Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlarım. Sağlıklı yaşam için eşimle koşu bandı, eliptik bisiklet derken eliptik bisiklette karar kıldık; ama hangi marka eliptik bisiklet? İşte bu aşamada forumdaşlarıma, üstadlarıma danışmak istedim. Hepsiburadada, hızlıalda bol bol inceledim. Ama insanın kafasının karışmaması mucize olur. Altisler, Adlerler, Dynamicler havada uçuşuyor. Birazda konuya direk Fransız olunca apışıp kalıyorsunuz. Evet dostlarım Bütçem 250 ile 400 arası. Sizce ne marka almalıyım hangi eliptik bisikleti tercih etmeliyim? Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 8 Eylül 2011; 22:24:22 >

• Forumdaşım, aynı tavsiyelere benimde ihtiyacım var.

Voit EC-750 modelini gözüme kestirdim ama bilgisi olan arkadaşlarda bir el atarsa süper olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 9 Eylül 2011; 10:13:41 >
  • Dostum Voitin fiyatı beni aşıyor. Ama biriside çıkıp ya 300 verene kadar al Voiti bak şöyle şöyle yönden iyidir dese. Bende düşünebilirim. Anlayanı geçtim eliptik kullananlarda yorum yazmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Bisiklet tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.