Şimdi Ara

ELEKTRONİK PİANO ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,herkese selamlar öncelikle

    Benim bir sorum olacaktı elektronik bir piano bakıyoruz ama karar veremedik pek bir bilgimiz de yok sizden tuş hassasiyeti güzel olan taşınabilir bir elektronik piano önerisi istiyorum.
    Bütçe 2000 tl ye kadar bütçe var her türlü yorumunuzu değerlendireceğim şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.



  • Hocam anladığım kadarıyla elektronik org ve piyanolar hakkında bilginiz yok ve bunları da herhangi bir sahne ekipmanı olarak kullanmayı düşünmüyorsunuz. Evinizde amatör olarak çalmak için uygun birşey arıyorsunuz. Bütçe eğer sehpalı piyano istiyorsanız ucu ucuna yeter hatta kalitesi de çok yüksek olmaz.

    Sağlam bir bilgisayarınız ya da iPad'iniz varsa midi-klavye alabilirsiniz. Kullanımı gayet rahat ve taşınabilir. Yalnız şöyle bir durum var. Midi klavyeler tek başına ses vermez ses verebilmesi için paket programa yani VST (Virtual Studio Instruments) ye ihtiyaç duyar. Bence 1000 TL ye eğer yoksa güzel bir iPad Air alıp 800 tl yi de midi-klavye'ye ayırabilirsiniz :) 200 TL ye bana yemek ısmarlarsınız hocam :D
  • Dışarıda Kawai ES100 çok öneriliyor, fiyatı 800 dolar ve üstelik Türkiye'de daha ucuzdu (1600 TL falandı). Zuhal müzikle iletişime geçin.
    Onun haricinde yamaha p105, casio px150/350 de var ama bildiğim kadarıyla hem daha kalitesiz hem de burda daha pahalıydı diye hatırlıyorum.
  • Yorum yaptığınız için teşekkür ederim,şöyle bir durum var bir arkadaşım bakıyor bende burada illa birilerinin yardımı dokunacaktır diye açtım,şimdi ipad olayına gelirsek o olmaz malesef arkadaşım o tarz şeylerle uğraşmaz tek amacı piano geçici bunu 2 yıl falan kullanıcak yani studyo tarzı takılmıcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.