Merhaba Bu yıl yapmayı düşündüğüm uzak doğu bisiklet turu sonraki seneye kaldı. Bunun üzerine kondisyonu hazırlamak için Türkiye turu yapacağım. Vlog için ekipman almayı planlıyordum ama malum asrın liderimiz sayesinde ona da bir tane alıyoruz. Yolculuk için biriktirdiğim parayı da komple cihazlara gömmek istemiyorum. Karasal olarak ilk yurtdışı gezim olacak. Uzak doğuya da hiç gitmedim. Merak ettiğim şey şu; Cihazları yurtdışından geldiğinizde alın diyorlar daha uygun olur. Hatta geldiğinizde sosyal platformlardan ikinci elini bile çok çok daha ucuza bulursunuz diyorlar. Gezimin avrupa ayağı sonraki yıllarda olacağı için mecburen sonraki en uygun nokta asyadan almayı planlıyorum. 2 rotam var yapmak istediğim ve erkenden uyguna cihaz alıp vloglara başlayabileceğim en uygun ülkeyi sormak istiyorum bunun için öncelikle hangi rotayı yapmalıyım sizce? 1.asıl rota İran>pakistan>hindistan>nepal>bangladeş>burma> laos > vietnam > kamboçya > tayland > Malezya 2.rota Gürcistan> Azerbaycan> Kazakistan> Çin> Moğolistan Fikirlere açığım Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 21 Nisan 2025; 15:3:11 > |
Bildirim