Şimdi Ara

Elektronik Sigara Likit(sıvı) Karışımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazı müşterilerimden aldığım bilgilere göre bazı likit karışımlarının güzel olduğunu öğrendim.Daha önceden yabancı forumlarda birçok konu ve bilgi olduğunu duymustum fakat bakma gibi fırsatım olmadı.Ama sizlerin önerileriniz ve fikirleriniz varsa burada bahsederseniz sevinirim.Böylece birçok kişiyi bilgilendirmiş oluruz denememiş olanlar varsa deneme fırsatı olur.

Elektronik Sigara

• Şuanlık aklımda olanlar ;

Menthol + Elma Karışımı: 3 te 2 si elma 3 te 1 i menthol

Maxx Blend + Vanilya: %50 %50 KARISIM CAPTAİN BLACK TADI GİBİ BİR TAT VERİYOR.

Menthol :Genelde tum likitlere uyum sağlıyor :)

Orman meyveleri:Karışım yapılmış zaten bu da güzeldir :)

kiwi muz karışımı: Kiba olarak geçer güzel karışım

vanilya+çikolata karışımı : %50 %50 karışım yaparak güzel bir aroma olur.

elma+vanilya karışımı:%70 elma %30 vanilya

Güzel karışımlar aklıma geldiğinde paylaşıcaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektroniksigara -- 20 Şubat 2013; 10:30:08 >
  • sitenizi inceledim. likidlerde nikotin mg seçme seçeneği yok mu? sipariş verdiğimizde kac mg lık geliyor? yoksa hepsi standart mı?

selamlar,
  • Elma+maxx blend+menthol : eşit miktarda elma+maxx blend az miktarda menthol karışımı

Saf tütün ise: Usa mix silver label Dekang

Maxx blend :En çok satılan üründür biraz şekerimsi tütün aromalı marlboro diye satılır. Flavour art

Fruit mix:Karışık meyve çeşitleri Dekang silver label

Melon : Kavun aroması ilk kullandığım likit Meyveli likitlerde vazgeçilmezler arasında Dekang Silver Label

Blackberry : Böğürtlen aroması cok sevilen bir üründür. Dekang Silver Label

Mad Fruit : Enerji Burn aromalı Flavour art
  • Resimli halde görmek isterseniz buraya resimlerini atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektroniksigara -- 6 Şubat 2013; 20:29:00 >
  • FLAVOUR ART LİKİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektroniksigara -- 10 Şubat 2013; 18:03:29 >

• Red Kiwi Avrupada en çok kullanılan cihaz

RED KİWİ Elea Eleo-t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektroniksigara -- 10 Şubat 2013; 18:08:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BUGÜNLERDE DOLDURMA LİKİT SATIŞLARI YAPILIYOR AMAN DİKKAT EDİN ÜSTÜNDE FLAVOUR ART YAZIYOR AMA İTALYAN ÜRÜNLE ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR SAĞLIĞINIZLA OYNAMALARINA İZİN VERMEYELİM.

CİHAZLARDA DA AYNI OLAY MEVCUT HABERİNİZ OLSUN.
  • arkadaslar ben yenı basladım esigaraya. ilk basta elımde dekang USA MIX vardı cok agır geldı. Flavour elma aldım içine kattım güzel bişey cıktı ortaya. ama 4 gundur ıcıyorum ve dekang lıkıtler daha koyu ve daha uzun gıdıyor bence.
  • hugbuhar.com dan alacağınız nbase ve aromalar ile evyap likit yapabilirsiniz arkadaşlar 100ml 20 tl gibi bir fiyata maledebilirsiniz
    likitleri birbirine karıştırırken küçük miktarlarda denemeler yapmak en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.