Şimdi Ara

elimdeki itemı 72+4 u +9 denemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  elimdeki itemı 72+4 u  +9 denemek istiyorum

elimdeki bu iteme immortal basarak ve 3-4 tane de astral alıp +9 denemesı yapmak istıyorum

ne dersınız ve yorumlarınızı beklıyorum?

• Dene Dene

İnşallah Şansın İyidir Yoksa Oturur Aglarsın

Dur Önce Hesap Yapalım Sonra Yorum Yaparız :)

Name Magic stone of Astral(Lvl.8) Price46 Silk Quantity 1
    Name Magic stone of immortal(Lvl.8) Price46 Silk Quantity 1

Şimdi 3 tane Astral Aldık Diyelim 138 Silk 100Silk=17 YTL dersek 23 YTL Gibi bir Fiyata 3 Astral Alırız

Serverin Nedir Bilmiyorum Fakat Elixsir Weapon Lazım Mesela Bizim Saturn Serverinde Elixsirler Cep Yakıyor
    400K en Azından Bundan 20 Tane Alsan 8M Gold
    +4 Oldugundan Astral Basacaksın Direk İmmortal Eventten Bulmussundur Ondan Dolayı Ona Para Eklemedim

Ve Daha Sonra Düşünelim +7 Oldu Varsayalım (Varsayımları Hic Sevmem )

Baktın Aklında +9 Var Kimisi Yöntem Söyleyecek Sunu Söyle Yap 2 Gün Kasada Beklet Vs

+7 yi Aldın +9 a Denemeye Kalkıstın Bumm Kafanı Vurmaya Kalkma Kafan Kırılır Arkadas Denedi +11 i +12 Denedi Bummm Agladı Yemin Ediyorum

Şİmdi Arkadasım Yorumumuza Dönelim Crit Güzel Phy Güzel Ne Gerek Var +9 A Sen En Güzeli Bunu +7 Ye Tamamlamaya Calıs +9 U Bosver Belki Bir Gün +9 Değilde SUN olur

Sen Kararını Vermissin +9 Diyorsun Ne Desek Bos Ama Denersin Patlarsa Sürekli Basma Biraz Düşünmeden Direk Kasaya Koy Silahını Hic Basma

• bu arada lucky stoneyı ne şekılde basmamı istersınız...................her artıda 1 adetmı

yoksu toptan 4-5 tane basıp sonra mı devam etsem
  • sahsen hıc denemenı tavsıyer etmem en azından elınde +7 sıllahı al baska bıtanesını +9 a dene sonra dostdelı nın dedıgı gıbı aglamak zorunda kalmak ıstemıyosan
  • quote:

DostDeli

delisin melisin ama yerinde yorumlar yapıorsun
    bencede +7 makul ama bende de soyle bı hırs var mesala 7 mı sıtedım oldu , 7 ye gecınce 8 de gecıcek gıbı gelıor

not : pre varmı sende bılmıyorum ama 99% sadece senın sansın pre hıkaye , neden mı ?
    gecen hafta ucuz dıye aldıgım 64 1crt 38% phy blade e bı abımız pre var dıye +5 denemek ıstedı , kasamdakı 32 weap elıxı verdımsonuc , +5 yapamadı , ben buna ınat daha sılahı aldıgım gıbı gıttım dw ye ucuz elıx aradım , bı stallda 5 tane gordum 170 k dan , aldım 5 taneyı , 5 elıxle +5 yaptım 1 kerede , ustune 5str , 120% durabılıty , 30% attack ratıo , block ta bastım 6% gectı , bunların hepsını bı kerede bastım , 5dk ıcınde , sonra crt yı 8 yaptım phy 41% sılah cok ıı oldu , olayı daha pek kımseye soylemedım ama benım bu ılk 5 te 5 ım sanırım hatırlayamadım baska

elimdeki itemı 72+4 u  +9 denemek istiyorum

• charın şifresini bana ver girdiğinde +13 olarak görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: M£L!H

charın şifresini bana ver girdiğinde +13 olarak görürsün

abi ben pm le attım sana id ve şifreyi. Benim 64 sun u +13 yaparmısın :D
    lütfeeeenn
    plss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astral ve imortala vereceğin parayla git gold al.. serverde hazır basılmışları al kurtul..
  • Yok bee ona diil bana ver ben +26 yapıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Cleric2

quote:

Orjinalden alıntı: M£L!H

charın şifresini bana ver girdiğinde +13 olarak görürsün

abi ben pm le attım sana id ve şifreyi. Benim 64 sun u +13 yaparmısın :D
    lütfeeeenn
    plss

• BOSPHORUS
    arkadaşımız 11 elixer ile no astral no immortal 72 +9 xbow basmıştı hatta o xbowuda 245 ytl'e formdan bir arkadaşa satmıştı herşey mümkün ama gerekli olan tekşey şans
  • geçen hafta 72+4 glaviemi ve 72+5 glaviemi ne astral nede immortal yoktu +7 yaptım oyunda bi cenabetlik vardı heralde
    gece gazım bitmedi tabi dedim nasılsa 2 tane +7 var bir +9 denemek farz oldu ama pufffffff
    elde var +7 buna şükür dioruz.
  • yaklaşık 5 astral 100 eilixir 10 luck stones boşa gitti

her seferındede +4 u geçemedi patladı.........................hazır sinirlenip 0 a duşurdum..

hepsi bittikten sonra ekstra elixir aldım.. 2 adet 72 lık glavıe vardı.. sırayla 1 ona 1 diğerine bastım..ve sonuç her 2 side +5 olduuuuuuuu...

zaten geneldede + basmada ilk seferlerde yanma fazla olur şans gittikçe artıyor galıba...

ama neyse +5 takılıyorum şimdilik

server pasifik
  • benimde şansım genelde eldeki avuçtakini tükettiğimde döner silahı +5 yapabilmek için bütün luckyları elixirleri tükkettim son kalan elixir ve parayla lucysiz +5 yaptım zira kalkanda o şekilde oldu hatta bastığım bütün %100 blue lar hep son stonede basmışdır.

bu arada 3 -3 tane astralla +9 denenmez şansın varsa astralsızda yaparsın +4 yapmanın bi zorluğu yok çünkü. ama bi yanmaya başlarsa 3- 4 astraldan fazlası gerekir bu arada 4 astral ı tek seferde basmıcaksın 1 astral basıp 1 immortal bırakıcaksın sora zorlıcaksın yandımı tekrar astral yapcan böylece 4 astralı bi seferde basıp 4 tane immortal almak zorunda kalmassın zira silah herzaman +5 den sonra yansada kırılmayabilir.
  • bana sorarsan dene nolcak ki
  • elindeki ne ilk önce astral ve immortal bas
    sonra dandik veya işe yaramayan b i itemi al silah olur ring olur

bunu 4 kere ard arda patlat
    ama 3 kere patlayıp sonradan +1 olursa tekrar 4 kere yakmayı dene 4 kere yaktıgında eğer premiumda varsa inanılmaz şekilde işe yarıor hafta sonu dayım 3 silahını +6 yaptı
    ne sihirdir ne keramet işi bilende marifet yani
  • e zaten bende once immortal sonra astral bastım...................

her yanmasında astral özelliği gider ya o zaman bastım zaten astralı

yanlış bir deneme yok yanı

olmadımı olmuyor işte oda bana denk geldı?

ama sonra hiçbirşeysiz 2 silahda ard arda +5 oldu
  • ilk önce Phy yi yap sonra + yı düşün
  • arkadaşım alakası yohk ama oluyor ben dün SwoRda +9 bastım +5 di 2 StAdy bastım direk patlamasız +9 oLdu bnce bi dne
  • Bnce Mokok0 nun dediqi qibi o kadar harcıyacağın paraya qold al serverdan parayla satın aL kafan aqrımaz seçim senin koLay qele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.