Şimdi Ara

ELEKTROKİMYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektrokimya da hangi konuları temel olarak bilmek gerekir kimyadan hiçbir şey bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Denklem denkleştirme, yükseltgenme basamakları
  • Elektrokimya konuları bence lise müfredatındaki en zor kimya konusudur. Bu konuyu iyi oturtman oldukça önemli çünkü içinde birçok önemli kimya konusunu barındırır. Bunlar redoks tepkimeleri, piller, aktiflik, elektroliz gibi konulardır. Bu nedenle sana sadece şunları bilsen yeter diyemem ama bazı gereksiz formüller var. Eğer hala müfredatta duruyorsa onları belki gözardı edebilirsin. Sözel kısmını ve mantığını anlaman daha yararlı olacaktır. Ama bildiğim kadarıyla da geçen sene bu bahsettiğim formüllerden bir soru gelmiş. Tercih senin.
  • hocam denge varken elektrokimyaya en zor demen beni biraz şaşırttı :D

• kdgn26 kullanıcısına yanıt
    Elektrokimya aslında denge konusunun son raddesidir. Bu nedenle bana zor gelmişti. Ama bu durum kişiden kişiye değişir tabii ki.
  • Denge, derişim, metaller hakkında yeterli bilgi. Hangisi daha aktif vs gibi. En can alıcı kısımsa yükseltgenme basamakları. Çok kolay bir konu olur eğer önceki kimya konuların sağlamsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülçin hoca dinle YouTube dan.basit ama etkili anlatıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Organik kimya neobütil
    6 yıl önce açıldı
    biyoloji solunum sorusu
    4 yıl önce açıldı
    fizik formülleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz dershanede ilk elektrokimyadan başladık bu sene formül sorusunda formülü felan vermişlrr nersnt denklemi (yanlış yazmış olabilirim) sordu basit bence mantığını anlayıp bide kimya ve sadık ı bildikten sonra hepsi patlıyo

• CODE BUSCH kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsan öyle olsun dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODE BUSCH

Biz dershanede ilk elektrokimyadan başladık bu sene formül sorusunda formülü felan vermişlrr nersnt denklemi (yanlış yazmış olabilirim) sordu basit bence mantığını anlayıp bide kimya ve sadık ı bildikten sonra hepsi patlıyo
    :D formül sorusunda formülü verdiler mi? n sabitini 0,0592 alın gibisinden bir ifade vardı soruda sadece ki bunu da söylemek zorundalar formül değil bu. e=e0-..... formülünü bilmeyen yapamazdı o soruyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.