Bildirim
eliptik bisiklet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çok sıkıcı hiç iyi değil en güzel havalar da sıcak her sabah erkenden ve akşama doğru çıkıp yürüyüş yapmak hızlı tempo hem daha sağlıklı hem daha güzel -
Sıkıcı biliyorum fakat yürüyüş imkanım yok gibi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eliptik en etkili çalışma yöntemlerinin başında gelir yürüyüşü günlük hayatta yeterince yapıyorsun zaten. hızlı yavaş hızlı yavaş şeklinde yaparsan daha çabuk etkisini görürsün -
1 ayda kilo bakımından ne kadar farkeder ekmegi kestim şimdiden zaten sahurda yumurta yiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: witamin01
eliptik en etkili çalışma yöntemlerinin başında gelir yürüyüşü günlük hayatta yeterince yapıyorsun zaten. hızlı yavaş hızlı yavaş şeklinde yaparsan daha çabuk etkisini görürsün
Daha önce uzun süre koşu bandı kullandım ama dizleri mahvediyor.Normalde dışarıda da yürüyüş ve koşu yaparım ama her zaman fırsat olmuyor.Eliptik bisiklet hem eğlenceli hem acayip ter attırıyor hem de sağlıklı gürültü patırtısı zararı yok ... -
Yarın başlıyorum o zaman bakalım kiloya etkisi nolucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- erkeklerin özel bölgeye tekme atılırsa ne olur
- testiste sivilce
- onadron kulak damlası yorumları
- kantaron yağı basura iyi gelirmi
- bionette kullananlar
- en iyi tansiyon aleti
- bol boxer giymek zararlımı
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- parmakla tansiyon ölçme
- klozapin kullananların yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X