Şimdi Ara

Elektronik Haşere Kovucu 19 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
11.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu elektronik cihazlar zayıflama ürünleri gibi palavra. Bir kere alıp denemiştim sonra sivrisineğin uçup cihazın üzerine konduğunu gözümle gördüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

ya da en güzeli kızın etrafına bir cibinlik sallandırın.

aynı fikirdeyim cibinlik zaten sineklik anlamına geliyor. çocukları ısıran sineklere karşı çözüm yüzyıllar önce bulunmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmaşık

quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

ya da en güzeli kızın etrafına bir cibinlik sallandırın.

aynı fikirdeyim cibinlik zaten sineklik anlamına geliyor. çocukları ısıran sineklere karşı çözüm yüzyıllar önce bulunmuş.

Cibinlik ve feslegen kullanabilirim. İlaclarin % 85 dogru calistigina inanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sikayetvar sitesinde de olumsuz bir eleştri almış bu ürün (Riddex Plus Elektronik Fare ve Haşere Kovucu).

Benim değinmek istediğimse ise genel bir durum….

Bu tarz ürünleri alırken araştırmadan almamak lazım. Televizyonda gördüğümüzde yalan söyleyemezler ya diye düşünebiliyoruz fakat bu insanlar sattıkları ürünün daha kullanma kılavuzunu okumamışlar. Ürün işe yarar yaramaz bir şey diyemem ama ürün tanıtımında sivrisineğe etkili olduğu yazmıyor zaten (kemirgenlerden bahsediyor). TV de fişe taktım ama henüz aktif değil işte bu düğmeye basınca (altı üstü mavi LED gece lambası) evet şimdi aktif deniyor. Ayrıca TV reklamlarında ki gibi abartıp kapı pencereyi açında demiyor bilakis en iyi sonuç önerilerinde açık bırakmamaya dikkat edin diyor.

Kısaca ürünü satan da, tanıtan da zerre kadar nedir, nasıl kullanılır, ne işe yararı bilmeden üç satır metni çevirip okumaktan aciz aklına ne gelirse sayıp pazarlayıp satmaya çalışıyor. Amaç ne belli ben kazanayım da ürün pembeymiş de ben kömür karası demişim ne fark eder kafası.

Hatta gold da ki ve batangemi deki yorumlara bakarsanız şaşırtan benzerlikler (aynı yorumlar vs.) göreceksiniz (artık yorumlarada güvenemeyeceğiz)…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironi_k -- 14 Şubat 2014; 6:21:52 >

• Tamam da hort neden? Forumun suyu cikmaya basladi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Tamam da hort neden? Forumun suyu cikmaya basladi..
    Konunun 2012 de açıldığını görebiliyorum ama hala satışı devam eden bir ürün ve insanlar hala araştırabiliyor.
    Ben yeni aldım mesela ve kullanımını araştırırken ilginç sonuçlar fark edip hem ürün hakkında bildiğimi paylaştım hem de “benim değinmek istediğimse ise genel bir durum” diye bu tarz ürün satışları için dikkat çektim.
    Teğmenim isterseniz konuyu kapattırın hatta silinsin konu nasıl olsa yıllar öncesinin ürünü hala satılıyorsa yeni alan varsa da yeni konu açsın artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironi_k -- 14 Şubat 2014; 6:32:54 >
  • Ben 2 yıldır Ridex kullanıyorum, evde haşerat kalmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahalledeki ilaçlama şirketine ilaçlatıyorum evi mis gibi oluyor. Dediğine göre de kimyasal değil mikro cam parçaları fışkırtıyor ve sıktığı yerden geçen böcek mefta oluyor. Evi 1-2 gün terketmeye ve deli gibi temizlik yapmaya gerek yok.
  • haşereler ve fare kurbağa gibi küçük hayvanlar için önerim aktardan çöven kökü almanız. çöven kökünü kaynatıp zemini kapı eşiklerini çöven suyuyla silmeniz kafi . tabii pencereleri de silebilirsiniz. saponin içeren çöven temizlik ürünlerinde epey yaygın kullanılır.
    sinek kovucu sprey olarak vücudunuza da sıkabilirsiniz ve hiç bir yan etkisi yoktur. ( denediğim için yazıyorum , hamam böceklerini de uzaklaştırıyor )
    en sağlıklı ve en ucuz alternatif çöven köküdür.
    bebeklerde dahi kullanımı güvenlidir .

böcek öldürücü olarak da kasımpatı kullanabilirsiniz. kasımpatı kimyasal ürünler yaygınlaşmadan önce kurutulup toz haline getirilmiş hali suyla karıştırılarak veya kaynatılıp suyu püskürtülerek kullanılırdı. halen çinde geniş tarımsal kullanımı vardır , tarla ve bostanlar kasımpatıyla çevrilir ki böcek ve küçük hayvanlar yaklaşmasın.
    bu amaçla kullanılan kasımpatıhttp://en.wikipedia.org/wiki/Pyrethrum türüdür , beyaz ve kırmızı renktedir.
    (C. cinerariifolium ve C. coccineum)
    kendi teniniz üstünde kullanmayın , doğal bir ürün olsa da zehirlidir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.