Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • washburn x10 la cort x2 arasında çok fiyat farkı varmı.hangisi daha ucuz gelir??
  • Washburn X10 u taksimde Zuhal'den 165$ a almıştık. X2 de 185$ dı sanırım... X6 lar da 240$ civarı olması lazım...
  • yani x2 yerine x10 mu alıyım. demin baktım elektrolara pahalı gitarlarda bi le single coil var mutlaka 1 tane.bu single coil clean dediğiniz ses için mi.yoksa humbecker olsa dahamı ii oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker -- 25 Nisan 2005, 10:16:11 >
  • single coil olayını tam olarak bilmiyorum Humbucker manyetikler sert tonları single manyetikler ise clean tonları için kullanılır. Ama bu sadece teorik yani kalitesiz 3single manyetikli bi gitara oo bu süper clean tonu verir dersin ama kaliteli 2humbucker lı bi gitardan daha iyi clean tonu alabilirsin. Neyse kafan karışmasın.

Bana kalırsa aslında en iyisi gidip senin denemen ama madem yeni başlıyacaksın Washburn X10 senin için güzel bir seçim olur. Hem sert tonları iyidir hemde clean tonu idare eder. Tabi ton konusunda alacağın anfinin de büyük etkisi var onu da hatırlatayım ...
  • pc ye bağlıyacam
  • x6 nerede 240 dolar kayseride adam350 dolar diyor x2 yede 250 felan diyor
    quote:

Orjinalden alıntı: yigitozcan

Washburn X10 u taksimde Zuhal'den 165$ a almıştık. X2 de 185$ dı sanırım... X6 lar da 240$ civarı olması lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marvell

x6 nerede 240 dolar kayseride adam350 dolar diyor x2 yede 250 felan diyor
    quote:

Orjinalden alıntı: yigitozcan

Washburn X10 u taksimde Zuhal'den 165$ a almıştık. X2 de 185$ dı sanırım... X6 lar da 240$ civarı olması lazım...

Eee orası kayseri 1000$ da diyebilir :) Bu dediklerim istanbul fiyatları...

@Rocker : Pc ye bağlıycaksan işin biraz zor. Hele birde dandirik 10$lık hoperlorlerle kullanırım filan diyosan klasik gitar al daha iyi :) PC ye bağlıycaksan distortion tonu alamayacaksın demektir yani akustik gitar tarzı devamlı clean tonu alırsın. Gerçi sert tonlar için programlar var ama onlarda ya full sürümünü bulması zor yada iyi bir sistemin yoksa ses geç geliyor... Dandirik de olsa 10watt bi anfi ayarlamaya çalış derim...

• 512 ram 2.6 işlemci 5+1 sistem var olmazmı.guitar fx var tam sürüm herhalde işimi görmezmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker -- 25 Nisan 2005, 17:05:58 >
  • arkadaslar alimde 8 ayl1k CORT X-2 elektro gitar var askere gidecegimden sat1yorum bir tane bile çizigi yokk 1 sene daha garantisi varr siyah renktir her türlü garanti ve deneye bilirsiniz fiyat1 200 milyona sat1yorumm çok iyi fiyat bencee suan piyasada zam geldi haberiniz olsun bana ul_amak istiyorsaniz erdiboy@hotmail.com dan msn yada e mail atabilirsiniz tel numaram 0538 258 35 78

• Erdiboy giyarının sıfırı zaten 230milyon ya neyse karışmayayım...

@Rocker : sistemin iyi güzel peki hoperlorler nası orta düzey bi ses düzenin filan varmı... Anfi olmazsa olmaz gibi birşey ama şimdilik bilgisayarı kullanabilirsin...
  • 44oo watt 4+1 bi oparlör ii bişey.ramların 1 gb olması lazımmış ne işe yaıyo ki ramlar .elektro ile alakası ne (sesin gecikmesinimi engelliyo)
  • evet sesin gecikmesini engelliyor ama sart degil bence bende creative 5.1 live ses kartı var kesinlikle tavsiye ederim kendi distortion ozelligi var bu kartın echo ve reverb hersey var ozellik olarak sen istedigin gibi ayar yapabiliyorsun gitarfx biraz boguyor sesi temiz ses vermiyor bence bir ses kartı alırsan cok rahat edersin
    bu arada yigitozcan bir sey soracam senin dedigin bu fiyatlara internetten bulamazmıyım bu aletleri
  • Gitaristler ve müzisyenler bu linke bir bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_2686867/mpage_1/key_//tm.htm#2687346
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker

44oo watt 4+1 bi oparlör ii bişey.ramların 1 gb olması lazımmış ne işe yaıyo ki ramlar .elektro ile alakası ne (sesin gecikmesinimi engelliyo)

Vallahi aslına bakarsan Ibanezin en kral gitarını alsan bilgisayar ile pek iyi sonuç alamazsın onu söyliyim... Çok kafanı yorma zaten yeni başlıycakmışsın giriş seviyesi gitarlar arasında çok fark yok... Anfisiz olmaz diyorum ama sen bilirsin yinede....

@Marvel: Internet uzerinden Cort için Senkop Müzik'in web sitesine bir bak derim kargo ile yollama şansları olabilir sanırım.

@Doruk: Taksimde 240$ a buldum x6 kampanyalı fiyatıydı %15indirimli... Gelince takılırız...

• öncelikle corta neden ısınamadığımı söyleyeyim.cortun x-2 nin de altında çam ağacından yapılmış modelleri var, bir süre onlardan çalmak zorunda kaldım artık cort istediği kadar kaliteli gitar yapsın ben yine de "kort" değil "cort" diye okumaya devam edeceğim.

ermanTR programlar işe yarayacak teşekkür ederim

bu arada amfinin kalite dışındaki bir yararı da var,bilgisayarın başında çalmak zorunda değilsin.yani gitar çalmak için bilgisayara bağlı kalmak bence çok kötü bi durum.en azından ben öyle düşünüyorum.

bir de şunu soracağım aranızda hiç kargo ile gitar falan gönderen/alan oldu mu?ya da kargo ile taşınırsa hasar alıp almayacağı konusunda kesin birşey söylebiliyormuyuz?

eğer garantiyse bu kargo işi,şehir dışından gitar almak isteyen arkadaşlara istabuldan yardımcı olabilirim.yani buradan alıp,karşı ödemeli ile yollayabilirim.gerçi onun yerine internetten alabilir tabi herkes ama düşünen olursa diye söyledim.

• arkadaşlar cort x2 nin sapı yamuluy diye duydum da x6 nın da yamuluyormu acaba bu arada benim bilgisayar gitti sizinle internete geldiğim zamanlar haberleşebiliyorum. ama bu x6 benim için çok önemli onu istiyorum yani ama bu sap muhabbeti benim kafamı bozuyor ne yapmalıyım. ama bana sakın washburn x10 filan tavsiye etmmeyin oınun klavye beyaz çok kötü görünüyo
  • Bir rivayete göre Cort gitar saplarında kullanılan ağaçları kurumasını bekletmeden kullandığı için sapları çabuk atıyor yamuluyor vs. diyorlarda bunlar söylentiden başka birşey değil ha şu var. Bir Ibanez'i 20sene sonrada kullanırsın ama Cort X2 yi 20sene kullanamassın. Ama yine şu varki Cort X2 gibi bi gitarı 20sene kim kullanırki sonuçta giriş seviyesi bir gitar...

Bakın ben tanıdıklarımdan örnek vereyim gitara ilk başlayan herkes 200$ ı geçmeyen bir gitar alır hatta 90$ lık görseniz yüzüne bakmayacağınız gitarlarla başlayanlar da var.. Ama sonuçta 1sene geçmeden o gitar mutlaka değişir. Yani %80 böyledir. O yüzden alacağınız ilk gitar için çok masraf yapmaya çok düşünmeye gerek yok. Bana kalırsa yeni başlayan bir kişi için X2 veya Washburn X10 ideal gitarlardır...

X6 alınabilir ama bana göre onun yerine aynı fiyat aralığındaki çoğunuzun duymadığı J&D Brothers gitarlar alınabilir zaten Doruk'a da onun gazını vericem X6 dan vazgeçiricem niahah yanındada bi digitech rp50 patlattıkmı 80milyona tamamdır

@MC Grady : Sen gitarın sapı beyaz diye kötü diyorsan gitar çalma abi bence... USA Fender lerin de sapı beyaz ama hiçbi gitara değişmem :) Ayrıca beyaz dediğin maple klavye oluyor kullanımı oldukça rahat ve dayanıklı bir klavyedir...

@Anaconda : Kargoya güvenme derim bi çuval prinç i doğru dürüst taşımıyorlar senin gitarına hiç bakmazlar bence... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitozcan -- 25 Nisan 2005, 19:36:47 >

• arkadaslar bir sey soracam ya cok ilginc senkop ta x2 255$ x6 da 355$ ne bu siz 240 dolara x6 dan bahsediyorsunuz bu adamlar bizi kazıklayacak nerdeyse
  • arkadaslar sizce en iyi sustaini weren fakat çok pahali olmayan humbucker hangisi sizce.
  • cok pahalı ile neyi kastediyorsun bilmiyorum ama benim sana tavsiyem yurt dısından bir tane di marzio getirtmendir burada cok pahalı olmayan dedigin modellerle aynı paraya geliyor...istersen aha detaylı bilgileri gonderebilirim ama ilk etaptawww.music123.com a bakmanı tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.