Şimdi Ara

Elektronik ürünlere ek vergi uygulamasında geri adım atıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek başlarına iktidar olsalardı görürdüm ben o geri adımı

• quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

tek başlarına iktidar olsalardı görürdüm ben o geri adımı

Bu vergi için bahane değil. Deprem vergisini çabuk unutmuşsun galiba. Bu vergi Koalisyon hükümetinde olmuştu.

• Yine de A.B.V vestel..
  • seçim için yapılmış bir adım olduğunu düşünüyorum,erken seçime hazırlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09tek başlarına iktidar olsalardı görürdüm ben o geri adımı
    Bu vergi için bahane değil. Deprem vergisini çabuk unutmuşsun galiba. Bu vergi Koalisyon hükümetinde olmuştu.

seçim dönemi olmasaydı aynı geri adımı atacak mıydı? seçim olmasaydı tek başlarına iktidar olsalardı yine vergiye yükleneceklerdi

ülkede toplanan vergilerin nerelere gittiğini herkes görüyor; yada görmek isteyen herkes

• Ben her ihtimale karşı vestel'e boykotumu kendim ve etki edebildiğim çevre üzerinden sürdürüyorum. Şu ana kadar kısa sürede bir TV, 1 klima, 1 buzdolabı zarar verebildim.

• quote:

Ümidimizi kaybetmeyelim. Belki yeni vergiler tekrar seçimden sonra CHP + MHP + HDP koalisyonun sonrası gelir.

Fetoya özlem duyuyordunuz, Oslo'da birileriyle masaya oturup açılım saçılım yapıyordunuz. Noldu?
    Karı kocalar arasında olur böyle şeyler.
  • quote:

quote:

Evet deprem vergisi koalisyon zamani depremde zor durumdakilere yardim etmek icin getirildi ancak o para duble yollara yandaslara akitildi van depreminde yine yardim sever halki yoldular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAslÜmidimizi kaybetmeyelim. Belki yeni vergiler tekrar seçimden sonra CHP + MHP + HDP koalisyonun sonrası gelir.
    1. Öyle bir koalisyon olmaz 2. Demek şimdiye kadar geçirilen vergilerden baya memnunsun

1. Peki senin seçim tahminin nedir?
    2. Evet çok memnunun. bu güne kadar beni en çok memnun eden vergi ise DSP + MHP + ANAP hükümeti tarafından getirilen deprem vergisiydi. o günden bugüne kadar beni mutlu edebilecek bir vergi daha gelmedi. elektronik vergisi beni heyecanlandırmıştı ama olmadı. ne yapalım, sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09tek başlarına iktidar olsalardı görürdüm ben o geri adımı
    Evet deprem vergisi koalisyon zamani depremde zor durumdakilere yardim etmek icin getirildi ancak o para duble yollara yandaslara akitildi van depreminde yine yardim sever halki yoldular.

sen inandın mı gerçekten onun deprem için alınan vergi olduğuna. alınan hiçbir vergi tek bir konu için kullanılamaz. istesen de kullanamazsın.

• quote:

quote:

Deprem vergisi 1 yıllığına çıkmıştı. Sonra 1 yıl daha uzatıldı. Sonra Mevcut partimsi başa geldi vergi kalıcı oldu. Her yanlış icraatı yapan kadar devam ettiren de suçludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09 tek başlarına iktidar olsalardı görürdüm ben o geri adımı
    Deprem vergisi 1 yıllığına çıkmıştı. Sonra 1 yıl daha uzatıldı. Sonra Mevcut partimsi başa geldi vergi kalıcı oldu. Her yanlış icraatı yapan kadar devam ettiren de suçludur.

evet hatayı devam ettiren de hatalıdır. ancak vergiyi kalıcı yapan hükümet koalisyon hükümetidir. gerçeği saptırmaya gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09 tek başlarına iktidar olsalardı görürdüm ben o geri adımı

İthalat vergileri uluslararası arası ticaret kuruluşu olan dünya Ticaret örgütünün kurallarına tabidir.bir ülke kafasına göre bu vergileri gereğinden fazla uzatamaz.bağlayıcı hükümler mevcut.bahsedilen deprem vergisi sadece ülkemizi ilgilendiren bir vergi olduğu devlet maalesef istediği tasarrufu yapmakta serbest.yani bu ek vergi gelse bile kalıcı olmaz.bilginize.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl Ümidimizi kaybetmeyelim. Belki yeni vergiler tekrar seçimden sonra CHP + MHP + HDP koalisyonun sonrası gelir.
    Fetoya özlem duyuyordunuz, Osloda birileriyle masaya oturup açılım saçılım yapıyordunuz. Noldu? Karı kocalar arasında olur böyle şeyler.

Benim IQ seviyem alakayı anlamaya yetmedi. o yüzden cevap veremeyeceğim.

• vergileri savunabilen kitleyi gördükten sonra diyecek fazla söz kalmıyor aslında

ermenisatan'da elektrik zammı protestolar sonrasına geri alındı hatırlarsanız (ermenistan'ı savunduğum için değil örnek olduğu için yazdım)

fakat bu ülkede hakkını aramak için protesto yapsan direkt "vatan haini" damgasını yersin

halk her zaman ülkeleri yönetenlerden güçlüdür

uyan be arkadaş artık uyan! paran değersiz, vergiler almış başını gidiyor (cep telefonu vergileri her şey içinde %45-50 gibi) yani bir cihaz da devlete alıyorsun ama yine de ülkeyi yönetenlere toz kondurmuyorsun.

• Bakıyorum bundan mutsuz olmuşlar ben şunu anladım bu Ülkede iyi bir şey yapsan da kötü bir şey yapsan da eleştiriliyorsun yani hobi olarak eleştiriciler tonla bu ülkede.

• quote:

vergileri savunabilen kitleyi gördükten sonra diyecek fazla söz kalmıyor aslındaermenisatanda elektrik zammı protestolar sonrasına geri alındı hatırlarsanız (ermenistanı savunduğum için değil örnek olduğu için yazdım)fakat bu ülkede hakkını aramak için protesto yapsan direkt vatan haini damgasını yersinhalk her zaman ülkeleri yönetenlerden güçlüdüruyan be arkadaş artık uyan! paran değersiz, vergiler almış başını gidiyor (cep telefonu vergileri her şey içinde %45-50 gibi) yani bir cihaz da devlete alıyorsun ama yine de ülkeyi yönetenlere toz kondurmuyorsun.

Bu sefer yorumunu na katılıyorum. Hangi hükümet tarafından getirilirse getirilsin vergilere karşı çıkılmalı. önceki yorumlarım sadece vergi ile dalga geçmek içindi. O yüzden Kominizme Evet.

• Erken seçim öncesi seçmene ümit vermek için söylenen şeyler bunlar. Seçilirlerse o zaman görün vergiyi... Kanmayın böyle basit seçim numaralarına lütfen, hangi parti olursa olsun.
  • Turkiye yeni Brezilya olmak uzere, yakinda bizdede Sega Megadrive konsol piyasasini supurmeye baslayacak ahaha

• ee yırtık donlu nihat nasıl yalı alacak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.