Bildirim
Elektronik sözlük tavsiyesi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aşağıdaki iki modeli tavsiye edebilirim. İlk verdiğim modeli kendim kullanıyorum gerçekten çok iyi, ikincisi ise ilk modele göre daha iyi bildiğim kadarıyla.
POLYLINGUA ET-8100 ELEKTRONİK SÖZLÜK
POLYLINGUA TEST 406 KONUŞAN SÖZLÜK+SORUBANKASI
-
djinn_inc ilgin için teşekkür ederim hemşerim, bende eskişehirliyimde.
Bundan baya önce, lise yıllarında bir polly sözlüğüm olmuştu.1 ay içerisinde ekranında çizgi hatası meydana geldi.bende geri yolladım garantiye, ancak geri yollama süresi içerisinde sözlüksüz kaldım.yolladıkları sözlüktede tekrar aynı hata oluşunca polly markasına karşı
bende bir kızgınlık oldu. bu yüzden polly sözlük almaya pek sıcak bakmıyorum.aynı hata arkadaşımında başına gelmişti.
belki şimdi sağlam mal yapıyo olabilirler ancak o zamanki üretim hataları beni pollyden soğuttu.
Çok yakın bir mühendis arkadaşım 1 senedir Engstar ES700 kullanıyor ve çok memnun .banada önerdi, son günlerde bütün elektronik sözlükleri araştırdım, hakikaten es700ün kelime kapasitesi çok yüksek.fiyatıda muadillerine nazaran uygun. fiyat/performans oranı ve kelime kapasitesiyle şu anda bu ürünü almayı düşünüyorum.sizce bu ürün nasıl?
hepsi buradadaki fiyatıda çarşıdaki piyasa fiyatına nazan uygun gibi.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=288724&productid=ofisdehaes700
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıynasık -- 28 Haziran 2008; 0:22:57 >
-
ben ingilizce öğretmeniyim.1 senedir Engstar Es700 kullanıyorum
kelime kapasitesi çok yüksek.fiyat performans ürünü olarak tavsiye ediyorum bence düşünmeden al arkadaşım . -
Engstar es700 aldım dün elime geçti.1 gündür karıştırıyorum.
kasası gayet sağlama benziyor. kelime kapasiteside yüksek şu an için işimi görüyor memnunum.
-
bana kaliteli rusça türkçe elektronik sözlük önerebilirmisiniz fiyat 250 ye kadar olur -
elekronik sözlük kullan mühendis arkadaşlarımız tavsiyelerini bekliyoruz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X