Şimdi Ara

Elimde Tarihi Eser VAR! Kim Anlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 30 sene önce yerin altından bulunmuş olabileceği söylenen bir bronz bileklik var. Yılan başlı. İsteyen özelden resmini gönderebilirim. Fakat nereye götüreceğimi ve kaç para edeceğini bilmiyorum. İlgilenen veya konu hakkında bir şeyler bilen biri var mı? Kaçak yollardan satmayı düşünmüyorum. Ederini öğrendikten sonra müzeye teslim edeceğim veyahut aile yadigarı olduğu için bende kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 12 Eylül 2017; 19:30:32 >

• Müzede çalışan bir arkadaşım var yardımcı olabiliirm istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrobat83

Müzede çalışan bir arkadaşım var yardımcı olabiliirm istersen.

Olabilir fakat müzeye getir karbon testi yapacağız gibi bir yol izlemek istemiyorum. Çünkü Türkiye'de hiç bir şeyin hakkı verilmiyor. Haliyle elimdekinin değerinden aşağısına kimseye vermem. Aile yadigarı...
  • Pençe_ kullanıcısına yanıt
    böyle gömülere ilgi duyan kaçakçı çok var
    onları bir şekilde bulup göstereceksin,o kişiler güvenilir olacak
    abimle ben,yeraltından 1 tane vazo bulmuştuk,İstanbulda bir şebeke bulduk,eğer 1000 senelikse 350.000 dolar ediyor dediler.Heyecanladndık tabi
    neyse biz adamlarla telefonla konuşurken bile,her seferinde farklı telefon kullanıyoruz,dinlemeye takılıp yakalanmayalım diye.
    neyse özel bir araba tutup,İstanbula gittik adamlar gözümüzün önünde bir sürü aletlerle baktılar filan..ama 30 senelik çıktı :(((5 kuruş etmez dediler,sinirden dışarda duvara vurup kırmıştık.
  • Senelerdir bu işlerle uğraşan ve tarihi eserden anlayan arkadaşım var.

İstersen pm ile resmi at,göstereyim ona

Değerini fiyatını filan herşeyi söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmini bi gönder, arkadaş defineci bi göstereyim
  • Bimer + cimer + bilisim suclari + mahalle karakolu + cumhuriyet savciligina bildirdim. Hayirli olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yer altindan bulunmussa aile yadigari degildir, satmaya calisirsan suc islemis olursun. Bu konu da kanit olur. Gecmis olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölgede bulundu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer malzeme arkadaşında, dostunda, akrabanda falansa hiç uğraşmayalım lakin bizzat sendeyse, yani tam tabiriyle; malzemeye tutabiliyorsan kağıda bugünün tarihini yazıp malzemeyle beraber fotoğrafı pm olarak bana yolla. Ederini, iş yapıp yapmayacağını, kaynağını sana söyleyeyim. Kafana yatarsa satalım.

• 5 lira veririm kargo senden
  • Hocam facebookta gömü hazine grupları varsa oralara sorabilirsin :d

Birde onu iyi sakla. Yılan başlı olması değerini çok arttırır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Yer altindan bulunmussa aile yadigari degildir, satmaya calisirsan suc islemis olursun. Bu konu da kanit olur. Gecmis olsun...

Yasalara gore suc. Aslinda suc sayilir mi? Sayilmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Molotov Cocktail

Eğer malzeme arkadaşında, dostunda, akrabanda falansa hiç uğraşmayalım lakin bizzat sendeyse, yani tam tabiriyle; malzemeye tutabiliyorsan kağıda bugünün tarihini yazıp malzemeyle beraber fotoğrafı pm olarak bana yolla. Ederini, iş yapıp yapmayacağını, kaynağını sana söyleyeyim. Kafana yatarsa satalım.

Kaçak yollardan satmayı düşünmüyorum. Sadece ederini öğrenmek istiyorum. Obje elimde değil fakat istediğin resmi çektirebilirim sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 12 Eylül 2017; 19:40:38 >
  • Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Ergen arkadaşlar yazmasın. Bir kaçı yazıyor bilgi sahibiyim filan diye boşuna kendinizi düşürmeyin.
  • Benim de elimde bi hayvan derisinden cüzdan var içinde oyulmuş taşlar var. Nasıl değerlendirebilirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.