Şimdi Ara

Elektronik Müzik İcracıları (Organize olalım) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
11
Favori
4.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben genellikle işin dinleme tarafindayim ama birlikten kuvvet doğar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır elektronik müzikle yasiyorum son 2-3 yılda onlarca adama yol gösterdim hepsi dondu bu is ciddi para emek zaman ister kizlara hava atacaksiniz millete oo ben elektronik muzik dinliyorum cok coolum aykiriyim imaji yapacaksiniz diye kirletmeyin olayi isteyen kendi uzerine alinabilir ayrica yaz gruba ableton live ve tum elektronik muzik konularinda yardimci olabilirim

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

son 2-3 yılda onlarca adama yol gösterdim hepsi dondu bu is ciddi para emek zaman ister kizlara hava atacaksiniz millete oo ben elektronik muzik dinliyorum cok coolum aykiriyim imaji yapacaksiniz diye kirletmeyin olayi isteyen kendi uzerine alinabilir

Egon başlığa sığmadı, girer girmez öğrencine nasihat verir gibi hareketler, gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 25 Ocak 2015; 12:40:24 >

Seninle muhattap olan var mi sana diyecegimi dedim daha once her buldugun delige atliyormusun sen hep boyle

-8 vizyonunla birşeyler yazmaya çalışmıştın, cehaletinle egonu al da git hadi
  • Beyler kavga etmek için birçok ortam var, biz tam tersine organize olmak, yardımlaşmak gibi nedenlerle toplanma amacındayız. Aranızda sorun varsa bunu alenen birbirinize laf sokarak değil, özel mesaj vb. yöntemlerle halletmenizi öneriyorum.

Ayrıca insanların yanlış anlayabileceği ucu açık mesajlar yazmazsak sevinirim. Kimin hava atmak için, kimin cidden tutkunu olduğu için yaptığıyla ilgilenmek yerine bilgi birikimine, fazlasına, eksiğine bakmakta fayda var.

Bu her tarz müzik için böyle oldu bu ülkede. Her tarzda "sen özentisin, kızlar için yapıyorsun" davası vardır. Boşverin arkadaşlar bunları, ben 26 yaşındayım ve bu müziğe tutkuluyum. Bilmiyorum yaş olarak benden büyük mü, küçük mü sayfadakiler; lakin tecrübelerimden yola çıkarak böyle şeylere kafa takmamak gerektiğini söyleyebilirim.

Bu arada Rosso, Ableton Live'den memnun musun, bir ara geçmeyi düşünmüştüm fakat sonra öyle fikir olarak kaldı. MIDI konusunda nasıl Ableton? Daha çok kayıt için kullanım alanı bulduğunu ve adı üzerinde canlı kayıtlarda vs. tercih edildiğini biliyordum, fakat MIDI olayı için de sıkça tercih edildiğini görüyorum. Bir bu, bir de Studio One.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dubforvet

quote:

son 2-3 yılda onlarca adama yol gösterdim hepsi dondu bu is ciddi para emek zaman ister kizlara hava atacaksiniz millete oo ben elektronik muzik dinliyorum cok coolum aykiriyim imaji yapacaksiniz diye kirletmeyin olayi isteyen kendi uzerine alinabilir

Egon başlığa sığmadı, girer girmez öğrencine nasihat verir gibi hareketler, gerek yok

+1
  • Beni ekleyebilirsin.https://soundcloud.com/cryria hesabımda bir kac parçam var ama o kadar iyi degil gibi geliyor artık. Bu ara pek zaman ayıramadım. Bir parca yapma niyetim var. Yayınlarsam buradan bilgilendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aikido_oreo -- 26 Ocak 2015; 9:48:57 >
    Kişi ne olduğunu belli ediyor zaten mesajlarından neyse konu bu değil kesinlikle tavsiye ederim en cok kullandigim daw dir tum dawlari kullandim bitwig haric rahatlik/performans konusunda en iyisi diyebilirim muthis bir midi yonetimi kolayligi var mutlaka bir goz at dahili kompresorler bir harika

Biraz toplanalım, muhabbet yoğunlaşsın, konular artık bu başlığa sığmayacak hale gelsin, ondan sonra hepimiz toplanıp yönetimin kapısına gidelim; diyelim ki bize bir forum alt kategorisi aç "Prodüksiyon Konuları" diye.

Bu konuda cidden yerli kaynak sıkıntısı var. Kayda değer bir tek müziktek.net vardı, oraya da saldırı oldu falan derken site kapandı. Tr-ance zaten terk edilmiş şehir; bir tek elde turkrock.com kalıyor ki prodüksiyon konuları haricinde tarzımızla uzaktan yakından alakası olmayan konular konuşuluyor.

Ben istiyorum ki elektronik müziğin konuşulduğu bir forum alt kategorisi olsun. Tabi bunun için elde bir şeyler olması gerekiyor. Şu aşamada böyle bir talepte bulunmamız gerçekçi olmaz. Hele bir şu konu 20'li 30'lu sayfalara ulaşsın, artık takip edilemez hale gelsin, o zaman gidip moderasyonla mı görüşeceğiz, sitenin sahibiyle mi görüşeceğiz, onu belirleriz.

Sizden bir tek ricam var, elektronik müzik dinleyenlerde bu güne kadar diğer tarzlarda pek rastlamadığım bir olgunluk hakimdir. Özellikle bunu trance dinleyen kitlede gözlemledim, fakat house dinleyenlerde de (birçok alt dalında) kaba tabirle "kafa adam" imajı oluyor. O yüzden, burada en son istediğimiz şey kavga, polemik, tartışma gibi olumsuz durumlardır. O yüzden, birbirinizi tanımadan aşağılama, dışlama gibi işlere girişmeyin.

Kimsenin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum; fakat sanırım üslup konusunda sıkıntılar oldu. Bu da çok rahat çözülebilecek bir şey. Sonuçta kimse çocuk değil, o yüzden "hadi öpüşüp barışın" diyecek halimiz yok; velakin sürtüşme yerine birbirinize sorular sorun, tecrübelerinizi aktarın, yeri gelsin eserlerinizi sayfalar dolusu "yapıcı" eleştirilerle yorumlasın.

Ben şu elimdeki projeyi bir bitirsem, direkt olarak bu ekiple soundcloud kardeşliğini de kuracağız! Böylece cidden kayda değer çalışması olan kişinin şarkısının daha kolay dağıtılması ve daha çok kişiye ulaşması sağlanacak. Atıyorum burada 50 kişi olsak, herkes o an şarkısını tamamlayan kişinin şarkısını paylaşsa, bir şekilde yayılıp gidecektir.

Keşke imkan olsa da DonanımHaber Records adında bir labelımız olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Side Chain -- 25 Ocak 2015; 21:44:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Side Chain

quote:

Orijinalden alıntı: Lying

Aslinda en basta maddi durumun iyiyse windowstan mac e gecmekte fayda var cpu sorunlarini yasamamak icin

Maddi imkanlar el verse şu an sana Xeon işlemcili Mac Pro'dan, RME Fireface 800 ses kartıyla ve Adam A7X veya PMC veya Dynaudio monitörlerle (hatta araya Benchmark DAC1 da koyalım) dinlediğim şarkılar eşliğinde yazıyor olurdum bu mesajı. Hatta ikinci monitör olarak da NS10m veya Mixcubes olurdu yanında.

Haklısın

• bunu atmassam olmayacak, üzerine alınan alınsın

Konuyu takipteyim ekleyebilirsin :)

Orijinalden alıntı: bladeGny

bunu atmassam olmayacak, üzerine alınan alınsın

hahaha bunu nasıl kaçırmışım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 4 Şubat 2015; 1:16:49 >
    Kimseyle bir derdim yok hocam popüler edilen şeye karşıyım bundan 5 sene once edm denilen sacmalik yoktu mesela muzikal degeri olsa kizmayacagim birbirinin aynisi parcalar toplamda 5 kisinin yapip astronomik fiyatlarla populer kisilere satmasi vs beni kizdiriyor boyle degildi mesela yok house dinlerim derler frankie knuckles ı bilmezler thump ın videoları da vardir what is .... Anyways diye orada da amerikali versiyonlari goruyoruz gerci kizmiyorum kimseye kendini bilmeyen kisinin kimlik arayisinda olmasi normaldir cok sevdigim bir parcayi paylasip yatayim

Parcalari satin alalim

• Neden olmasın, ekleyebilirsin.
    Soundcloud.com/dubstruction

Dubstep / DnB / Trap harici takılmam pek. Fl studio kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Reclamation

Oo djler toplanmış, enstruman bilmeyen nota armoni bilmeyen adamlar şarkı yaptım diye takılıyor piyasada.

2000 lerin basindan beri ayni lafla elestiriliyoruz biraz gelistirin kendinizi rockci arkadaslar gayet te nota ve armoni var bu isin icinde muzik kulagi olmayan yapamaz gerci mixed in key gibi yardimci yazilimlar bitiriyor yetenek gereksinimini siz de haklisiniz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.