Şimdi Ara

ELİMDEKİ PARAYLA NE İŞ YAPABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

35000TL VE BABAM DA HESABIMA 35000TL YATIRMIŞ...ONU KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.AMA KREDİ FALAN ÇEKSEM 50-35000= 85000TL

NE İŞ YAPILIR? EN AZ %10 20 KARLI VE PARA SÜREKLİ DÖNÜP GERİ GELMESİ LAZIM.

AKARYAKIT İSTASYONU KİRALAYIP ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUM...PARAM YETMİYOR. 250.000TL EN AZ PARAYA İHTİYACIM VAR.

ARABA ALIP SATMAK İSTİYORUM 20-23 E RAHAT SATACAĞIM BİR ARACI 16000TL YE ALAMIYORUM.İCRADA BİLE ALAMIYORUM.

SIFIR ARAÇ SATACAĞIM YİNE PARAM YETMİYOR EN AZ 700.000TL PARAYA İHTİYACIM VAR.

----------------------------------------------------------------

İCRADAN ARAÇ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORUM RAKAMLAR YÜKSEK DÜŞÜREMİYORUM DÜŞTÜĞÜ ZAMAN 3-5 BİR ŞEYLER KALDIRMAYA ÇALIŞACAĞIM.

TÜRKİYE'DE AKARYAKIT İSTASYONU YAPMAK ÇOK MALİYETLİ...GÜRCİSTAN SINIRINDA OTURUYORUM.

RUSYA'DA LPG 0.75-0.85 KURUŞ...RUSYA DA VLADIKAVKAZ TARAFLARINDA LPG İSTASYONU AÇMAYA PARAM YETEBİLİR...NE DERSİNİZ?

BATUM DA BİR HAZIR BİNA KİRALAYIP OTEL İŞLETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM?

NE YAPABİLİRİM SİZE SORAYIM DEDİM?
    ÇARESİZ KALDIM...

YA DA PASO İCRADAN ARAÇLARA TEKLİF VERİP ARAÇLARIN KALMASINI SAĞLAYIP ORADAN KAZANDIĞIM PARAYA AKARYAKIT İSTASYONUMU KURACAĞIM...

SIKINTILI BİR DÖNEMDEYİM? NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ?

• reklam alınır ciddi ciddi (bedava)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakaydin -- 13 Eylül 2013; 15:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

önlerden

ciddi bir şey sordum ama...
  • kullanıcı adına bakmasam ilgiyle takip edecektim konuyu, heyecanlanmıştım
  • çaycı aç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma bır suru şey gelıyor o paraya
  • Reklam alanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ciddi mesajlar icin takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboscan

quote:

önlerden

bence elinden gelyorsa okul yakını bir dükkan kiralayıp tost hamburger yapabilirsin yanına da bir yardımcı alırsın
  • batum da otel fikri olabilir.şartlarını bilmiyorum fakat mantıklı.işletmeci arıyorsan yardımcı olurum.yakında işi bırakıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

önlerden

bence elinden gelyorsa okul yakını bir dükkan kiralayıp tost hamburger yapabilirsin yanına da bir yardımcı alırsın

Okulun içinde kantinlerin ihaleleri oluyor...kantin kiralayıp çalıştırabilirim ama aylık kira çok ama çok yüksek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 13 Eylül 2013; 15:51:39 >

• bim bayiliği almaya ne dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakaydin -- 13 Eylül 2013; 15:52:47 >
  • quote:

bim bayiliği almaya ne dersin

7) Bayilik veriliyor mu?
    BİM tüm mağazalarını şirket bünyesinde açarak işletmesini de şirket çatısı altında sürdürmektedir. Şirketimiz bayilik, şube ya da franchise vermemektedir. Ancak, BİM’e kiralık mağaza yeri önerisinde bulunabilirsiniz. Kiralık mağaza öneriniz varsa lütfen sitemizin Kiralık Mağaza Yeriniz mi Var? bölümünü ziyaret ederek ilgili formu doldurunuz. Sayfaya ulaşmak içintıklayınız.

AYRICA bir marketin içini doldurmak en azından adam gibi iş yapan bir marketin içini 30.000tl ile dolduramazsın.
  • Reklam alınır.
  • turboscan oldugunu görünce girenler
  • 50.000tl kredi çekebiliyorum...

eğer adam gibi fikri olan varsa bana bir zahmet pm atsınlar.
  • dostum senin şuan işin var mı ? aylık kazancın nedir ona göre bişey diycem
  • quote:

dostum senin şuan işin var mı ? aylık kazancın nedir ona göre bişey diycem

babadan aylık 2000tl gelirim var...
  • quote:

35000-35000TL NE İŞ YAPILIR...

35000TL VE BABAM DA HESABIMA 35000TL YATIRMIŞ...ONU KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.AMA KREDİ FALAN ÇEKSEM 50-35000= 85000TL

NE İŞ YAPILIR? EN AZ %10 20 KARLI VE PARA SÜREKLİ DÖNÜP GERİ GELMESİ LAZIM.

AKARYAKIT İSTASYONU KİRALAYIP ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUM...PARAM YETMİYOR. 250.000TL EN AZ PARAYA İHTİYACIM VAR.

ARABA ALIP SATMAK İSTİYORUM 20-23 E RAHAT SATACAĞIM BİR ARACI 16000TL YE ALAMIYORUM.İCRADA BİLE ALAMIYORUM.

SIFIR ARAÇ SATACAĞIM YİNE PARAM YETMİYOR EN AZ 700.000TL PARAYA İHTİYACIM VAR.

----------------------------------------------------------------

İCRADAN ARAÇ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORUM RAKAMLAR YÜKSEK DÜŞÜREMİYORUM DÜŞTÜĞÜ ZAMAN 3-5 BİR ŞEYLER KALDIRMAYA ÇALIŞACAĞIM.

TÜRKİYE'DE AKARYAKIT İSTASYONU YAPMAK ÇOK MALİYETLİ...GÜRCİSTAN SINIRINDA OTURUYORUM.

RUSYA'DA LPG 0.75-0.85 KURUŞ...RUSYA DA VLADIKAVKAZ TARAFLARINDA LPG İSTASYONU AÇMAYA PARAM YETEBİLİR...NE DERSİNİZ?

BATUM DA BİR HAZIR BİNA KİRALAYIP OTEL İŞLETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM?

NE YAPABİLİRİM SİZE SORAYIM DEDİM?
    ÇARESİZ KALDIM...

YA DA PASO İCRADAN ARAÇLARA TEKLİF VERİP ARAÇLARIN KALMASINI SAĞLAYIP ORADAN KAZANDIĞIM PARAYA AKARYAKIT İSTASYONUMU KURACAĞIM...

SIKINTILI BİR DÖNEMDEYİM? NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ?

Sence şu konuyu açtığın yerdeki insanların kaçı kendi işini kuracak yaşta? Sana ne kadar faydası dokunabilir buradaki insanların? 35 bin lira param olsa ve yapacak iş arasam eskişehir, antalya gibi şehirlerde orta büyüklükte bir dükkan kiralayıp sahaf açarım. Neden bunu yaparım çünkü beni mutlu edecek iş bu. Seni mutlu edecek işi de bir tek sen bilebilirsin. Hayatında parayı mutluluk için araç değil amaç yaptığın sürece kaybetmeye mahkumsun. Sana gerçekten üzülüyorum çünkü düşünce şeklini değiştirmediğin sürece hep mutsuz kalacaksın.

• Ciddi söylüyorum şimdiye kadar gördüğüm en ciddi konusu hiç bir yakınma yok sadece fikir almaya gelmiş helal olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.