Şimdi Ara

eliptik bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye acicagimi bilemedim forumda yeniyim. Ramazan bitince evdeki eliptik bisikletle çalışmak istiyorum da nasıl bi program izlemeliyim ve eliptik yapıpta kilo veren varsa ne kadar sürede kaç kilo verdiğini yazabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok sıkıcı hiç iyi değil en güzel havalar da sıcak her sabah erkenden ve akşama doğru çıkıp yürüyüş yapmak hızlı tempo hem daha sağlıklı hem daha güzel
  • Sıkıcı biliyorum fakat yürüyüş imkanım yok gibi...

• eliptik en etkili çalışma yöntemlerinin başında gelir yürüyüşü günlük hayatta yeterince yapıyorsun zaten. hızlı yavaş hızlı yavaş şeklinde yaparsan daha çabuk etkisini görürsün
  • 1 ayda kilo bakımından ne kadar farkeder ekmegi kestim şimdiden zaten sahurda yumurta yiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: witamin01

eliptik en etkili çalışma yöntemlerinin başında gelir yürüyüşü günlük hayatta yeterince yapıyorsun zaten. hızlı yavaş hızlı yavaş şeklinde yaparsan daha çabuk etkisini görürsün

Daha önce uzun süre koşu bandı kullandım ama dizleri mahvediyor.Normalde dışarıda da yürüyüş ve koşu yaparım ama her zaman fırsat olmuyor.Eliptik bisiklet hem eğlenceli hem acayip ter attırıyor hem de sağlıklı gürültü patırtısı zararı yok ...
  • Yarın başlıyorum o zaman bakalım kiloya etkisi nolucak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.