teknikk Haklı olduğun konular var haksız olduğun konular var.
Haksız olduğun: Türkçeyi mümkün olduğunca doğru kullanmaya dikkat ediyorum. En azından bildiğim kadarını. Fakat yazarken bazı kelimeleri basmadığımı fark ediyorum. Çünkü yazarken ekrana değil Klavyeye bakıyorum. Zamanım biraz genişse yazdıklarımı dikkatlice okuyor yanlışlarımı düzeltmeye çalışıyorum değilse gözle yüzeysel tarayıp gönderiyorum. Hatam buradan geliyor. Üst konumdada yazdığım gibi İstemsiz klavye hataları değil eleştirdiğimiz.
Haklı olduğun: Bazen sert çıkıyorum ve bu da kırıcılığımı arttırıyor. Fakat Kırıcı olduğumda dikkat et mutlaka bir sebebi var. Bana ilk mesajınıda bu kadar sağduyulu yazsaydın cevap dahi yazmayacaktım. Fakat yazınızda taraf tuttuğunuzu, birni kolladığınızı hissetmem sigortalarımı attırdı.
Her konuda herkesin hemfikir olması mümkün değil. Böyle olmasınıda istemem fikir zenginliği olmaz. Forumun bu bölümünde Konudışı esintilerini görmek beni rahatsız ediyor. Elektronik ciddi bir konudur. Elektronikçilerde Meslekleri söz konusu olduğunda ciddi olmak durumdadırlar. Birinin bir sorduğu soruya kakarakikiri cevap verilmesi zaten "F" Tipi olan sigortamın atması demektir.
Yazdıklarımı okuduğunuzu söylemişsiniz dikkat etmişsinizdir Sorusunu düzgün soran, gerçekten öğrenmek isteyen, çaba sarf etmiş destek isteyen, ciddi olan herkese imkan ve bilgim dahilinde yardım etmişimdir.
Burada size serzenişte bulunması gereken aslında ben olmalıydım. Beni değerlendirirken bana biraz dar bir açıdan baktığınızı düşünüyorum.
Not: "F" sigorta "F" tipi cezaevi ile karıştırılmasın.
Arkadaşlar tekrar teşekkür ediyorum, iki gündür cihazı adam etmeye çalışıyorum dün gecede iş yerinde kaldım, konsolu güzelce açtım zaten plakalar ile sarılmış büyükce bir şey, vidaları çıkarınca plakalar kolayca çıkıyor ve iç donanımla yüzleşiyorsunuz. içinde bir çok modül ve yaklaşık 30 civarı board var. ben modüllerin voltajını ölçtüm ve cam sigortalarını kontrol ettim hatta patlamış 2-3 cam sigorta bulup değiştirdim. kartların yerlerine tam olarak oturup oturmadığını ve kablo bağlantılarınıda takip ederek kontrol ettim, dökümanlarda bulunan çözüm yöntemlerini uygulamaya çalıştım. ancak zaten kartları teknik olarak kontrol ve tamir edecek bilgiye sahip değilim bunun hiçte kolay olmadığını sizin sayenizdede öğrendim, çok teşekkürler. Daha sonra gördüğüm şeyleri not edip güzelce temizlik yaptım içinde, lakin bol miktarda toz çekiyor bu cihazlar malumunuz. sonrada güzelce tekrar eski haline getirdim, büyün bunlarda herşeye dikkat ettim. ancak kendi problemimi çözemedim, şu durumda servis elemanını beklemek düştü bana. sanırım 10 şubat gibi türkiyede olacak bir mühendis gelip bakacak ama ben yinede o tarihe kadar araştırıp çözümü bulmaya çalışacağım elimdeki bilgiler ile yurt dışında bu cihazı kullananlara sorunumu anlatacağım belki yinede bulabilirim.
Bütün amacım tüm iyi niyetimle işimi en iyi şekilde yapabilmek, biliyorumi buradaki bütün arkadaşlarım böyle. eğer bir gelişme olursa yine sizinle paylaşacağım. Bu arada ben yinede güzel bir avometre alayım kendime çünkü voltajı ölçerken filan lazım oluyor :-)) arkadaş fluke markasından bahsetmiş ben ona bir bakayım.
saygılarımla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme