Şimdi Ara

Elise build hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk çıktığında alıp kenara attığım champlerden Elise, fakat 1-2 gündür ilgimi çekmeye başladı.. Bildiğiniz üzere stun ve ardından gelen combosu çok tehlikeli, Şöyle bir build tasarladım. Sorcerer shoes-Haunting Guise-Deathfire Grasp-Rylai-Liandarys Torment-Hextech Gunblade-Lich Bane. Lich Bane'in artık magic dmg vurması, Gunbladein değişen pasifi ve Elise'in attack speedi ile uyumu vs. cazip geldi.. Özellikle pasifleri elise'in oynayış stiliyle uyumlu gibi. Önerilerinizi bekliyorum..

• bence şuan en iyi jungle dönen champ elise ilk sprit stone sonra onu spirit of the spectral wraith yapıyorum ve sınırsız mavi buff ım oluyor.
    sonra rylai alıyorum cok düşük hp si var çünkü ardından iceborn gauntlet sen lich bane demişsin o da olabilir özelliklerinden karşılaştır

deathfire grasp bence saçma olur çünkü insan formda q skili de % damage atıyor deathfire da oyuzden deathfire i atsan diğerinin damage i düşer q atsan deathfire i düşürür filan
  • dfg gereksiz kendinden dfgli bi champ zaten tanky kas
  • Haunting Guise'yi bir üst itemine mutlaka tamamlamalısın. Çok iyi gidiyor.

Edit: Bir üst mesaj şey gibi olmuş; Corki W zaten flash gibi, flash alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 7 Aralık 2012; 18:11:26 >
  • sorc shoes,liandry,rabaddon,zhonya,abyssal,rylai vs son item sana kalmış.Solotopta iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Haunting Guise'yi bir üst itemine mutlaka tamamlamalısın. Çok iyi gidiyor.

Edit: Bir üst mesaj şey gibi olmuş; Corki W zaten flash gibi, flash alma

sendeki nasıl mantık anlamadım birisi spell birisi skill azcık brain .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.