Şimdi Ara

Elektro gitarim var ne yapmam lazim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elektro gitar almistim kac aydir calmiyordum zaten sadece parmak egzersizleri yapmistim bastan baslicam napmami onerirsiniz ?

Selim isik demeyin adam hic samimi gelmiyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alex Turner kullanıcısına yanıt
    Dogru diyosun kardesim selim isik surekli atarli konusuyor bende sevmedim

ilk olarak git mesela duman bu aksam solo tab yaz google a sonra iste onu çalis cok basittir

Ondan sonra kulaktan biseyler cikart

Sonra ilk telden basliyip 1234 sonra 2 tel 1234 altinca tele kadar boyle parmak egzesizi yap

Ama yinede biraz olsun ders alman sart kardes yani biraz ders al neyin ne oldugunu ogren sonra kendin full gelistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

Dogru diyosun kardesim selim isik surekli atarli konusuyor bende sevmedim

ilk olarak git mesela duman bu aksam solo tab yaz google a sonra iste onu çalis cok basittir

Ondan sonra kulaktan biseyler cikart

Sonra ilk telden basliyip 1234 sonra 2 tel 1234 altinca tele kadar boyle parmak egzesizi yap

Ama yinede biraz olsun ders alman sart kardes yani biraz ders al neyin ne oldugunu ogren sonra kendin full gelistir

Pekala hocam tesekkurer notalari bilmiuorum sadece tablari biliyorum

Jimmy hendrix bile notalari bilmiyodu hocam
  • quote:

Jimmy hendrix bile notalari bilmiyodu hocam

Tablarlami caliyordu hocam napmam lzim onereceginiz bi kurs varmi istanbulda

Valla hocam istanbuldaki kurslari bilmiyorum ben belçikada yasiyorum burda kirk hammet gibi bir adamdan ders aliyorum saati 25 euro

Sen internetten arastir istanbul gitar dersleri diye bulursun
  • quote:

Valla hocam istanbuldaki kurslari bilmiyorum ben belçikada yasiyorum burda kirk hammet gibi bir adamdan ders aliyorum saati 25 euro

Sen internetten arastir istanbul gitar dersleri diye bulursun

Garaj.orgdan baktim bayagi ders veren var ortalama saati 25-35 tl studyolarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ders alma şansın varsa al.Nota bilmeden birşeyler üretmek neredeyse mümkün değil.

Tablarla öğrenirsen herşeyi ezbere çalarsın.Hemen her parçanın tablarını bulman mümkün.Basit parçalar ile başlayıp zamanla geliştirebilirsin kendini.Songsterr.com dan faydalanabilirsin.

Bend,vibrato,pull off,hammer on,palm mute gibi basit teknikleri de youtube tan öğrenebilirsin.Yerli,yabancı bir çok video mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Ders alma şansın varsa al.Nota bilmeden birşeyler üretmek neredeyse mümkün değil.

Tablarla öğrenirsen herşeyi ezbere çalarsın.Hemen her parçanın tablarını bulman mümkün.Basit parçalar ile başlayıp zamanla geliştirebilirsin kendini.Songsterr.com dan faydalanabilirsin.

Bend,vibrato,pull off,hammer on,palm mute gibi basit teknikleri de youtube tan öğrenebilirsin.Yerli,yabancı bir çok video mevcut.

Hocam bi studyoda derse gidicem su sinav haftasi bi bitsin arastiricam artik varmi onereceginiz bir yer ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.