Şimdi Ara

Elimde 1 kilo kadar bakır tel var bunları eritip.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim kapasitem senin hayal gücüne sığmaz.neyse hele sen bi askere git bakalım sürterler elbet burnunu.görürsün orada ebenin kapasitesini.Ama pardon sen binbaşı olarak gidiyordun değilmi askere heheh..

Sadi ne demiş:
    "Cahil için susmaktan daha iyi bir şey yoktur". Ne güzel de söylemiş ama nafile.. hala konuşuyorsun..
  • Ayrıca okuduğunuda anlayamıyorsun heralde bir daha oku bakalım ne yazmışım???
    Dediğin gibi "Çekirdek üzerinde kaç tane pin var ki" mi yazmışım yoksa
    ''sen bunu işlemciye taksan sadece pinlerden 2-3 tanesi çekirdeğe gelir''mi yazmışım. okuduğunu anlamaktan acizsin birde bana kapasiteden bahsediyorsun.

Ayrıca ben bunları yazdığımda açılan resim aşağıdaki resimdi

Elimde 1 kilo kadar bakır tel var bunları eritip..
  • yorumsuzsun...
  • lam barış(heavyweight) gene ortalığı karıştırdın [deal][bye]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by dieselbull</i>
    <br />1) erginates olayın buraya sürüklenmesine neden olan şiracı lafını atan sensin. 2) mahalle kabadayılığına döken sensin 3)bu laflar foruma ,sana ve pol e hiç yakışmamış
    kocakomutanalar bizahmet siliversin artık uygunsuz postları
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

1)Olayı net bilmiyorsun ve şiracının da kötü birşey olmadığını bilmiyorsun şira=''üzüm suyu'', şiracı=''üzüm suyu satan adam'' demektir.ve bu küfür değildir.
    2)Mahalle kabadayılığına dökülen bişey yok. sana eşşolusu deseler ne cevap verirdin???
    3)Bu tür lafların foruma yakışmadığının farkındayım ancak kime ''eşşolusu'' deseler cevap verir heralde.En azından ben cevap veririm.

• Konuyu kilitlememin sebebi belli sanırım...

Lütfen biraz daha sakin olalım arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guest

evet arkadaşlar bir hafta çabamla 1 kilo bakır tel çıktı bizim depodan.. bunları erittirip bir kalıba döktürsem 1 kiloluk manyak bir sogutucu yapabilirmiyim petekli olması şart değil buyuk bir kalıp bakır ve tepesinde 80 lik bir fan düşünelim .. nasıl olur? sogutma nasıl olur? veya bu eritme işini kalıp olayını kim nerede yapar?[frndsp]

bakırı eritmek için
    Elimde 1 kilo kadar bakır tel var bunları eritip..

FeCl3 maddesi. gerekiyormuş pratiği olan başka bildikleri olan varmı

ben baskı devre yaparken plaketi tuzruhu perhidrolle eritiyorum. şimdi bu asitli sıvıdan nasıl tekrar bakır elde ediliyor? merak ettim şimdi. ben genellikle lavobadan döküyorum. bu kadar değerli bir şey ise geri kazanıp biriktireyim.

• Dostum çok masraflı işe giriyosun bence sen o bakırları hurdacıya sat bakırın kilosu 25 ytl bu paranın üzerine yapacağın masrafı ekle ve git firebal.net ten thermalrayt ultra 120 extrem soğutucu al bide silverstone fan al çanavar gibi olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihogmen

Dostum çok masraflı işe giriyosun bence sen o bakırları hurdacıya sat bakırın kilosu 25 ytl bu paranın üzerine yapacağın masrafı ekle ve git firebal.net ten thermalrayt ultra 120 extrem soğutucu al bide silverstone fan al çanavar gibi olsun

4 sene evveldi. artık almıstır kesin biseyler
  • bakırı hurdacıya satarak erit artık parasına ne edere al ona göre bi soğutucu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.