Şimdi Ara

Elektronik sigara aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aygıtı kullanıpta bırakan varmı joyetech ego aio yanına 1 ohm coil sigara içimi için bu coil iyi dediler ve joyetech usa mix marlboro 30 ml likit aldım
    winston soft içiyorum çok güzel bi sigara ama biraz sigarayı abarttım günde 1.5 paketi buluyor maddi bakımdan beni zorluyor artık bırakmayı düşünüyorum inşallah bana winston soft'u aratır mı ego aio kullananlar varmı veya likit önerisinde bana winston 'u aratmayacak bir likit

• Ayni cihazdan kullaniyorum yalniz ben aromali likitler tercih ediyorum. Karpuz, çilek, kahve gibi.

Coili nereden ve ne kadara aliyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nerden aldın?

Kaça aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 3 Aralık 2016; 5:3:21 >
  • Mod : pili taktigimiz, uzerinde tus olan kisim.

Atomizer: icine likiti ve coili koydugumuz kisim

Coil: icinde pamuk ve telin oldugu kisim, bunu atomuzerin icine takiyoruz. Pamuk eskidikce coili yenisiyle degistiriyotuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @zotacing

Hocam sorma ilk bende 2 paket sigara içtim okuya okuya sıkıntımdan baktım yazılanlar bitecek gibi değil bu ne *** deyip pc'yi kapattım sanarsın atomu parçalıyoruz öyle böyle değil gerçekten çok teferruatlı bir konu ben vaktimi zamanımı harcadım siz harcamayın diye kısaca özet geçeyim çünkü sigara bağımlılarının alıp sigarayı bırakmayı düşünenler değilde tamamen keyif,zevk için içenler ortamı kamufle etmiş bir durumda bu yüzden ben kısaca özet geçiyorum çünkü anlatmaya başlarsam satırlar sayfalar sürer ki buda gereksiz...

Kısaca peynir ekmek gibi giden cihazlar mod dedikleri 2 aleti yazayım arz talep çok fazla diyelim ki aldık ben kullanmayacağım desen bile satabilirsin

Eleaf İstick Pico
    Joyetech Vtc Mini

- ben şimdilik joyetech ego one aıo aldım bunun pili çıkmıyor içerisindeki coil dedikleri zımbırtı değiştirilebiliyor haftada 1 değiştirilmesi uygun deniliyor ben tel,pamuk vs anlamam diye bunu aldım çok tavsiye edilen bir ürün coil'leri 5'li set halde 70-80 tl'ye sitelerde satılıyor yani 1 ay 1 hafta kimisi bir coil'i 2 hafta kullandığını yazmış kimisi ise ağzıma yanık kokusu geldiğinden bahsetmiş coil'i haftada 1 değiştirmek gerekiyor

- ilerde vtc mini düşünüyorum iç atomizer değiştirilebilen hazır atomizerli almak en iyisi diğer tel,pamuk vs dedikleri likiteki aromanın tadını tam randımanlı alabilmek için yaptıkları birşey fakat bazı atomizerler var taifun gt II,taifun gt III ve expromizer v2.1 ki bunlarda çok pahalı 160 €uro taifun gt III en basitinden... bunlar sigaraya en yakın atomizerler birkaç tane daha var ben genelde ön planda çok konuşulanlardan bahsediyorum

-sigaraya en yakın likitler
    quote:

Halo Purity Turkish Tobacco Standart
    Joyetech Usa Mix
    ry4 ve maxblend karıştırınca sigara oluyordu
    Bugüne kadar denediğim sigaraya yakın esigara likitleri; Ovale Tobacco serisinin dışında ,Parabola, ry4, Marxbro, Cuban Supreme, ve Virgina diyebilirim....
    -en beğendiğiniz heisenberg likiti ?
    banana cream %42.2

Bunlar çoğunluğun görüşü hocam ortak noktaları ele aldım hep 1-2 kişi değilde topluluğun görüşü bu şekilde ben joyetech ego aıo aldım coil olarak 1 ohm sigara için ohm ne diye sorsan daha o kadar derinlere inemedim coil'leride aliexpressten almak tabii gümrükte takılabilirde geçebilirde

• Kırmızı winstonun yerini tutan çok az sigara var bu kesmez seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektronik sigara yanık tadı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.