Şimdi Ara

Elimde Olan PSP 3004 İle Ne Yapsam Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satmak istemiyorum çünkü zamanında resim yarışmasından üstün derece alıp kazanmıştım. Yazılımı kırdırmıştım. Aslında pil vs ile yeniden çalışır hale gelir fakat ben biraz daha taşınabilir bilgisayar gibi bir şeye çevirmek istiyorum belki boş zamanım olursa C/C++ ile bir şeyler yapabilirim. Çok güzel makine yıllar geçmesine rağmen çok kaliteli bir şey.

Daha etmedim. Yeni iş bulunca edeceğim. Bu boşluk anca kriptodan edeceğim gelir ve pasif gelir yolları inşa ettiğimde olur. Kafam boşken daha üretken olurum genelde.

Bu işe ciddi ciddi elektronik alt yapısı eklemek lazım. Wifi standartları çok eski ve zayıf, video iletimi içinde çok güçsüz. Kafamda çok manyakça bir şey var ama ciddi ciddi boş zaman lazım.

• Mesela koruda aylak aylak sırtında 20 kiloluk yükle hamal gibi ortalıkta dolaşmak, yağmurda donuna kadar ıslanmak yerine, bu cihaza kafa yormayı deneyebilirsin... atıyom, her gün 1-2 saat ayırmak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Haziran 2025; 0:0:57 >

Onlar spor için gerekli. Vücudun dayanıklılığını arttırıyor senin aylak aylak dediğin şeyin ne kadar faydası var bunu bilmiyorsun. Haftanın 5 günü evden çalışan birisi yürümezse, hareket etmezse kas kaybına uğrar.

Ben aktif yüzüyorum, yürüyüş ve koşu yapmam gerek bu iş için. Yoksa ciğerlerim küçülür.

1-2 Saat bu makineye ayıracağım zamanı daha farklı projelere ayırırım. Zaman çok kıymetli benim için şu an. İşte akademik ortamdan kastım bu. Yeni şeyler öğretecek bir yer.

Fakat malum sistem zamanımı çalmaktan başka bir şey yapmıyor. Mühendisliğe yükselsem yine yazılım geliştiricisi olup boya ustasından farksız bir yerde çalışacağım, yazılımcı olmanın boya ustasından farkı yok ek olarak. Sadece para fazla. Özgür değilsin yine. Kafayı yedirtiyor bu bana. Özgürlük lazım.

Hayatımda en nefret ettiğim şey başkasını zengin etmek için çalışmaktır. Kendime çalışmak istiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 16 Haziran 2025; 0:6:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.