Line 1 le line 2 nini farkını biri açıkalyaiblirmi boss bakımında birinde spawn olmuomu falan filan.
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
Line 1 le line 2 nini farkını biri açıkalyaiblirmi boss bakımında birinde spawn olmuomu falan filan.
Line2'de yaratıkları kestiğinde daha fazla soul point alıyorsun. Quest yapmak için line2 de kal. Line1 de pvp için sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Delling
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
Line2'de yaratıkları kestiğinde daha fazla soul point alıyorsun. Quest yapmak için line2 de kal. Line1 de pvp için sanırım.
Onu bende biliom karedşim bosslar icin bi açıklama var onun ne oldupunu öğrenmem lazım.
Oyunu ben BOİ ye benzettim onu da beğenmemiştim.Ayrıca başlangıçta yaratık öldürmek bu kadar zor olmamalıydı.1 yaratık 1 dk sürüyor resmen.Oyun benim için baştan kaybetti.Size iyi oyunlar.
Göründüğü kadar etkileyici bir oyun değil.Beta keyleri için uzun süre beklemiştim hevesle fakat hayal kırıklığıydı.
Oyundaki bug sayısının fazla olması çok sorun olmadı şimdiye kadar ama dünkü faction savaşının da bug yüzünden olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.Oyunla uğraşan da herhangi bir yetkili de gözüme çarpmadı.Şimdilik oynamayı düşünmüyorum.
oyun betadamı arkadaşlar ? eğer betadaysa elinde key olan yollayabilirmi özelden teşekkürler şimdiden
Şu an open beta arkadaşlar. Holy Kingdom ırkında OttoMaN guildimiz açılmıştır. Katılmak isteyenler oyun içerisinde 'G' tuşuna basıp OttoMaN ı bulup başvuru yapabilirler. Başvurunuz yetkili biri tarafından en kısa zamanda değerlendirilicektir. Yardım isteyen arkadaşlar guild üyelerine istedikleri tüm soruları sorarak diledikleri yardımı alabilirler.