elimdeki bu iteme immortal basarak ve 3-4 tane de astral alıp +9 denemesı yapmak istıyorum
ne dersınız ve yorumlarınızı beklıyorum?
Dene Dene
İnşallah Şansın İyidir Yoksa Oturur Aglarsın
Dur Önce Hesap Yapalım Sonra Yorum Yaparız :)
Name Magic stone of Astral(Lvl.8) Price46 Silk Quantity 1 Name Magic stone of immortal(Lvl.8) Price46 Silk Quantity 1
Şimdi 3 tane Astral Aldık Diyelim 138 Silk 100Silk=17 YTL dersek 23 YTL Gibi bir Fiyata 3 Astral Alırız
Serverin Nedir Bilmiyorum Fakat Elixsir Weapon Lazım Mesela Bizim Saturn Serverinde Elixsirler Cep Yakıyor 400K en Azından Bundan 20 Tane Alsan 8M Gold +4 Oldugundan Astral Basacaksın Direk İmmortal Eventten Bulmussundur Ondan Dolayı Ona Para Eklemedim
Ve Daha Sonra Düşünelim +7 Oldu Varsayalım (Varsayımları Hic Sevmem )
Baktın Aklında +9 Var Kimisi Yöntem Söyleyecek Sunu Söyle Yap 2 Gün Kasada Beklet Vs
+7 yi Aldın +9 a Denemeye Kalkıstın Bumm Kafanı Vurmaya Kalkma Kafan Kırılır Arkadas Denedi +11 i +12 Denedi Bummm Agladı Yemin Ediyorum
Şİmdi Arkadasım Yorumumuza Dönelim Crit Güzel Phy Güzel Ne Gerek Var +9 A Sen En Güzeli Bunu +7 Ye Tamamlamaya Calıs +9 U Bosver Belki Bir Gün +9 Değilde SUN olur
Sen Kararını Vermissin +9 Diyorsun Ne Desek Bos Ama Denersin Patlarsa Sürekli Basma Biraz Düşünmeden Direk Kasaya Koy Silahını Hic Basma
bu arada lucky stoneyı ne şekılde basmamı istersınız...................her artıda 1 adetmı
yoksu toptan 4-5 tane basıp sonra mı devam etsem
sahsen hıc denemenı tavsıyer etmem en azından elınde +7 sıllahı al baska bıtanesını +9 a dene sonra dostdelı nın dedıgı gıbı aglamak zorunda kalmak ıstemıyosan
quote:
DostDeli
delisin melisin ama yerinde yorumlar yapıorsun bencede +7 makul ama bende de soyle bı hırs var mesala 7 mı sıtedım oldu , 7 ye gecınce 8 de gecıcek gıbı gelıor
not : pre varmı sende bılmıyorum ama 99% sadece senın sansın pre hıkaye , neden mı ? gecen hafta ucuz dıye aldıgım 64 1crt 38% phy blade e bı abımız pre var dıye +5 denemek ıstedı , kasamdakı 32 weap elıxı verdımsonuc , +5 yapamadı , ben buna ınat daha sılahı aldıgım gıbı gıttım dw ye ucuz elıx aradım , bı stallda 5 tane gordum 170 k dan , aldım 5 taneyı , 5 elıxle +5 yaptım 1 kerede , ustune 5str , 120% durabılıty , 30% attack ratıo , block ta bastım 6% gectı , bunların hepsını bı kerede bastım , 5dk ıcınde , sonra crt yı 8 yaptım phy 41% sılah cok ıı oldu , olayı daha pek kımseye soylemedım ama benım bu ılk 5 te 5 ım sanırım hatırlayamadım baska
charın şifresini bana ver girdiğinde +13 olarak görürsün
quote:
Orjinalden alıntı: M£L!H
abi ben pm le attım sana id ve şifreyi. Benim 64 sun u +13 yaparmısın :D lütfeeeenn plss
astral ve imortala vereceğin parayla git gold al.. serverde hazır basılmışları al kurtul..
Yok bee ona diil bana ver ben +26 yapıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Cleric2
quote:
Orjinalden alıntı: M£L!H
abi ben pm le attım sana id ve şifreyi. Benim 64 sun u +13 yaparmısın :D lütfeeeenn plss
BOSPHORUS arkadaşımız 11 elixer ile no astral no immortal 72 +9 xbow basmıştı hatta o xbowuda 245 ytl'e formdan bir arkadaşa satmıştı herşey mümkün ama gerekli olan tekşey şans
geçen hafta 72+4 glaviemi ve 72+5 glaviemi ne astral nede immortal yoktu +7 yaptım oyunda bi cenabetlik vardı heralde gece gazım bitmedi tabi dedim nasılsa 2 tane +7 var bir +9 denemek farz oldu ama pufffffff elde var +7 buna şükür dioruz.
yaklaşık 5 astral 100 eilixir 10 luck stones boşa gitti
her seferındede +4 u geçemedi patladı.........................hazır sinirlenip 0 a duşurdum..
hepsi bittikten sonra ekstra elixir aldım.. 2 adet 72 lık glavıe vardı.. sırayla 1 ona 1 diğerine bastım..ve sonuç her 2 side +5 olduuuuuuuu...
zaten geneldede + basmada ilk seferlerde yanma fazla olur şans gittikçe artıyor galıba...
ama neyse +5 takılıyorum şimdilik
server pasifik
benimde şansım genelde eldeki avuçtakini tükettiğimde döner silahı +5 yapabilmek için bütün luckyları elixirleri tükkettim son kalan elixir ve parayla lucysiz +5 yaptım zira kalkanda o şekilde oldu hatta bastığım bütün %100 blue lar hep son stonede basmışdır.
bu arada 3 -3 tane astralla +9 denenmez şansın varsa astralsızda yaparsın +4 yapmanın bi zorluğu yok çünkü. ama bi yanmaya başlarsa 3- 4 astraldan fazlası gerekir bu arada 4 astral ı tek seferde basmıcaksın 1 astral basıp 1 immortal bırakıcaksın sora zorlıcaksın yandımı tekrar astral yapcan böylece 4 astralı bi seferde basıp 4 tane immortal almak zorunda kalmassın zira silah herzaman +5 den sonra yansada kırılmayabilir.
bana sorarsan dene nolcak ki
elindeki ne ilk önce astral ve immortal bas sonra dandik veya işe yaramayan b i itemi al silah olur ring olur
bunu 4 kere ard arda patlat ama 3 kere patlayıp sonradan +1 olursa tekrar 4 kere yakmayı dene 4 kere yaktıgında eğer premiumda varsa inanılmaz şekilde işe yarıor hafta sonu dayım 3 silahını +6 yaptı ne sihirdir ne keramet işi bilende marifet yani
e zaten bende once immortal sonra astral bastım...................
her yanmasında astral özelliği gider ya o zaman bastım zaten astralı
yanlış bir deneme yok yanı
olmadımı olmuyor işte oda bana denk geldı?
ama sonra hiçbirşeysiz 2 silahda ard arda +5 oldu
ilk önce Phy yi yap sonra + yı düşün
arkadaşım alakası yohk ama oluyor ben dün SwoRda +9 bastım +5 di 2 StAdy bastım direk patlamasız +9 oLdu bnce bi dne
Bnce Mokok0 nun dediqi qibi o kadar harcıyacağın paraya qold al serverdan parayla satın aL kafan aqrımaz seçim senin koLay qele
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme