Şimdi Ara

EliminSekizi00 v2.0 C6v20 |4x3/4x4/4x5 TamEkranMenü | Flash8/ Qt [STABİL-HIZ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.129
Cevap
3
Favori
46.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: damien-omen

Soner kardeşim bir haftadır cfwni kullanıyorum.Maxi de de burada da ilk başlar da yapılan ağır eleştirilere de en çok üzülenlerden biride bendim.Zaten en sonunda maxi.de de dayanamadım patladım uzun uzun.
    Cfwin mükemmel ufak tefek sorunlara pek takılmadım.Hızı mükemmel, Opera 10, 5.1 sis ve 5.1 jar olanını da kullanıyorum ve bir sürü sekme açarak kullandığım halde bir defa olsun pro. kendini kapatmadı ilk defa bu cfwde.İlk defa bir cfw de tema efektini kasmadan kullanabilmenin zevkini yaşadım.Günde ortalama 3-4 saat wifi/gprs, 1-2 mp3 kullanmama rağmen şarjı da mükemmel gidiyor.Sana naçizane ufak isteklerimi belirtmek isterim.Gerçi çoğu yazılmıştır/farkındasındır.
    * Açılış sesi çok yüksek,biraz kısılabilir
    * Xm media tuşu bir çalışıyor bi çalışmıyor
    * Fontdan kaynaklı sanırım ana ekranda sol altta "Seçenekler" yerine "Seçenek..." yazıyor.Ona takıldım biraz :-D
    * Rom patcher mevzusu
    * Ovi store açılamaması
    * Sözlük
    * Kinetic scrol biraz ağır kalıyor ama kötü değil.Biraz hız sadece
    * İki tane fotoğraflar ve video kısayolu var.Ve videolar bu kısayollardan açılmıyor
    *
    Dokunmatiği mükemmel amman dokunma
    * Dinimiz teması kalsın.Çok hacı hoca değilim ama "Bu ne be?" diyenlere inat kalsın.Okusunlar da ara sıra bi iki bilgilensinler.
    * Tek tuşla ekran dönmesi on/off pro.su gömebilirmisin cfwye?
    * Ram i veya hızı falan etkıliyor diye mi 2.ci ana menüdeki saat siliniyor her cfwde.Kalsa olur mu?
    * Temalar çok fazla,silinebilir bence.Kullanıcı istediğini yükleyebilir bence
    * Senin ki de güzel ama Sunrisedaki ses codecleri biraz daha hoştu.Onu kullanabilir veya harmanlayabilirsen güzel olur diye düşünüyorum
    Tavsiye/İsteklerim bunlar.Diğer arkadaşlar eleştirebilirler veya maddelerimi düzeltebilirler.Çünkü herkes isteklerini sıralayınca kendine cfw siparişi veriyor gibi algılanabiliyor :-)
    Umarım cfw en kısa zaman da çıkar.1 gün 2 gün geç çıksın ama temiz çıksın bence.Zaten böyle bir cfwnin o ufak hataları da giderilince daha üstüne nasıl bir cfw yapacaksın ki diyecem ama daha iyisini yaparsın sen.Nomad da çıkarınca herhalde o cfw için bir tane daha 5800 alıcam gibime geliyor.İyi geceler...

*Açılış sesi ve resmi tamamen kaldırıldı
    *XM tuşu herzaman çalışıyor,bi .exe ile çakışıyormuş
    *O font kaynaklıdır
    *Rom atcher eklendi
    *Ovi store düzeldi,ve yerine daha çok tutulacak bi alternatif eklendi
    *Sözlük eklendi
    *Kinetic scroll en orta seviyede,fazlası düzeni bozar
    *Dinimiz kalacak,hoşuna gitmeyen başka moda yönlenir
    *2ci ekrandaki saati eklemem malesef,bölesi daha güzel geliyor bana kusura bakma :/
    *Temalar silindi,yerine 2 tema eklendi
    *Ses codeci değişti,bu codec daha iyi bana göre

Güncellemeler;
    Qt 4.7
    Mobility
    Multimedya kodekler (qt için;avi,flv,mkv,ogg)
    Cpu performans arttırıldı
    Sistem yedekleme programı eklendi
    Rompatcher bütün modları eklendi
    Flashlite'ye yeni plugin eklendi
    FW orjinalliğini koruyor,hiç bir orjinal içerik silinmedi(zil sesler ve tema hariç)
    Filebrowser eklendi
    Yetki sertifikası sorunu düzeldi
    Java 2.2 eklendi (yep yeni)
    Webrowser kasma sorunu düzeldi

Başka istek ve sıkıntı varmı :)
    İlgi ve alakan için teşekkür ederim kardeş...

Yarına yeni sürüm geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 25 Aralık 2010; 2:00:32 >

• hocam işcep çalışıyormu ?

Samsung Galaxy Note 4
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EA1903 -- 12 Ocak 2021; 22:11:53 >

Orijinalden alıntı: hotboy_ist

hocam işcep çalışıyormu ?

Evet çalışıyor..

Orijinalden alıntı: elusive

quote:

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

bunu indirin rofs2 ye atın sorun hallolur sanırım. c6 yı n97 mini olarak göstermek için bu mod.

hocam nasıl koycaz ki rofs2'ye? bir de baska v52 versiyonu yuklesek de ona da uyar mı? yoksa sadece eliminsekizi versiyonunda mı calsıır?

hepsine uyar hocam.daha doğrusu C6 cfw lere olur v52 lere olmaz bu . rofs2 yi de NFE yle açabilirsin açtıktan sonra programın bulunduğu yerde rofs2 klasörüne at bunları programıda sakın kapatma. işin bitince repack yap.

• rom patcher 2.03 mu 2.04 mu olucak?

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

rom patcher 2.03 mu 2.04 mu olucak?

2.04
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf

aynen sadece rica ve merak.
    haritalar son versiyon oldumu ve wifi özelliği yüklenebiliyor mu?
    Su dzmusickey sonradan kurulunca çalışmıyor gömülü eklermisin? gerçekten herkesin harika bulacağına inanıyorum. Teşekkürler.

program hakkındaki bir yorum yapamayacağım ama bu nokia maps 3.06 varmı? varsa yada yoksa bunlarda wi-fi özlliği olucakmı?

Arkadaşlar birde sonradan rahatça yüklenebilecek tema ve programlarda ısrar etmeyin,gitgide çıkış zamanı uzuyor.
    Panik atak olduk hepimiz sabah kalkıyorum ilk aklıma soneday geliyor acaba ne yaptı diye.

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

KarDeşim benDe Bi İki Şey söyLesem umarım sorun OlmAz
    1. Mesaj YazarKen Klavyenin sensöre BağLı olarak Dönmesi Olayını YapSan Süper Olur (Side KardeŞimizin PainKillerinDe Mevcuttu)
    2. Tema EfekTini Speed Efekt 2 KullanSan Daha HızLı olur Telefon Şuan O EfekTi Kullanıyom ve Çok Seri 5800 için.

1- C6 cfw lerde o olmuyor maalesef
    2- bu tema effectide çok güzel araların da pek fark yok.

vidyo kodekleri heyecanlandırdı :)
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EA1903 -- 12 Ocak 2021; 22:11:36 >

Rompatcher 2.4 sorun çıkartıyor,2.3 ile değiştirdim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.