Şimdi Ara

Elektronik Sigara,E Sigara Yedek Parça ve Likit. Ego CE5,Ego CE6,Ego CE4,Ego T ve Red Kiwi Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
5
Favori
20.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk satış konumu açıyorum Allah utandırmasın. :)
    Elektronik sigarayı bir çok kişi duymuştur. İlk önceleri kullanıcı olarak başladığım ve sonra satışını yapmaya başladığım bu ürünün bir kaç modelini tanıtarak beğeninize sunacağım.
    Bu ürünlerle alakalı bir de ufak bir alışveriş sitem var amatörce, fakat her ne kadar ürün satışı ile ilgili bir konu olsa da site linki vermem yasaktır belki diye sizi siteme yönlendirmeyeceğim. Tüm alışverişimiz ve görüşmemiz bu konu üzerinden olacak.
    Ürünlerin tanıtımına geçmeden önce alışveriş, ödeme ve kargo süreci hakkında bilgi vereyim.

- 150tl ve üzeri alışverişlerde kargo bedeli bana aittir. 150tl altı siparişlerde kargo karşı ödemeli gönderilir, ürünü teslim alırken bu taşıma bedelini kargo görevlisine ödersiniz. (Toplam sipariş 149tl dahi olsa kargo karşı ödemeli gider, aksini kabul edemem. Zira fiyat limitini esnetirsem başa çıkamam sonra.) Ürünler şimdilik UPS Kargo ile gönderilecek, takip numaraları da tarafınıza iletilecektir.
    - Ödemelerde 3 yol sunuyorum sizlere.
    1. Havale/eft ile ödemelerde tarafınıza Garanti Bankası hesap numaramı özelden göndereceğim. Bu ödeme şeklinde %5 indirim yapıyorum.
    2. UPS Kargo ile kapıdan nakit ödeme. Ürünü teslim alırken ürün bedelini kargo görevlisine nakit olarak ödüyorsunuz. Yalnız bu hizmet için kargo şirketi 7,90tl artı kapıdan ödeme hizmeti bedeli kesmektedir Bu yüzden toplam sipariş tutarınıza bu rakam eklenecektir. Artı toplam siparişiniz kapıdan ödeme hizmeti bedeli hariç 150tl ve üzeri ise kargo bedeli taahhüt ettiğim gibi tarafımdan karşılanacak, 150tl altı ise müşterinin bulunduğu adrese göre 4,90tl ile 12tl (mobil bölgelerde bu rakam 12tl ya çıkıyor çünkü) arasında kargo taşıma bedeli, toplam ürün fiyatına eklenecektir.
    3. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen arkadaşlar olursa eğer Sanalpazar.com üzerinden bir üyelik alarak bana pm atsınlar onların adına özel satış açarak kredi kartı ile ödeme yapmalarını sağlarım. Fakat bu sitenin her satıştan kestiği komisyon tutarını, toplam ürün bedeline yansıtmak durumundayım.

İade şartları
    Her türlü iade ve değişimde kargo bedeli müşteriye aittir. (Bu konuda tartışmam bile)
    Bu ürünlerin garantisi yoktur ama ben elimden geldiğince gücüm yettiğince her hangi bir aksaklıkta desteğimi vereceğim.
    Fakat atomizere kesinlikle garanti vermiyorum. Çünkü hassas bir ürün olduğu için yüksek oranda kullanıcı hatası yüzünden arızalanmaktadır. Ben bile dilinden anlayana kadar kaç tane atomizer parçaladım hatırlamıyorum :) Zaten çok maaliyetli bir parça da değil. Ayrıca ürünü göndermeden önce bizzat çalışırlığını test edip öyle göndereceğim. Yani kesinlikle çalışmayan bir ürün gelmeyecek tarafınıza. Aksi halde gereği neyse de yerine getiririm zaten.

Ürün ile ilgili olarak yaşadığım kendi tecrübemi anlatmaya çalışayım kısaca.
    Ben 36 yaşındayım. 36 senedir, sigara kullanan annem ve babam sayesinde anne karnından itibaren sigara dumanına maruz kalmış pasif, son 21 senedir de aktif olarak sigara içicisiydim. Aktif içiciliğim dönemimde bir çok kez deneme yapmama rağmen 24 saat bile sigaradan uzak kalabilmiş bir insan değildim. Kelimeler basit gelebilir ama 24 saat bile uzak kalamamış biriyim derken benim gibi sigaraya karşı iradesi bu denli zayıf olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlar. Bir arkadaşım bu elektronik sigarayı uzattı al abi kullan şunu bi dedi. ki o zamanlar yana döne sigarayı bırakmanın çarelerini arıyordum. Çünkü 36 senenin zifir, katran yüklemesi sonuçlarını vermeye başlamıştı ciğerlerimde. Ve ben her gün iki kere para uzatıp ölümümü alıyordum sanki bakkaldan. Yani o ruh halimi anlatamam burada herhalde. Arkadaşım al bir dene dedi. Ben de ümitsiz ümitsiz aldım kullanmaya başladım. 2 saat geçti, 5 saat geçti, 10 saat geçti ve ben canım sigara istedikçe elektronik sigara içtim. İnanın bu satırları yazarken bile o anlar aklıma geliyor yeniden yaşıyorum sanki nasıl duygulandığımı anlatamam. Düşünebiliyormusunuz? o kadar denedim 24 saat bile uzak kalamadım 36 sene sonra ilk defa 24 saat sigaradan uzak kaldım bu ürün sayesinde. Ve bir 24 saat daha! Ve bir 24 saat daha! Tam 3 ay oldu. 1 tane sigara dahi yakmadım bu zamana kadar. :) Sanki hayata yeniden başladım. O çoşkuyu o mutluluğu şu an bile tarif edebilmem imkansız. Akabinde ben de kendi çapında ticaretle uğraşmış biri olarak koştum arkadaşın yanına. Bu ürünü satmalıyım daha fazla kişiye ulaştırmalıyım dedim velhasılı da karşınızdayım. :)
    Bu ürün sigarayı kesin bıraktırır demem diyemem. Her halükarda kişinin kendi iradesi esastır ama sizi o pis illetten uzaklaştırdığı kesin.
    Zira kesin bıraktırır diyebilmem için bu elektronik sigarayı da bırakmam gerekir fakat ben halimden memnunum valla.
    Çünkü sağlık ve maddiyat endişesi taşımadan ilk defa bir şeyi keyifle tüttürüyorum. :)
    Her şeyden öte göğüs ağrılarım kalmadı. Nefes tıkanıklığı sorunum yok denecek kadar azaldı.
    Çünkü elektronik sigaradan çıkan duman bir sigara dumanı gibi ağır bir duman değil buhar sadece.
    Yani elektronik sigarada koku sıfır. Etrafını kesinlikle rahatsız etmiyorsun.
    Hatta bir kaç gün sonra sigara içenler bana kötü kötü kokmaya başlamıştı. Dalga geçmeye bile başlamıştım ''üfff çok pis kokuyor bu sigara içenler'' diye. :)
    Elektronik sigarada kullanılan likit içerisindeki nikotin sayesinde de sigaradan uzak kalıyorsun. Zaten bizim bağımlılığımız sigaranın binlerce çeşit zehirine değil nikotine. :) El alışkanlığı desen zaten elektronik sigara bunu da karşılıyor. E daha ne olsun. :)
    Bir de bu işin maddi yönü de var.
    Şu an 1 paket sigara 6,50tl. günde 2 paket sigara içiyordum. Bunun da ayda bana olan maaliyeti 390tl civarı gibi bir rakam.
    Son zamlardan sonra bu rakamlar hakikaten büyük bir külfet insan üzerinde. Şimdi yılbaşından sonra yine zam var diyorlar sigaraya.
    Ama Elektronik sigara ile bu maaliyet çok düşüyor. Kullanıma bağlı olarak ayda 40tl ile 100tl arasında oynar tahmini.
    Yani cebe de faydası çok bu ürünün.
    Kafasında soru işretleri olanlar var ise yardımcı olmaya çalışırım tabi fakat bu ürünü denemeden kesin bir cevap bulamazlar, onu da söyliyim.
    Hemen temin edin kendiniz yaşayın kendiniz görün.
    Zira ben eminim ki burada bir çok kişi bana dua edecek bizi bu zehirden kurtardın diye. :)
    Kendi çevremden bile bir çok kişiyi bu ürün sayesinde sigaradan uzaklaştırdım.

ELEKTRONİK SİGARA SETLERİ

1. Ego Ce6 Clear Atomizer Elektronik Sigara Tekli
    Havale/Eft fiyatı: 146,30tl + Kargo Ücretsiz
    Kapıdan nakit ödeme: 154,00tl + Kargo Ücretsiz + 7,90tl Kapıdan nakit ödeme hizmeti bedeli.
    Sanalpazar.com (Kredi kartı ile ödeme): 154,00tl + Kargo Ücretsiz + 8,10tl Sitenin komisyon tutarı.
     Elektronik Sigara,E Sigara Yedek Parça ve Likit. Ego CE5,Ego CE6,Ego CE4,Ego T ve Red Kiwi Modelleri

Elektronik Sigara Ego Ce6 Clear Atomizer Tekli - Likit Hediyeli

*650mah - 1100mah pil (ortalama 450 - 700 nefes)
    *Değiştirilebilir Atomizer fitil sistemi
    *Otomatik pil ( 650mah - 1100mah)
    *CE6 Clear Atomizer (2.5 - 2.8 ohm - 2ml)
    *Dolgun tat ve duman üretimi
    *Şık dizayn ve pratik kullanım
    *LED Işık
    Ürün Özellikleri
    BOYUTLAR : 122mm X 9.2mm
    AĞIRLIK : 16gr
    CE6 Clear Atomizer : 2.5 - 2.8 ohm (1,6ml)
    PİL KAPASİTESİ : 650mah
    ŞARJ SÜRESİ : 1.5 - 2 saat
    PİL ÖMRÜ : 400 şarj

Paket İçeriği
    1 ad. eGo Pil (650mah)
    1 ad. CE6 Clear atomizer
    1 ad. Usb sarj aparatı
    1 ad. Priz sarj aparatı
    1 ad. Taşıma Çantası
    1 ad. Likit

Kullanım Önerileri:
    - Likiti tank içerisinde tamamen boşalıncaya kadar kullanmayın. Likit eksildikçe sık sık üst sınıra kadar likit takviyesi yapın. Bu fitilin uzun ömürlü olmasını sağlar.
    - Elektronik sigarayı kullanmadığınız zamanlarda pili kapalı tutun (açma-kapama pil düğmesine üst üste 5-6 kere basılarak yapılır) Çünkü cebinizde veya çantanızda taşırken düğmeye basılı kalması atomizeri yakar.
    - Tank içerisinde likit yokken kesinlikle pil düğmesine basarak atomizeri çalıştırmayı denemeyin bu atomizerin ömrünü kısaltır.

Elektronik Sigara Nedir?
    Elektronik Sigara, buharlaştırıcı bir cihazdır. Hava sensörü, sigaranın bir ucundan hava çekildiğinde bunu algılar ve entegre devreye bildirir. Devre derhal gücü açar ve cihazın “atomizer” adı verilen bölümündeki yüksek frekanslı titreştirici kısmı devreye sokar. Bu kısımda bulunan tugsten – wolfram teli derhal ısınır ve temas halindeki alkaloit sıvısını yüksek frekanslı pompa ultrasonik bir titreşim oluşturarak partikülleri 1 mikron boyutunda olan bir tür soğuk duman benzeri buhar yaratır. Oluşan soğuk buhar, çekilmekte olan hava ile birleşir ve kartuş aracılığı ile dışarıya çıkarılır. Kartuşun içindeki alkoloit sıvısı etanol, su, tütün çiçeği, esans, nikotin’den oluşmaktadır. istenildiğinde nikotinsiz olarak da kullanılır.Verdiği etki olarak normal sigaralardan farklı olmamakla birlikte, sigara markası degiştirmiş izlenimi uyandırabilir.
    E-Likit (Dolum Sıvısı) Nedir?
    Aromalı elektronik sigara kartuşları doldurum sıvısıdır. Elektronik sigaranızı ekonomik ve en rahat şekilde kullanmanızı sağlar. Bütün e-sigara kartuşlarıyla uyumlu dolum sıvısıdır.
    E-Likit (Dolum Sıvısı) İçeriği Nedir?
    Bitkisel gliserin, Aroma esansı, terapatik nikotin.

2. Ego-CE4 Elektronik Sigara Tekli Likit Hediyeli
    Havale/Eft fiyatı: 122,55tl + 4,90tl Kargo
    Kapıdan nakit ödeme: 129,00tl + 4,90tl Kargo + 7,90tl Kapıdan nakit ödeme hizmeti bedeli.
    Sanalpazar.com (Kredi kartı ile ödeme): 129,00tl + Kargo Alıcı ödemeli + 6,80tl Sitenin komisyon tutarı.

Elektronik Sigara Tekli Ego-CE4
    Likit Hediyeli
    Atomizer'e Entegre Sabit Likit Tankı ile Pratik Kullanım
    Dolgun tat ve duman üretimi
    Şık dizayn ve pratik kullanım
    LED Işık
    650mah - 1100mah pil En Yüksek Kapasite (ortalama 450 - 700 nefes)
    Duvar Şarz Aleti USB Çeviricili
    Seyahat Taşıma Çantası
    CE4Clear Atomizer (2.5 - 2.8 ohm - 2ml)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilk yorum benden olsun :)

hayırlı satışlar ilk önce , yararlı bilgileriniz içinde ayrıca teşekkürler

sitenizi özelden belirtirseniz sevinirim

fakat fiyatlarınız biraz pahalıdır ki bu tür kullanıcılar için ciftli set almak daha kullanışlı olacağı kanaatindeyim

örnek vermek istemiyorum ama araştırma yapılarak tekli setleri daha makul fiyata alabilirler

o konuda herkes dışarıdan sipariş veriyor , buradan verenler ise herhangi bir problemde arkasında duracak insan arıyorlar

bende bir siteden verdim arıza durumunda bile kargoyu onlar karşıladılar ( bana sıfır ürün gönderdiklerinde )

fiyatınız da indirim yaptığınız takdirde ve yukarıda bahsetmiş olduğum müşteri politikası da uygun olursa ben bile yedek parça alabilirim

fakat en fazla 20 dolara alınan bir seti 100 dolara yakın bir fiyata satmak isterseniz ne kadar cezbedici olacağı aşikardır

yurtdışından ürün getiriyorsanız size özelden vereceğim siteden alım yapmak istiyorum , kaldı ki o ürün su ana kadar çıkan en iyi e-cig'dir

görüşmek üzere, hayırlı bol bol satış gerçekleştirmeniz dileğimle

• quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

ilk yorum benden olsun :)

hayırlı satışlar ilk önce , yararlı bilgileriniz içinde ayrıca teşekkürler

sitenizi özelden belirtirseniz sevinirim

fakat fiyatlarınız biraz pahalıdır ki bu tür kullanıcılar için ciftli set almak daha kullanışlı olacağı kanaatindeyim

örnek vermek istemiyorum ama araştırma yapılarak tekli setleri daha makul fiyata alabilirler

o konuda herkes dışarıdan sipariş veriyor , buradan verenler ise herhangi bir problemde arkasında duracak insan arıyorlar

bende bir siteden verdim arıza durumunda bile kargoyu onlar karşıladılar ( bana sıfır ürün gönderdiklerinde )

fiyatınız da indirim yaptığınız takdirde ve yukarıda bahsetmiş olduğum müşteri politikası da uygun olursa ben bile yedek parça alabilirim

fakat en fazla 20 dolara alınan bir seti 100 dolara yakın bir fiyata satmak isterseniz ne kadar cezbedici olacağı aşikardır

yurtdışından ürün getiriyorsanız size özelden vereceğim siteden alım yapmak istiyorum , kaldı ki o ürün su ana kadar çıkan en iyi e-cig'dir

görüşmek üzere, hayırlı bol bol satış gerçekleştirmeniz dileğimle

PM atıldı.
    Hayırlı akşamlar.

• elinde likit kutusu olan markasını ve içindekiler kısmın yazabilir mi acaba...aslında aradığım içinde etanol(ethanol) varmı yokmu...?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

http://www.dhgate.com/10pcs-lots-1100mah-ce6-plus-electronic-cigarette/p-ff8080813b22e337013b8ea86bda7ec1.html#s1-11-null

Yurtdışında 11-14$ civarı olan bir ürünü 140 TL ye satmak da iyiymiş gerçekten.

evet 140 dolar ve 10 adedi :) , adetli alım yapmanız gerekiyor

al bakalım oradan sana gelecek mi :) , 100 dolar üstü gümrüğe takılma riski var

o set tekli ayrıca :)

10 adet aldığınızda dağıtırsınız eşinize dostunuza :)

haa bu arada , diyelim ki arıza yaptı , hemen çine gönderiyorsunuz onlarda size gönderiyor yenisini :)

şimdiden başarılar dilerim

edit ; ben 250 tl vererek buradan ( daha önce site adresini verdğim yerden aldım )

hem kendime hemde arkadaşima aldım , arıza yaptıgında ise saolsunlar yardımcı oldular

http://www.dhgate.com/2013-variable-voltage-3-2-3-7-4-2v-1100mah/p-ff8080813b21b56f013b82b944313da8.html#s1-1-null

2 tanesi 35 dolar. Bu settten en az bir tane gönderiliyor. Ayrıca voltaj ayarlı falan... Arkadaşın sattığında da iyi yani.

Alırsın bir arkadaşınla ortak içersin keyfine bakarsın. Ya da birini eşine dostuna hediye edersin.

Problem var mı?

0 referanslı birisi gelmiş garanti vermiş. Çine yollayıp yenisini beklemek daha mantkılı bence.

Uyanık bir de atomizere verememiş garanti ki zaten asıl sorun çıkartan yerinin atomizer olduğunu birazcık araştırma yapan herkes bilir.

• quote:

yanlış düşünüyorsun ;

1 ) 35 dolara aldığın belki iyi olabilir fakat arıza yaptığında ne yapacaksın ?

2 ) voltaj ayarı neden yapılıyor , bilgin var mı ?

3 ) elektronik sigaraları ciftli set olarak kullanmanızı öneririm :) , arkadaşınıza vermenize gerek kalmayabilir çünkü :)

4 ) atomizere garanti vermemiş doğrudur , hangi firma veriyor garantiyi ( araba alıyorsun en iyi marka bile 3 sene veriyor motor garantisini ), atomizerde bunun motorudur :)

5 ) bu ilanı veren arkadaşın kendi sitesi mevcut yani referans olayını geçtim sitesinden direk alım yapabilirsin

6) sizinde referansınız 0 , yazdıklarınızı kale almayalım mı ?

7 ) çine yollamak hususunda umarım ciddi değilsinizdir :)

8 ) bu ilanı veren şahsiyeti yakından-uzaktan tanımam , ne de muhabbetim olmuştur, sadece yardımcı olmaya çalışan kendi çapında e-tic yapmaya çalışan birisi olarak görüyorum

• quote:

quote:

quote:

http://www.dhgate.com/10pcs-lots-1100mah-ce6-plus-electronic-cigarette/p-ff8080813b22e337013b8ea86bda7ec1.html#s1-11-null

haa bu arada , diyelim ki arıza yaptı , hemen çine gönderiyorsunuz onlarda size gönderiyor yenisini :)

edit ; ben 250 tl vererek buradan ( daha önce site adresini verdğim yerden aldım )

hem kendime hemde arkadaşima aldım , arıza yaptıgında ise saolsunlar yardımcı oldular

http://www.dhgate.com/2013-variable-voltage-3-2-3-7-4-2v-1100mah/p-ff8080813b21b56f013b82b944313da8.html#s1-1-null

2 tanesi 35 dolar. Bu settten en az bir tane gönderiliyor. Ayrıca voltaj ayarlı falan... Arkadaşın sattığında da iyi yani.

Alırsın bir arkadaşınla ortak içersin keyfine bakarsın. Ya da birini eşine dostuna hediye edersin.

Problem var mı?

0 referanslı birisi gelmiş garanti vermiş. Çine yollayıp yenisini beklemek daha mantkılı bence.

Uyanık bir de atomizere verememiş garanti ki zaten asıl sorun çıkartan yerinin atomizer olduğunu birazcık araştırma yapan herkes bilir.

Ürünler tarafımızdan denenerek gönderiliyor. Yani gönderdiğimiz ürünlerin arızalı çıkması çok uzak bir ihtimal.
    Benim sattığım ürünlerden daha iyi olduğunu iddia edebilmeniz için ise ürünlerimden en az birini denemiş olmanız gerekir. Zira bu iddianız çok yakışıksız kalır. Neye dayanarak arkadaşın sattığından daha iyi iddiasında bulunuyorsunuz bilmiyorum.
    Atomizere garanti verilmemesinin sebebinin uyanıklıkla alakası yoktur. Hassas bir ürün ve arızaların neredeyse %99 u kullanıcı hatası yüzünden kaynaklanmakta.
    Ben dahi bu ürünün dilini çözene kadar 5-6 tane atomizer parçaladım. :) Tabi hiç forum sitelerinde araştırmak aklıma gelmedi kullanım ile ilgili. Gerçi kullanımı ile ilgi pek bir bilgi de bulunmuyor.
    Dediğiniz gibi en çok arıza atomizer de oluyor ve bu arızanın sebepleri ve nedenleri hususunda hiç kimse bir bilgi paylaşmamış doğru düzgün.
    Ancak nereden alırız kaça alırız mevzusu dönüp duruyor.
    Sizin vasıtanız ile de kullanımındaki hassas noktalara değineyim. Eminim ki bir çok kişi istifade edecektir.
    -Öncelikle atomizeri batarya ya takıp çıkartırken dikkat edilmeli. Sert şekilde sıkıştırılan atomizerler ek yerlerinden parçalanıp kullanılamaz hale gelebilir.
    -Elektronik sigara kullanılmadığı zaman bataryanın tuş kilidi devreye sokulmalıdır. Zira kontrol dışı cepte veya çantada taşınırken düğmeye basılı kalması atomizeri yakar veya ömrünü kısaltır.
    -Likit, likit tankı tamamen boşalana kadar kullanılmamalıdır. Eksildikçe sık sık takviye yapılmalıdır ki Likit tankı boş kalmasın. Yoksa bu da atomizerin ömrünü kısaltır. (Yanık kokusu geliyor şikayetleri bu yüzdendir)
    -Likiti tanka boşaltırken dikkat edilmesi gereken şey ise likiti atomizerin kenarından doldurulması gerektiğidir. Rezistans bölümüne haddinden fazla likit kaçar ise bu atomizerin ömrünü kısaltmaz ama kullanım kalitesini düşürür. Çekerken fokur fokur ses gelir. Çözümü basittir aslında da bilmeyen işte bozuk bu diye şikayet ediyor.
    - Bu ürünü kullanan veya kullanmak isteyen bazı kişilerde oluşan yanlış bir kanıya da ayrıca dikkat çekeyim. Bu atomizerler ömürlü ürünlerdir. Kullanım sıklığına bağlı olarak 2-3 hafta ile 2 ay arasında değişir ve ömrü tükendiğinde değişimi icab eder. Yani doğru kulanılan bir atomizerin bile ömrü en fazla 2 ay iken bu ürüne garanti verilmiyor şikayeti çok abes kaçmaktadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eleaf I just S Elektronik Sigara
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bizde yardımcı oluruz merak etmeyin. :)

• quote:

quote:

yanlış düşünüyorsun ;

1 ) 35 dolara aldığın belki iyi olabilir fakat arıza yaptığında ne yapacaksın ?

2 ) voltaj ayarı neden yapılıyor , bilgin var mı ?

3 ) elektronik sigaraları ciftli set olarak kullanmanızı öneririm :) , arkadaşınıza vermenize gerek kalmayabilir çünkü :)

4 ) atomizere garanti vermemiş doğrudur , hangi firma veriyor garantiyi ( araba alıyorsun en iyi marka bile 3 sene veriyor motor garantisini ), atomizerde bunun motorudur :)

5 ) bu ilanı veren arkadaşın kendi sitesi mevcut yani referans olayını geçtim sitesinden direk alım yapabilirsin

6) sizinde referansınız 0 , yazdıklarınızı kale almayalım mı ?

7 ) çine yollamak hususunda umarım ciddi değilsinizdir :)

8 ) bu ilanı veren şahsiyeti yakından-uzaktan tanımam , ne de muhabbetim olmuştur, sadece yardımcı olmaya çalışan kendi çapında e-tic yapmaya çalışan birisi olarak görüyorum

Doğrudur kendi alışveriş sitem mevcut bu ürünler ile ilgili.
    İsteyen kişilere özelden linkini gönderebilirim tüm ürünlerimi inceleyebilirler.
    Buradan paylaşmak yasak diye paylaşmıyorum. Yani ben yasak diye biliyorum o kadar da emin değilim gerçi. :)

Doğrudur şimdi yazdıklarım dışında bir muhabbetimiz olmadı. Ön sezinize de hayran kaldım.
    Olumlu yaklaşımınız için teşekkür ederim ayrıca. :)
    Zira arkadaşla bu yazışmalarınızı okudukça aklıma Einstein'nın bir sözü geliyor.
    ''İnsanlardaki ön yargıyı parçalamak atom(izeri) parçalamaktan daha zordur'' :))

• ovale elips varmıdır elinizde kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: labrance

ovale elips varmıdır elinizde kardeşim

Yok arkadaşım ama siteme bakarsan oikosmoke marka harika bir ürün geldi onu tavsiye edebilirim.
    Elektronik Sigara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baralper -- 7 Ocak 2013; 23:24:45 >

• Birisi bana CE4 ile CE6 arasındaki farkı söyleyebilir mi?
    Bu elektronik sigara hakkında bilgim yok ama ilgimi çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzenlialtan -- 15 Ocak 2013; 14:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzenlialtan

Birisi bana CE4 ile CE6 arasındaki farkı söyleyebilir mi?
    Bu elektronik sigara hakkında bilgim yok ama ilgimi çekiyor.

Ego Ce4 de fitil ve atomizer sabittir. Bu modelin fitil ve telinin değiştirilmesi yani yenilenmesi zordur bu yüzden. Herkes de yapamaz o yenilemeyi.
    Ego Ce6 da ise fitil ve atomizer vidalama sistemi ile atomizer ve fitil başlığı kolayca sökülüp takılabilmekte yani miyadı dolduğunda kolayca değiştirilebilmektedir.
    Yani batarya üzerine takılan o parçayı komple değiştirmek zorunda kalmazsın.

• Ego Ce6'yı geçen ay bir arkadaşım vasıtası ile ebay'dan 29.99 dolara satın aldırtmıştım. Sigarayı bıraktım ama, bu seferde, elektronik sigaranın tiryakisi oldum. Tahtakale fiyatı 75-80 lira civarıymış...bir arkadaşım da oradan aldı. Ayrıca yedek likiti 15 liraya satıyorlar. Sigara bırakmada oldukça etkili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 5 Şubat 2013; 13:32:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turabitr

elinde likit kutusu olan markasını ve içindekiler kısmın yazabilir mi acaba...aslında aradığım içinde etanol(ethanol) varmı yokmu...?

iyi günler site adresini biliyorsanız özelden atabilir misiniz?
  • Kimi yurt dışı kaynaklı sitelerden tavsiye edilen setler daha ucuza mal edilebiliyor. Örn:www.hangielektroniksigara.com .. Ama sanırım bu defa da bekleme süresi uzun ve gümrüğe takılma riski var. Bu başlık altında satış yapan arkadaşlar satışa devam ediyorlar mı acaba? Ve fiyatlar aynı mı?
  • slm abi ben bulgaristandan yaziyorum elektronik sigara ve likit satiyorum toptan
  • Merhaba arkadaslar suan 5 adet gumus sifir acilmamis kutusunda EROLL mevcuttur
    joyetech eroll elektonik sigara
    gumus 5 adet
    Ambalajli urunu ilk acan siz olacaksiniz.
    fiyat gumus icin ([size=3]100 tl)
    Gerçek sigara boyutu
    Değiştitrilebilir atomizer sistemi
    Taşınabilir şarj kutusu ile pratik şarj imkanı
    Şık dizayn ve yüksek peformans
    LED Işık
    Otomatik pil ile düğmesiz nefes çekimi
    dekanglikitleri@gmail.com

Sanalpazardan ilan acilir %5 komisyon oraniyla taksitle satin alabilirsiniz

Paket icerigi
    1 adet Joyetech E-Roll atomizer konisi
    2 adet Joyetech E-Roll atomizer kafası
    2 adet Joyetech E-Roll bataryası (3.7V)
    3 adet Joyetech E-Roll kartuşu
    1 adet Joyetech E-Roll usb şarj aparatı
    1 adet Joyetech E-Roll priz şarj aparatı
    1 adet Joyetech E-Roll Taşıma Şarj Kutusu (PCC 1000mah)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şayet yedek parça stoğunuz varsa ve elinizde fitilsiz CE5 atomizer varsa almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.