Şimdi Ara

Elex Türkçe Yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle Gothic, Risen serisini sevenler ve RPG oyunlarının hastaları için bu oyun bir nimet olmuş. Oyunun yapımcısı da zaten Gothic, Risen serisinin yapımcısı olan Piranha Bytes. @siberarmi nickli arkadaş oyunu çok güzel özetlemiş.

quote:

Açıkçası ben çok beğendim, bayadır aradığım oyun tadını aldım yapımcılar sağolsun. Saati fark etmeden başında oturduğum nadir oyunlardan son yıllarda.

-Dövüş mekanikleri başlarda kötü gelebilir ama sadece alışmanız lazım. Kombolar, savunma, jet pack ve yuvarlanma ilk başlarda zor gelse de öğrenince rahat kontrol ediliyor karakter.
    -Oyuna resmen hiç olarak başlıyoruz. Elimizde boru, üstümüzde pantalon ve tshirt. 9-10 seviye atlamadan ve düzgün eşya bulmadan en basit yaratıklar bile zorluyor. 2 kişiye karşı durma şansımız çok az. Hele düşmanının can barının yanında kuru kafa varsa arkanıza bakmadan kaçın.
    Ama çözüm de basit, ilk başlarda karşımızıa çıkan Duras adlı elemanın görevini bitirince (biraz uzun ve zahmetli) yanımıza geliyor ve 15 - 20 seviye kadar etkisini kaybetmiyor.
    -Silah ve zırh çok etkiliyor savaşın gidişatını. Menzilli silahlarda kuvvetli ama ana silah olarak kullanmak zor ve pahalı. Alb lara ait teknolojik "büyü"lerde var tek kullanımlık. Zorlandığınız düşmanlarda kullanın acımadan.
    -Jet pack hem savaşta hem de keşifte etkili. Eliniz alışında dağları aşa aşa kısaltabiliyoruz yolculukları.
    -Para çok önemli, tam birikti derken yeni bir zırh, yeni bir şema görüyoruz ve sıfırı tüketiyoruz. Ek olarak ileride bir üssümüz oluyor, orayıda geliştirebiliyoruz.
    -Statların direkt büyük bir etkisi yok ama ekipman kullanmak ve skilleri açmak için gerekli. Potionlar ile baya yükseltebiliyoruz kalıcı olarak ama o da para.
    -3 tane taraf var katılabileceğimiz. 3 de baya farklı birbirinden. Clericler Elexi sadece teknoloji için kullanıp, psişik güçlere sahip durumdalar. Berserkerlar Elexi manaya çevirip büyü için kullanıyorlar ve teknolojiye tamamen karşılar. Outlawlar ise her türlü ağır silaha sahipler ve uyuşturucu sayılabilecek ilaçlar ile kendilerini güçlendiriyorlar kısa veya uzun süreli olarak.
    3 tarafında kendi kuralları ve görevleri var. İstekleri doğrultusunda hareket etmezseniz katılma şansınız kalmaya biliyor.
    -Arada getir-götür, 10 tane mutant kes gibi görevler olsa da genel olarak görevler güzel ve çeşitli. 2-3 hatta 5 değişik çözme yolu bulabiliyoruz. Etkileri de hemen hissedilebiliyor.
    -Yaşayan dünya artık PB firmasının en iyi yaptığı şey, her NPC nin bir günlük programı var. İşten bara, bardan gizli sığınağına, oradan da eve gidiyorlar. Canavarlar saldırırsa gerekli şekilde karşı koyabiliyorlar ve genellikle ölüyorlar. Görev veren bir NPCyese hoş olmuyor bu tabii.
    -Ana konusu başlangıç için iyi diyebilirim.İleri de ne olur bilmiyorum. Dünyanın hikayesi ise baya güzel.Geri plan hikayeleri, klan problemleri çok güzel işlenmiş. Modern harabeleri (otel, askeri üs, uzay gemisi) keşfetmek ayrı eğlenceli.

Sonuç olarak günümüz RPGlerinin çoğundan öte bir oyun. Ama önceliğiniz grafik ve animasyon ise sizi Mass Effect: Anromeda'nın harika dünyasına alalım. Ama 30 level boyunca dayak yediğiniz trollü yeni büyü ve silahlarla 2 vuruşta kesmenin dayanılmaz hafifliği ve zoru başarmanın haklı gururunu hissetmek isteyenler için doğru oyun budur.

Çoğu Türk oyuncu bu oyunu duymamış olabilir. İnşallah çevirecek arkadaşlar çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 26 Ekim 2017; 18:12:54 >

• Bu oyuna Türkçe yama gelmesini bende isterim.

Aşağıdaki siteden destek olalım belki Türkçe dili resmi ekleyebilirler.

http://steamcommunity.com/app/411300/discussions/0/1483232961050947238/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bazı oyunlarda, oyun çıktıktan sonra ekstradan dil ekleyebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THQ oyunları için zaten güya yerelleştirmeler olacaktı. Bir kaç ufak çöp oyun dışında yerelleştirme falan olduğu yok. Yani şu oyun tr çıksa benim gibi pek çok Risen ve Gothic hayranı satın alır ancak bu haliyle alıp da ne yapayım oynayamayacağım şeyi.

Orijinalden alıntı: dogukahn

Bu oyunu ancak çevirirse buradaki ekipler çevirir, yoksa Türkçe yamayı unutun. Yerelleştirmeye ihtimal vermiyorum. Keşke beni yanıltsalar, sanmıyorum.

Yerelleştirme olur demedim ki zaten. Olacak olan gönüllü çeviri. Ben sadece bu THQ ile anlaşma yaptık diyenler nerede onu merak ediyorum, üç satır çeviriyi adam tek başına da yapıyor zaten. Adam gibi resmi rpg çevirisi falan gelmedikçe neyleyeyim ben yapılan anlaşmayı.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • horrrrrttttt zart zurt getirin ben çevireyim 

AMD Ryzen 7 7700 / MSI B650 Gaming Plus Wifi / GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti Ghost / G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB 6400Mhz CL32 / KINGSTON KC3000 2TB NVMe M.2 / SEAGATE 1TB / SEAGATE 3TB / CREATIVE Sound Blaster ZX / SENNHEISER G4me Zero / RAZER Blackwidow Ultimate 2013 / RAZER Ouroboros / RAZER Vespula / COOLER MASTER Haf X 942 Black / THERMALRIGHT Peerless Assassin 120SE ARGB / CORSAIR RM650X / LG Ultragear 27GN65R-B
  • her oyunu çeviriyorlar bu oyunu bir çeviriverin ya arkadaşlar

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.