S Quint
    Doran Blade + pot ile zıpla junglea
    Antik Golem-Sunfire-Sorcerer's bot-Spirit Visage şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldarion -- 4 Şubat 2014; 14:25:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga rüyanızda lol mü görüyorsunuz siz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle Ve solo çok etkili. 1-2 itemle comboda adc tekler tank erıtırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Aga rüyanızda lol mü görüyorsunuz siz?

Normalde görmemde elise e o kadar kafa yormuşum ki rüyamda bile gördüm .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İster Top git İster Jungle İster mid// Ben SoloTOp oyuncusuyum o Ayrı...

http://www.lolking.net/summoner/tr/216048#matches

Build,Masteries Rune Bakabilirsin burdan :)

Win Strike
     Elise Yardım.

• Topta manası çabuk bittiği için pek tercih edilmiyor o yüzden jungle dene derim en çok oynandığı yerde jungle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonardoR.B.

İster Top git İster Jungle İster mid// Ben SoloTOp oyuncusuyum o Ayrı...

http://www.lolking.net/summoner/tr/216048#matches

Build,Masteries Rune Bakabilirsin burdan :)

Win Strike
     Elise Yardım.

Canavarları küçük yavrulara tanklatmak gerekiyormuş bilmiyordum artık çok rahatladım baya baya söktüm sanırım

• rosedaled3 kullanıcısına yanıt
    Ben hep topta oynuyorum daha mana sıkıntısı çekmedim. O playerlık ve build le ilgili bir şey. bir kadehle sıkıntının çözersin ama karşındaki ad bir heroysa kadeh tavsiye etmem tabi. koridorda kanı alıp base gittiğinden kesinlikle 2 mana potuyla dönmelisin. 70 golda kıyıcaksın biraz. zaten aptal aptal skill harcamazsan bitmiyor mana ama jungle gank geldiğinde mananın bitmiş oması kötü olduğu için pot bulundurmanı tavsiye ederim. ve örümcek modu zaten mana harcamıyor rakibi o şekildede poke'layabilirsin. w side sustain olduğu için rakible takasa girip rakibin canını azaltıp geir dönüp minyonlarla canını doldurabilirisn Örümcek W si ile. böylelikle ikinci kez takasa girdiğinde zaten kesersin :)
  • Sen bu yolla çelıncır olursun o zaman mana potu almak hiç aklıma gelmemişti sağolasın
  • rosedaled3 kullanıcısına yanıt
    Yok yok aklına kesin gelmiştir de cimrilik yapıyorsundur olur böyle şeyler dert etme :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.