Şimdi Ara

elimdeki telefon ne kadar eder yardım ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasımın sonlarına doğru Samsung omnia aldım yaklaşık 750 tl küsürdü galiba tam hatırlamıyorum. telefonu sevemedim bir türlü program var bir sürü ama benim için çok boş programlar , örneğin; telefonu sallayınca müzik değiştirmek ,telefonu mouse yapmak , gamepad olarak kullanmak falan filan daha bir sürü gereksiz işlem. aslında insanın gözüne güzel gelebiliyor ama onu yapacağıma gider dandik bir gamepad ya da mouse alırım daha iyi. Belki de ben dokunmatik telefona alışamadım ondan da olabilir ama benim için çok kullanışsız oldu telefon . çeşitli ROM lar da yükledim tel e ama yine de nafile hiç sevmedim . herneyse bu kadar alete sövdüğüm yeter şimdi size sorum aleti çok iyi kullandım .gg den kılıf ve ekran koruyucu aldım jelatin olanlardan. ekranı hiç çıplak olarak kullanmadım yani onu demek istiyorum. hep kılıfında durdu telefon gayet temiz şuan nasıl aldıysam öyle duruyor hiç çizik çatlak kırık yok .. ve sizce bu telefonu bir telefoncuya satmaya kalkışsam kaça gider temizliği ve az kullanılmışlığı ile beraber . ve ben dediğim gibi telefona ROM yükledim bir sorun olurmu bu garanti dışına çıktığı için alet ?? biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim ..

Bu arada ilk baştaki iğneleyici yorumlarıma eleştiri yapmazsanız sevinirim onlar benim şahsi düşüncelerim teşekkürler .

• kaç gb olan modeli kaç aylık cihaz? normalde 16 gblık temiz olan modelleri 500 lira civarına net üzerinden satabilirsin telefoncu ise 400 lira max. tabi bir çoğu almaz bile :)
  • Benim fikrim, (bugün için söylüyorum) omnianın ikinci eline 500 TL vermek yerine, hemen hemen aynı paraya sıfır 5800 alınabilir veya sıfır HTC T3333 Touch2 alınabilir. Biri symbian diğeri de WM işletim sistemine sahip.
    Demek istediğim;
    Telefon fiyatları genelde hızlı bir düşüş içerisinde...
  • 450 YE SATABİLİRSİN
  • Telefoncularla pazarlık edin.. Pahalı bir modeli almak için takas ediyormuş gibi fiyat isteyin.. Bunu 3-5 yerde yapın.. Ortalama bir fikir edinirsiniz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    6 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.