Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: savas.oz

telefonu yere düşürdüm camın üst kısmı çatladı yapabileceğim bişi var mıdır ki canım sıkıldı baya.dokunmatiğnde bi sıkıntı yok

Çok geçmiş olsun dostum.
    m.aliexpress.com
    Online Shop for elephone p7000 touch screen Wholesale with Best Price
    http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=elephone+p7000+touch+screen+

Buradan komple ekran siparişi verebilirsin veya biraz bekle touch screen satışı başlasın daha ucuza alırsın. Gümrüğu dert etme yasaklı ürün değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç günde geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas.oz

kaç günde geliyor

1 ayı bulabiliyor.mademki dokunmatikte sorun yok bir süre idare et bence. Çıkınca sadece ön cam alırsın. Birşey dikkatimi çekti telefonu çok beğenip severseniz el üstünde tutarsanız nazarınız değiyor. Bu yüzden Canım tcl idol X imin başına gelmeyen kalmamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ekranın hassasiyetini artırmayı başardım. Müsait bir zamanımda talepte olursa paylaşırım.

• paylaşırsan seviniriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

Bu arada ekranın hassasiyetini artırmayı başardım. Müsait bir zamanımda talepte olursa paylaşırım.

Özür dilerim düzeldiğini sandıgım şey psikolojikmiş
    Araştırmalar devam ediyor.

• quote:

quote:

Bu arada ekranın hassasiyetini artırmayı başardım. Müsait bir zamanımda talepte olursa paylaşırım.

Özür dilerim düzeldiğini sandıgım şey psikolojikmiş
    Araştırmalar devam ediyor.

peki :D
  • SAR değeri nedir bu telefonun? Elephone sitesine baktım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _---lionel---_

SAR değeri nedir bu telefonun? Elephone sitesine baktım bulamadım

P7000: 0.5 W/kg

• P5000 mi p7000 mi tavsiye edersiniz arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

P5000 mi p7000 mi tavsiye edersiniz arkadaşlar

Performans olarak soruyorsan p7000 p5000'i ikiye katlar. Tasarım olarak soruyorsan hakeza. Yok ben pil amaçlı alıyorum dersen o zaman p5000i tercih edebilirsin. Bu saatten sonra p5000e bakılmaz bence işlemci gpu yaramaz.
  • esmer23s kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler hocam

benim amacım kamerası güzel olması onun dışında zaten çok bi işlem yapmıyorum.

saygılar
    yabancı bir forumdada 0.5 W/kg olarak gördüm fakat birisi "bu değerler gerçek değil" yazmıştı sitede falanda göremedim hocam siz nerde gördünüz acaba bu değerin yazdığını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _---lionel---_

yabancı bir forumdada 0.5 W/kg olarak gördüm fakat birisi "bu değerler gerçek değil" yazmıştı sitede falanda göremedim hocam siz nerde gördünüz acaba bu değerin yazdığını?

Bende bir sitede okumuştum. Resmi bir kaynak yok. Değerler yanıltıcı da olabilir bilemiyorum. Ama şu var, markasız çakma telefonlar haricinde sar değeri 2 yi bulan hiçbir telefon görmedim ben. Kritik eşikte 2 den sonra başlıyor biliyorsunuz. O yüzden çok irdelemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

cevap için teşekkürler hocam

benim amacım kamerası güzel olması onun dışında zaten çok bi işlem yapmıyorum.

saygılar

Önceliğiniz kamera ise şuan yazılımsal sıkıntılar yüzünden p7000 in kamerası çok ta takdire şayan değil. Bu sıkıntıyı halletmiş olan bazı romlarda da ortalama bir görüntü kalitesine ulaşıyor. Yani p7000 alırsanız kamera beklentilerinizi çok üst seviye tutmayın. Bu telefon performans telefonu ucuza performansı yüksek olsun diyenlere daha çok hitap ediyor hocam. son antutu testinde : 45 000 almıştım
    Teşekkür ederim hocam cevap için. p5000 in kamerası daha mı kaliteli ? bir de yeni bir model çıkacak sanırım 21mp li o nasıldır

saygılar
  • p5000 in kamerasını bilemiyorum kullanmadım ama büyük ihtimalle vasatı aşamıyordur. 21 mp kamerası olan wowney henüz piyasaya çıkmadı o yüzden kamerası hakkında kimse birşey söyleyemez. Kamera konusunda lenovo xshot ın iyi olduğunu okumuştum. Kullandığımdan biliyorum samsung galaxy s5 te bu konuda çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmer23s -- 10 Ağustos 2015; 15:25:29 >
    hocam şuan s6 kullanıyorum zaten ama fiyat olarak biraz daha düşük bir cihaz almak istiyorum o nedenle bir araştırma yapmak istedim.tek kamerası iyi olsun gerisi zaten standart cihazların :)

Saygılar
  • O zaman bu ayarda lenovo k3 note var 150 dolar civarı ve kamerası baya bi övgü alıyor ona yönelmelisin.
    k3ün ön kamerası iyi ama arka kamera 8 mpden enterpolasyonla 13 mp yapılmış. yani p7000ini kamerasının ölü hali k3ten iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 10 Ağustos 2015; 17:08:58 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.