Şimdi Ara

ELİMİ NEREYE DOKUNURSAM ELEKTRİK ÇARPIYOR.(ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    malum kış mevsimindeyiz. Haliyle ayağımda kışlık bot. üzerimizdede süveter kazak falan oluyor. Özellikle işyerinde nereye dokunursam elektrik çarpıyor. kapı kolu daha çok çarpıyor. artık dayanamaz hale geldim. bunun bir çözümü varmıdır? böyle yaşamak istemiyorum

• Sen Electro olmuşsun kardeş.
     ELİMİ NEREYE DOKUNURSAM ELEKTRİK ÇARPIYOR.(ACİL YARDIM)
  • Toprak kardeş şöyle yalın ayak toprakta yürü ellerinle toprağı avuçla elektriği alır derler
  • Kardeşim aynı sorun bende de var. Avm de geziyorum ne biliyim kapıya tutuyorum carpiyo birinin eline tutunca carpiyo haftada 3-4 kere carpiliyorum böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

merhaba arkadaşlar
    malum kış mevsimindeyiz. Haliyle ayağımda kışlık bot. üzerimizdede süveter kazak falan oluyor. Özellikle işyerinde nereye dokunursam elektrik çarpıyor. kapı kolu daha çok çarpıyor. artık dayanamaz hale geldim. bunun bir çözümü varmıdır? böyle yaşamak istemiyorum

Nerde çalışıyorsun hocam ?
  • arkadaşlar şakanın sırası değil. gerçekten elektrik çarpmasına dayanamıyorum artık
  • quote:

arkadaşlar şakanın sırası değil. gerçekten elektrik çarpmasına dayanamıyorum artık
    kazak giyince tokalaştığım adamı çarparım. zaten bunaldığımdan hiç kazak giymiyorum.yazları arada bahçeye gidince çıplak ayak biraz otururum toprakta,duvara filan elimi sürerim,elimi suya tutarım. Ofiste büyük saksıda duran çiçek var. onun toprağını karıştırırım hem de havalandırmış oluyorum.bu aralar bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 11 Aralık 2015; 11:13:01 >
  • quote:

arkadaşlar şakanın sırası değil. gerçekten elektrik çarpmasına dayanamıyorum artık

İstanbul Eyüp'temi çalışıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

quote:

merhaba arkadaşlar

Nerde çalışıyorsun hocam ?

çalıştım oda ofis. yerler fayans
  • Mutantsın
  • Yun corap giyip ayaklarini haliya ileri geri surterek kendi elektrigini uretebilirsin diyenler artilasin
  • Abi çıplak ayakla toprakla demişsinizde alakası yok. Bunun tek nedeni ayağına giydiğin ayakkabının tabanı. Ayağın yere sürtünce sen elektrik yükleniyorsun ve iletkenlere dokununca elektrik çarpıyor. Ayakkabını değiştirmen tek çözüm.
  • Elektrik alabildim sizden çay içebiliriz.
  • Anti statik bileklik eldiven ayakkabı vs kullanışlı olabilir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brave Orphan

Abi çıplak ayakla toprakla demişsinizde alakası yok. Bunun tek nedeni ayağına giydiğin ayakkabının tabanı. Ayağın yere sürtünce sen elektrik yükleniyorsun ve iletkenlere dokununca elektrik çarpıyor. Ayakkabını değiştirmen tek çözüm.

ayakkabı kaliteli 150 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

Anti statik bileklik eldiven ayakkabı vs kullanışlı olabilir hocam

anti statik bilekliği araştırayım nerede satılır
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Boşalman lazım

Toprağa dokun
  • aynı durumdayim
  • O bende de oluyor. Hatta supurge kullanmam gerekiyor is yerinde metal bir parca var makinanin o da elektrik yuklu calisiyor supurdugum.an cikan kivilcimlar ve carpilmam bir oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

O bende de oluyor. Hatta supurge kullanmam gerekiyor is yerinde metal bir parca var makinanin o da elektrik yuklu calisiyor supurdugum.an cikan kivilcimlar ve carpilmam bir oluyor
    Ayakkabındandır diye düşünüyorum farklı bir ayakkabı dene.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.