Benim de dökülmüştü, herşeyi denedim yine geçmedi. Sen en iyisi 1-2 ay bekle, o süre içerisinde yavaş yavaş geçiyor. Not: Bu süre içerisinde derinde kırmızılıklar oluşabilir telaşa kapılma.
ne 1-2 ayı dostum yarın geçer bişicigi kalmaz o lanet japon- benim elimede çok döküldü ordan biliyom hatta kolonya dök bembeyaz olsun
Bunların dediğini yapma yara olur.
takma kafana
ASETON
quote:
Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE
ne 1-2 ayı dostum yarın geçer bişicigi kalmaz o lanet japon- benim elimede çok döküldü ordan biliyom hatta kolonya dök bembeyaz olsun
Aslında ne kadar döküldüğüne bağlı, ben parmaklarımı zor kurtarıyordum.
6 ay sonra geçer.hani deri atıyozya 6 ayda 1
quote:
Orjinalden alıntı: MoĞoLLar
Bi işim vardı elimdeki şeye dökmek istedim sıktım gelmedi sıktım pışıt dedi elimi bloke etti tüm elim 502 ne yapsam fayda etmedi nasıl geçer bu ?
Çavuşu tokatla düzelir
quote:
Orjinalden alıntı: Blackankas
Çavuşu tokatla düzelir
ok
soguk suya tut havuza nasıl gırersınde elın beyazlasır sonra torpımıdır nedır onla kazıyacan gecer elım sımsıyahdı be bazı tutkallar öle
quote:
Orjinalden alıntı: MoĞoLLar
quote:
Orjinalden alıntı: Blackankas
Çavuşu tokatla düzelir
ok
çavuş da etkisiz hale gelir o elle tokatlarsa çavuşa yapışır
elime japon döküp yapıştırmak hobimdir!
zevk için parmaklarımı birleştiririm. va ayırırım.
bir tarafın derisi diğer tarafa geçer. biraz acır ama fazla değil
bu arada ellemek istemiyosan 1-2 banyo yap çıkar.
her kez bişey demiş ama benim elime hidrojen peroksit dokülmüştü ki saf di(%50) daydı çok fena yakıyordu ki napayım napayım diyorum dedim dedim
aseton,domestos falan felan yok eczaneye giittim dedim nasıl çıkcak sordum dedimz amanla geçer başta bi deriyi yakar sonra dökülür. elinden
sadece sabır...
quote:
Orjinalden alıntı: Şahbaba
çavuş tokatla demişler
Çok basit dostum ellerinin bulaşan yerlerine tırnak yermişcesine ufak ufak diş darbeleri atıcaksın ki şuan başlasan sabaha kadar emin ol çıkartırsın.
@CaNeRR Çavuşuda tokatlayamaz ki bu halde kabuk bağlar
tükür yala sonra geçer
Çivi çiviyi söker hocam. 5 sene geçmiş ama hala çıkmadıysa kendine bir japon bulmanı öneririm.
doktora git onlar bi şekilde çıkarıyodu hatırlamıyom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme