Bildirim
Elektronik Mühendisliği (haberleşme)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up ☝☝☝☝☝☝☝
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazirlaniyor musun kazandin mi? Kazandiysan ne zaman kazandin?
Hazirligim hocam . Aslinda her bolume puanim geliodu itude . Biraz ilgimi cektigi icin geldim ve is imkani . Bolum degistirme ihtimalimde var
Yani ingilizce hazirlik okuyom su anda itude
Ben okuyorum,dersler zor ac-dc devreleri iyi analiz etmen gerek lojik kapilarla aran iyi olmali sayisal haberlesme agirlikli oldugu icin matematik cok iyi olmali İngilizcen ayni zamanda iyi olmali yanilmiyosam iki ders full ingilizce işleniyor.is bulma sikintisi katiyen yaşamazsin.turk telekom surekli elemam alıyor
Teşekkür ederim hocam . Peki otomotiv veya sanayi de elektronikin durumu nasil . Forumda surekli elektrik sevdalilari dolasiyo elektroniki kotuleyen bir de
Haberlesme degil de elektrik muhendisi daha iyi diyolar
itü ehb çok iyi bir seçim olur. her şey senin elinde. buradan çıkanlar genelde, gelecekte iyi bir kariyere sahip oluyor.
ben savunma sanayi'ye yönelmeni öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 21 Ekim 2016; 23:28:49 > -
Mühendislik yazacak olsam herhalde burayı yazardım ki zamanında çok düşündüm :)
İş sıkıntısı çekeceğini sanmam. Yani çok tembel asosyal biri değilsen bi işe atarsın kendini. İTÜ mezunu olman başta girecegin işte çok işine yarar. Eğer girdigin firma kaliteli ise orda kaşarlanıp devam edersin maaşın da artar gitgide.
Gelecegi cok acik bende itu endüstrideyim kafana takilan soru olursa mesaj atabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Revion
itü ehb çok iyi bir seçim olur. her şey senin elinde. buradan çıkanlar genelde, gelecekte iyi bir kariyere sahip oluyor.
Peki arkadasin DGS ile yerlestigini bilsen ayni seyleri yazar miydin?
Not: Nerden anladim: Bu hafta DGS kesin kayit haftasiydi bugun kayitlarin son gunuydu ve arkadas okullar baslayali 1 ay oldugu halde daha yeni İTU hazirlik ve EHM konularini acmis ayri ayri. (Tebrik etmenize gerek yok. Ehehe.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Fromm -- 22 Ekim 2016; 0:10:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: keskesizadam
quote:
Orijinalden alıntı: Revion
Peki arkadasin DGS ile yerlestigini bilsen ayni seyleri yazar miydin?
Not: Nerden anladim: Bu hafta DGS kesin kayit haftasiydi bugun kayitlarin son gunuydu ve arkadas okullar baslayali 1 ay oldugu halde daha yeni İTU hazirlik ve EHM konularini acmis ayri ayri. (Tebrik etmenize gerek yok. Ehehe.)
savunma sanayi mühendis alımlarında çok seçici.
3.00 üstü cgpa ile bitirirsen neden olmasın?
-
-
Ortalama kasmak önemli ama genel manada düşünüyom ve araştırıyorum . Üstelik attığın soruyu nerden buldun ama söylediğin gibi bu senenin en zor sorusu falan değildi . Geçen senenin sorularina bakabilirsin
Emh deyince aklıma KayraBey geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Smsn51
Ortalama kasmak önemli ama genel manada düşünüyom ve araştırıyorum . Üstelik attığın soruyu nerden buldun ama söylediğin gibi bu senenin en zor sorusu falan değildi . Geçen senenin sorularina bakabilirsin
Anladim hocam. Yok yok ben onu biraz abartili yazdim ama durum boyle degil mi hocam neredeyse 4 islemden sinava giriliyor lakin unideki matematik fizikte zorlaniyor ogrenciler. Oradakiler fulle yakin yapmis adamlar oldugu halde zorlaniyor bir de. Dgsliler de asiri zorlaniyor haliyle.
Varsin desinler hocam . Bize kontrol diyolarsa elektrikcilere tesisatci derler o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X