mouse tutuyorum 2dk sonra kaldırdığımda sırılsızlam bardağa dök iç yani.
Kaç tane pc parçası bozuldu elimde ıslak diye :D
aslında kızlar elimi sıkıyor çok yumuşak diyip tekrar sıkıyor orası güzel
varmı başka benim böyle olan.. ??
Arkadaşım bu sorun ter bezlerinin çok çalışmasından kaynaklanıyor. Etrafımda test çözerken rahatsız olan falan toplumda çok rahatsız oluyolar el sıkışamıyosun diyolar. Bunun için ameliyat varmış ama bir araştır istersen.
evet bnmde boyle br problemim var tum elimn derisi soyulmustu krem filan verdi doktor srdm gecti düzeldi xD
@ImNoTReaL kremin adı ne?
aynı sorun bendede var yaklaşık 1 yıldır çözümü nedir ?
benim ellerim hep terler ama genellikle en çok sabah ve okulun ilk dersi ve yazı yazmaya başladığımız zaman ben birçok yöntem denedim sonuç alamadım daha önce eczaneden kursept adında krem aldım kullandım etki göstermedi.Sonra doktora gittim,doktor bazı formüller içiren ilaç yazdırdı eczane de o karışımı yaptı alkol gibi birşeydi elini 5 dk tutuyorsun o sıvı içinde ellerin kupkuru oluyor,ama ben okulun başlamasından önce denedim iyi gibiydi ama yazı yazmaya başladığımda yine etki göstermedi.Bu sıvıyı küçük sprey haline getiriyorum ara sıra elime sıkıyorum.Neyse bunu geçtim ardından Tereson adında eczaneden 50 liraya türk yapımı sprey aldım.O da fayda etmedi.Geceleri sıkıyorum sabah kupkuru ama okulda fırt.Bunlardan başla nice antitepresanlar da kullanmadım değil...
En kesin çözümü ufak bir operasyon el terlemesi için sanırım. Ablamda da böyle bir sorun vardı. İlaç, krem, özel yapım sprey falan kullandı fakat fayda etmedi. Özel bir hastanede ufak bir operasyon geçirdi. Koltuk altından ter bezlerine giden damarlara sanırım kelepçe takıldı. Şuan hiçbir sorunu yok.
aynı sorun bu forumdaki birindede vardı o ameliyat oldu geçti. Benm bi arkadaşımdada var oda ameliyat olmayı planlıyor onunki ama biraz daha az galiba sana göre bardağa dökülcek kadar değilde çok susayınca elini yumruk yapıp 5-6 damla su içilecek kadar oluyordu
koltuk altı bezlerinden küçük bir operasyon ile bu durumdan kurtulabilirsin.. bu kadar rahatsız edici seviyedeyse doktora gitmeni tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme